densaphe Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Γειά σε όλους Θα ήθελα να σας περιγράψω την επιλογή μου για να φύγω στο εξωτερικό και παρόλο την εξαιρετική προσφορά που έχω πόσο απογοητευμένος είμαι που θα φύγω. Είμαι 25 ετών και το background μου είναι από cs. Πρόσφατα πέρασα από συνέντευξη για μια εξαιρετική δουλειά σε μια από τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο με *πάρα* πολύ καλά λεφτά για το Σιατλ. Παρόλα αυτά είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί θα φύγω σε μια πολιτεία πολύ μακρια απο την Ελλάδα με όχι αρκετούς Έλληνες όπως π.χ Ανατολική ακτή, κάπου που δεν γνωρίζω άτομα, δεν έχω φίλους κτλ νιώθω κοινωνικά θα ξεκινήσω απο το μηδέν. Για το τελευταίο στάδιο της συνέντευξης επισκέφτηκα το μέρος και εντυπωσιάστηκα μου άρεσε πάρα πολύ η πόλη, η αγορά το φαγητό κτλ αλλά οταν έμπαινa π.χ στο facebook και έβλεπα τους φίλους μου, την *πρώην* κοπέλα στο facebook να είναι έξω να ανεβάζουν φωτογραφίες κλτ (να περνάνε καλά) κάτι με έπιασε... σαν ζήλια οτι θα τα χάσω όλα αυτά. Δεν μπορώ να πάω κάπου που θα νιώθω στεναχωρημένος αλλά δεν θέλω να κάτσω και κάπου που θα παίρνω όσα θα παίρνω εκεί σε 1.5 μέρα (καλά αλλα και τα έξοδα βεβαια) είναι λογικό; θα περάσει με το καιρό; έχει κανεις καμια παρόμοια εμπειρία. Η ιδέα να κοιτάξω αλλη δουλειά π.χ Βοστόνη, ΝΥ είναι καλή; και ας μην εχω κατι σίγουρο σε τόσο καλή επιλογή; 1
bluesattack Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδη η (ακομα ελευθερη) πρωην σου ειναι το προβλημα.Για κατσε να δεις δυο ωρες ειδησεις.Θα τα/τους ξεπερασεις αμεσως 11
livefreeordie Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Τι θα χασεις ρε φιλε; Πλακα μας κανεις; Τη μιζερια της Ελλαδας! Μακαρι να ημουν στη θεση σου. Εισαι πολυ τυχερος,δε ξερεις πως περιμενω τη μερα που θα φυγω κι εγω! Τιποτα δε θα χασεις,μονο θα κερδισεις. Ισως λιγο στην αρχη να σου λειπει η συνηθεια της Ελλαδας,μολις ομως προσαρμοστεις θα δεις ποσο πιο ωραια θα ειναι ολα. Ζηλευεις που βλεπεις τις φωτο στο φμπου ειμαστε σοβαροι; Ενω βρηκες και δουλεια και καλη και μακρια απο αυτο το μπουρδελο; Σοβαρεψου. 26
Postmort3m Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Γειά σε όλους Θα ήθελα να σας περιγράψω την επιλογή μου για να φύγω στο εξωτερικό και παρόλο την εξαιρετική προσφορά που έχω πόσο απογοητευμένος είμαι που θα φύγω. Είμαι 25 ετών και το background μου είναι από cs. Πρόσφατα πέρασα από συνέντευξη για μια εξαιρετική δουλειά σε μια από τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο με *πάρα* πολύ καλά λεφτά για το Σιατλ. Παρόλα αυτά είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί θα φύγω σε μια πολιτεία πολύ μακρια απο την Ελλάδα με όχι αρκετούς Έλληνες όπως π.χ Ανατολική ακτή, κάπου που δεν γνωρίζω άτομα, δεν έχω φίλους κτλ νιώθω κοινωνικά θα ξεκινήσω απο το μηδέν. Για το τελευταίο στάδιο της συνέντευξης επισκέφτηκα το μέρος και εντυπωσιάστηκα μου άρεσε πάρα πολύ η πόλη, η αγορά το φαγητό κτλ αλλά οταν έμπαινε π.