Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοχή δεν σημαίνει κατανόηση ούτε μη-απόρριψη. Ανοχή σε διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις και κουλτούρες σημαίνει ότι δεν θα σε πετροβολήσουν γιατί είπες ότι είσαι άθεος, η δεν θα καταλήξεις στην φυλακή γιατί βρήκαν στο αμάξι σου ένα μπουκάλι κρασί. Στην Ελλάδα ακόμα και σατανιστής να δηλώσεις εφόσον δεν έχεις κάνει κάτι παράνομο δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δεν διευκρίνισες πριν ότι αναφερόσουν στο νομικό κομμάτι και το κατάλαβα διαφορετικά.

Ρε παιδιά αυτό ας μου το εξηγήσει κάποιος.

Πως το εννοείται το φοβερό κλίμα;

Κοίταξε. Αν πας από τους 0 στους 35 βαθμούς, θα δεις τεράστια διαφορά. Βέβαια οι 35 μπορεί να σε καίνε και να γουστάρεις τους 30 ή τους 25. Αλλά από τους 0 στους 25 (και 30 και 35) είναι καλύτερο κλίμα.

Προσωπικά έχω συνηθίσει σε χαμηλές θερμοκρασίες και όποτε πάει στους 30, αισθάνομαι ότι ζω στη σαχάρα. Το ιδανικό κλίμα για μένα πλέον είναι το ενδιάμεσο Αγγλία-Ελλάδα.

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχετε σπασει τα μπαλακια του ντουνια με το κλιμα...ζωαρα ρε,θα αραζετε στα παγκάκια με το φρεντο εσπρεσο τεικ αγουει,θα παίρνετε το κεα σας κανα 200 ευρω κ θα βγάζετε σελφι στο συνταγμα να σκανε απο το κακο τους οι ταλαίπωροι που δεκεμβρη μηνα θα χει νταλα ηλιο στο συνταγμα...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατι τρωτε κολλημα. Λεω οτι και εμεις που "πετυχαμε" (εδω γελαμε) στο εξωτερικο, μαλλον δε μας λείπει τιποτα απο την Ελλάδα. Και εννοείται αστειεύομαι. Αλλα δε μπορείς σε καμία περίπτωση να πεις οτι φευγω και τα γραφω όλα. Δε μπορει - κατι θα σου λείπει.

Τοσα μελη ειμαστε σκορπισμενα (Ευρωπη κ Αμερική) και εξακολουθουμε να μπαινουμε στο φορουμ. Για άλλους λειπουν πραγματα απο την καθημερινοτητα στην Ελλαδα. Αλλοι πιθανα βρισκουν ακομα πολλα/περισσότερα κοινα στοιχεία με ελληνες παρα με ξενους.

Ειναι παραπάνω απο αφελες να λες οτι θα φυγω και δε μου καιγεται καρφι τι μενει πισω. Αλλα παλι εγώ καταληγω να είμαι το τρολ.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως ο ηλιος δεν σου δίνει λεφτά να επιβιώσεις. Συνηθως οσοι έλληνες τους βλεπω να διαμαρτύρονται εδω για τον καιρό απλα δεν εφαγαν ανεργία κ αφραγκια στην ελλαδα. Επισης αν ζεις σε πολεις οπως λαρισα, τριπολη , αγρινιο, τρικαλα κτλπ που πρέπει να κανεις ταξίδι για να βρεις θάλλασα ο καιρος κ δη το καλοκαίρι δεν σου λείπει καθόλου.

Υγ για τον φιλο που ειπε για σκωτια. Η σκωτια κ ειδικα η ανατολική πλευρα εχει φοβερό κλιμα (αιωνιο φθινόπωρο) με ικανοποιητική ηλιοφάνεια κ σπανιες δυνατες βροχές (τα showers δεν είναι βροχή).

Δημοσ.

Σχετικό-άσχετο:Τώρα πείτε με το χέρι στην καρδιά, όλοι εσείς οι τέλειοι πολιτισμένοι που είτε φύγατε στο εξωτερικό ,είτε είστε εδώ, παρκάρετε πάνω στα πεζοδρόμια; τρέχετε στις διαβάσεις των πεζών χωρίς να σταματήσετε; Πετάτε κάτω σκουπίδια; Καπνίζετε σε δημόσιο χώρο;

Και φυσικά όσοι είχατε αυτή την συμπεριφορά, τολμάτε στο εξωτερικό να το κάνετε;

Αυτό κοιτάξτε να διορθώσετε πρώτα και μετά μαλώστε για το ποιος βγάζει περισσότερα λεφτά και ποιος ζει σε καλύτερο κλίμα.

Πάντως ο ηλιος δεν σου δίνει λεφτά να επιβιώσεις.

εκτός αν καλλιεργείς μπανάνες

Δημοσ.