χ στο facebook και έβλεπα τους φίλους μου, την *πρώην* κοπέλα στο facebook να είναι έξω να ανεβάζουν φωτογραφίες κλτ (να περνάνε καλά) κάτι με έπιασε... σαν ζήλια οτι θα τα χάσω όλα αυτά. Δεν μπορώ να πάω κάπου που θα νιώθω στεναχωρημένος αλλά δεν θέλω να κάτσω και κάπου που θα παίρνω όσα θα παίρνω εκεί σε 1.5 μέρα (καλά αλλα και τα έξοδα βεβαια) είναι λογικό; θα περάσει με το καιρό; έχει κανεις καμια παρόμοια εμπειρία. Η ιδέα να κοιτάξω αλλη δουλειά π.χ Βοστόνη, ΝΥ είναι καλή; και ας μην εχω κατι σίγουρο σε τόσο καλή επιλογή; Ξέρεις πόσοι θα ήθελαν να είναι στην θέση σου? Η μιζέρια της Ελλάδας είναι το πιο καταθλιπτικό πράγμα που υπάρχει. Λογικό είναι όταν πηγαίνεις σε μια ξένη χώρα να νιώθεις έτσι. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις φίλους και θα είσαι κομπλέ. Οι Αμερικάνοι είναι πιο χαλαροί από εμάς και ως χώρα κατα την γνώμη μου πολύ πιο όμορφη από την Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι μόνο για διακοπές. Τέλος. Σκέψου θετικά και μην μιζεριάζεις χωρίς λόγο. Υ.Γ Λέγοντας Cs φαντάζομαι εννοείς Computer Science. Πληροφοριακά τι θέση είναι και τι προσόντα έχεις? Με ενδιαφέρει γι' αυτό ρωτάω. Αν δεν θες να πεις δημόσια στείλε μου pm. 3
παπι Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα ρε, παιρνεις ματι την προην στο φουμπου; 6
opera Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Διέγραψε το λογαριασμό του facebook και προχωρα χωρίς να κοιτάς πίσω. 6
densaphe Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα ρε, παιρνεις ματι την προην στο φουμπου; ματιές ρίχνω Ξέρεις πόσοι θα ήθελαν να είναι στην θέση σου? Η μιζέρια της Ελλάδας είναι το πιο καταθλιπτικό πράγμα που υπάρχει. Λογικό είναι όταν πηγαίνεις σε μια ξένη χώρα να νιώθεις έτσι. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις φίλους και θα είσαι κομπλέ. Οι Αμερικάνοι είναι πιο χαλαροί από εμάς και ως χώρα κατα την γνώμη μου πολύ πιο όμορφη από την Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι μόνο για διακοπές. Τέλος. Σκέψου θετικά και μην μιζεριάζεις χωρίς λόγο. Υ.Γ Λέγοντας Cs φαντάζομαι εννοείς Computer Science. Πληροφοριακά τι θέση είναι και τι προσόντα έχεις? Με ενδιαφέρει γι' αυτό ρωτάω. Αν δεν θες να πεις δημόσια στείλε μου pm. Ναι Microsoft Computer vision 1
Flaoutistas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το κλασικο σε τετοια τοπικς.. τι σου λειπει ρε φιλε επρεπε να χες φυγει απο χτες.. και αυτοι που τα λενε αυτα ειναι Ελλάδα.. προσωπικα το να ζεις σε αλλη χωρα δεν το βλεπω ως μεταναστευση, προτιμω να το θεωρω ως μια ομορφη εμπειρια για να δω νεα πραγματα και να δοκιμασω την τυχη μου.. ισως αυτη η σκεψη να σου γλυκανει το νοστο που νιωθεις. 2
bedazzled Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είναι όλη η Ελλάδα κλαρινογαμπρέ φωτός από την Σαντορίνη... Φύγε χθες, βρες κανά ωραίο μωρό στο 'Murrica και θα τα ξεχάσεις όλα. 3
tritonas00 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Παρόλα αυτά είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί θα φύγω σε μια πολιτεία πολύ μακρια απο την Ελλάδα με όχι αρκετούς Έλληνες Υπαρχει καλυτερο πραμα? Εφυγες οπως εισαι. 17
tsakonas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν θα γυρίζεις καλοκαίρι ένα μήνα διακοπές στη χλιδή δε θα σε χαλάσει. Αφού έχεις τόσο πολύ καλό μισθό Κάτσε μάζεψε λεφτά και φτιάξε βιογραφικό και απλά συνέχισε έξω. Ελλάδα δεν υπάρχει δυστυχώς. 2