Σχετικό-άσχετο:Τώρα πείτε με το χέρι στην καρδιά, όλοι εσείς οι τέλειοι πολιτισμένοι που είτε φύγατε στο εξωτερικό ,είτε είστε εδώ, παρκάρετε πάνω στα πεζοδρόμια; τρέχετε στις διαβάσεις των πεζών χωρίς να σταματήσετε; Πετάτε κάτω σκουπίδια; Καπνίζετε σε δημόσιο χώρο;

Και φυσικά όσοι είχατε αυτή την συμπεριφορά, τολμάτε στο εξωτερικό να το κάνετε;

Αυτό κοιτάξτε να διορθώσετε πρώτα και μετά μαλώστε για το ποιος βγάζει περισσότερα λεφτά και ποιος ζει σε καλύτερο κλίμα.

Εντάξει μόνο τρολιά είσαι εδώ αλλά ακόμα κι αυτό δεν το υπολόγισες καλά.

Τι πάει να πει αυτά κοιτάξτε να διορθώσετε και αν τολμάτε να το κάνετε; Αν κάποιος δεν το κάνει για οποιοδήποτε λόγο τότε είναι ήδη λιγότερο ή περισσότερο "πιο διορθωμένος" από αυτόν που συνεχίζει να το κάνει (υποθέτω ο τελευταίος επειδή είναι στην Ελλάδα και χεστήκαμε για τα ψιλά γράμματα), οπότε ποιόν ακριβώς καταλήγεις να κράζεις;

Το ότι κάθε φορά που γίνεται τέτοια κουβέντα κάποιοι πάντα το γυρνάνε σε σενάριο οι απο δω γαμάνε τους απο κει απλά λυπηρό.

Δημοσ.

Ναι, γιατί στο εξωτερικό υπάρχει ο αόρατος μπαμπουλας και άμα πετάξεις κάνα σκουπίδι στο δρόμο θα βρεθείς φυλακή.

Αντίθετα, αυτό το πράμα με τις απεργίες των σκουπιδιαρηδων παίζει να είναι ελληνική πρωτοτυπία...

Δημοσ.

Δε με διακατέχει μαζοχισμός για να μ' αρέσει να βρέχομαι όταν βγαίνω έξω, ή να με κρατά η βροχή μέσα (όταν θέλω να βγω).

Δεν θεωρώ όμως ότι μπορώ να βάλω τον εαυτό μου πάνω π.χ. απ' τον αγρότη, για δύο (τουλάχιστον) λόγους:

1. Ούτως ή άλλως δεν έχω τις βόλτες τόσο ψηλά στις προτιμήσεις μου, ώστε να κρίνω το κλίμα σχεδόν αποκλειστικά με βάση αυτές.

2. Το αν θα πάνε καλά οι σοδιές, επηρεάζει και εμένα, με πολλούς τρόπους. Από το προϊόν που μπαίνει στην κουζίνα μου, μέχρι την τσέπη μου.

Ναι κατανοητό αυτό, αλλά εγώ λέω την γνώμη μου για το πως κρίνει το κλίμα ο περισσότερος κόσμος. Ο καθένας κρίνει όπως νομίζει. Εγώ δύσκολα θα σκεφτώ τον αγρότη κατά τον χειμώνα που ξεροσταλιάζουμε στο σπίτι χωρίς θέρμανση με υγρασία και πέφτουν σοβάδες με νερά από το ταβάνι γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε μόνωση.

Δημοσ.

Εντάξει μόνο τρολιά είσαι εδώ αλλά ακόμα κι αυτό δεν το υπολόγισες καλά.

Τι πάει να πει αυτά κοιτάξτε να διορθώσετε και αν τολμάτε να το κάνετε; Αν κάποιος δεν το κάνει για οποιοδήποτε λόγο τότε είναι ήδη λιγότερο ή περισσότερο "πιο διορθωμένος" από αυτόν που συνεχίζει να το κάνει (υποθέτω ο τελευταίος επειδή είναι στην Ελλάδα και χεστήκαμε για τα ψιλά γράμματα), οπότε ποιόν ακριβώς καταλήγεις να κράζεις;

Το ότι κάθε φορά που γίνεται τέτοια κουβέντα κάποιοι πάντα το γυρνάνε σε σενάριο οι απο δω γαμάνε τους απο κει απλά λυπηρό.

Αυτός που δεν φέρεται σαν παλαιολιθικός ναι είναι περισσότερο "διορθωμένος", εσύ γιατί νευρίασες;

Δημοσ.

Αυτός που δεν φέρεται σαν παλαιολιθικός ναι είναι περισσότερο "διορθωμένος", εσύ γιατί νευρίασες;

Θέλει κατι να πει τωρα και να κοντραριστεί ... τον πιάνει καμια φορά. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν έχεις ζήσει αλλού I guess. 

Εξωτερικό μένω κι έχω ζήσει κι αλλού πέρα από δω.

Με τέτοια σχόλια, φαντάζομαι δεν περιμένεις σοβαρή απάντηση.

Με τέτοια σχόλια δεν αξίζει σοβαρή αντίδραση.

Δημοσ.

Όχι δεν τρέχω και ούτε πετάω κάτω σκουπίδια το ιδίως αυτό το θεωρώ έλλειψη πολιτισμού, γενικά ακολουθώ τον κοκ και σταματώ σε διαβάσεις για να περάσει πεζός . Εδώ που είναι το παρκάρισμα στα πεζοδρόμια επιτρέπεται όπου έχει σήμανση άρα ναι το κάνω αν είναι οκ .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...