fsbmaniac Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Σε καταλαβαινω απολυτα. Αποφασισα να μεινω Ελλαδα με εναν καλο μισθο για την εποχη και συμβαση αοριστου σε μεγαλη εταιρια με καποια Bonus και παροχες. Στο εξωτερικο η προσφορα ηταν 3,5 φορες πανω απο το μισθο που παιρνω τωρα με τα ενοικια βεβαια για να εισαι αξιοπρεπης στα 1500 ευρω οποτε προσωπικα θα το σκεφτομουν ΜΟΝΟ υπο προυποθεσεις να μπορω το μηνα να αποταμιευσω τουλαχιστον 2000$/E . Εχω χομπυ ,πηγαινω για ψαρεμα -χειμερινο ψαροτουφεκο ,πεζοποριες κτλ /// εχω φιλους ...κοπελα 6 χρονια μαζι ...Καλο οικογενειακο περιβαλλον αν και σε αλλη πολη. Το εξωτερικο εχει μεγαλε θυσιες και αν δεν τα αντεχεις ψυχολογικα θα χρειαστεις βοηθεια απο ειδικο , εχω φιλους και κανουμε ψυχοθεραπεια μεσω skype Απο την αλλη θα παρεις αυτο που αξιζεις, θα εχεις χρηματα αρκετα ωστε να καταναλωνεις αυτα που επιθυμεις. Το ζυγιζεις το θεμα ... εδω ξεχνας καλες εργασιακες συνθηκες...ακομα και στελεχη με καλους μισθους...δεν εχουν προσωπικη ζωη με τα 12ωρα πλεον... 2
Laurelien Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Πιστεψε με αν πας στο Σιατλ κι ανεβασεις κι εσυ φωτο θα σε ζηλευουν αυτοι μετα. Κι εγω εξωτερικο μενω κι εχω κανει φιλους καλυτερους απ' ο,τι ειχα στην Ελλαδα. Παρεες και γκομενες πανε κι ερχονται. Και με τους πιο κοντινους κρατας επαφη ευκολα πλεον. Δεν ζουμε στο '50! Τετοιες ευκαιριες σπανια σου δινονται. Αν την αρνηθεις ο μελλοντικος σου εαυτος θα σε μουντζωνει. Διαβασε τι λες! Βρηκες καλοπληρωμενη δουλεια στην Αμερικη και το σκεφτεσαι επειδη ειδες στο facebook τους φιλους και την πρωην να καλοπερνανε! Αυτοι θα ειχαν φυγει χθες χωρις δευτερη σκεψη πως περνας εσυ. 8
defacer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το να ξεκινήσεις από το κοινωνικό μηδέν πάντα είναι δύσκολο. Από την άλλη εφόσον όπως φαίνεται δεν έχεις πάει US ξανά (πόσο μάλλον για να μείνεις), το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμα κι αν eventually αποφασίσεις ότι δε σου ταιριάζει η χώρα και η κατάσταση, θα σκότωνες οποιονδήποτε προσπαθούσε να γυρίσει πίσω στο χρόνο για να σε εμποδίσει να πας. Όσο για τους φίλους που ανεβάζουν φωτό που περνάνε καλά, δεν έχεις καταλάβει πιθανότατα ακόμα πως στη φάση που είσαι, τις ώρες που δε δουλεύεις θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ό,τι μπορείς να φανταστείς. Κυριολεκτικά το εννοώ, αν μπορείς να το φανταστείς θα μπορείς και να το πραγματοποιήσεις χωρίς πολλά πολλά. Αν δεν είναι τώρα κατανοητό τι σημαίνει αυτό, θα γίνει σιγά σιγά. Πήγαινε χωρίς μπαγκάζια, ζήσε τη φάση και μετά ξανασκέφτεσαι τι σου ταιριάζει και τι όχι. Τώρα δεν έχει νόημα γιατί συγκρίνεις κάτι που ξέρεις με τις ανησυχίες που προβάλλεις πάνω στο άγνωστο. 6
buuren Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε πατε καλα? Ποιος θα ξεχρεωσει την ελλαδα απο τους κλεφτες αν φυγει κι αυτος? Μονος μου θα παλευω? Σοβαρα τωρα, σηκω και φυγε αδερφε να σωθεις απο τη συμμορια και ασε τα fb και τα ποστ της μαλακος. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα