μπιπ μπιπ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη οποιος εχει δουλεια εχει και λεφτα,αμαξι και εξοχικο.
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόβλημα είναι ότι έγινε το «βαριέμαι να ξυριστώ» μόδα και πλέον όποιος είναι ξυρισμένος είναι ο περίεργος της παρέας. Παλιά ήταν το ανάποδο. Ευτυχώς που δεν έχω τέτοιους φίλους. Την περίοδο 2011-2013 άφηνα μούσι σαν παπάς, υπήρχε τριχόπτωση από το μούσι όπως και στα μαλλιά. Ευτυχώς φροντίζω και ξυρίζομαι πλέον γιατί δεν γουστάρω καθόλου το μούσι και τις τρίχες.
mentoras99 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι μόνιμος κάτοικος Αθήνας και πλέον χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ εδώ και 1 χρόνο περίπου Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση οι φάτσες που παρατηρώ κάθε μέρα στο λεωφορείο αλλά και στον ηλεκτρικό. Πραγματικά σχεδόν όλες οι φάτσες που αντικρίζω θυμίζουν περισσότερο ανθρωποειδή ή γκόλουμ... Η αισθητική τους δε για τα πανυγήρια. Μπαίνει ο άλλος γυμνασμένος με πουκάμισο lacoste, σορτσάκι adidas, γιαλιά ηλίου rayban, παπούτσι πανινο μποτακι και φάτσα τετραγωνοκεφαλη λες και ήρθε από τη Μordor. Οι δε γυναίκες ελάχιστες είναι εμφανίσιμες αλλά και αυτές που είναι κλασσικά θεωρούν τον εαυτό τους υπερβολικά όμορφο ενώ δεν είναι τιποτα περισσότερο από μια μετριότητα. Ο Μ.Ο γυναικών πάντως είναι στα επίπεδα κουβά με πόδια. Αυτά κυρίως για ηλικίες 20-75. Ντάξει δεν βάζω στο χορό τα 20χρονα (και μικρότερα), αυτα ουτως η άλλως χάλια είναι με σιδεράκια, σπυράκια, 40 κιλά το καθένα ... Έτσι λοιπόν από αυτά που αντικρίζουν τα μάτια μου καθημερινά στο δρόμο πιστεύω πως οι Έλληνες είναι γενικά άσχημος λαός στην καλύτερα θα μας χαρακτήριζα... Θα ηθελα πάνω σε αυτό να ακούσω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ. https://www.youtube.com/watch?v=v2hClYRQZ-8 Οι νεοΕλληνες, με τα μουσια, μαλλια, αξυρισιά, μη πω και απλυσια, καθως και αρκετα χάλι στυλ και πιο πολυ χιπικο λες και ηρθε 'η θεια μου η χιππισα' με την Βλαχοπουλου και τον Τσιβιλικα, ειναι πραγματικα να τους κλαις. Οκ, σεβαστα ολα τα στυλ, αλλα το στυλ πανκιο-φρικιο σε τοσο μεγαλη εκταση, ε καταντα αηδια... Με ενοχλει που η υποκουλτουρα απεκτησε τετοιες διαστασεις... Εχουν και οι ξενοι τα στραβα τους, αλλα αν σκασει μυτη Ελληνας με τετοια εμφανιση και αμφιεση, σε κανενα σοβαρο κρατος, θα τον μαζεψουν για εξακριβωση στοιχειων... Ειπαμε ανοχη, ειπαμε δεν κρινουμε απο εμφανιση, αλλα οκ, το να τριγυρνας με στυλ γιαφκας/τεκε/εγκληματια, και να θες να σε σεβονται ή να εχεις προοπτικη σε οτιδηποτε, ε παει παρα πολυ... Με 'ξεφτιλισμενο' στυλ δεν προκοψε ποτε κανεις πουθενα... εχουμε κανει την υποκουλτουρα mainstream στην Ελλαδα...σημεια των καιρων για τη χωρα μας κι αυτο... Οσο για τις ελληνιδες, πραγματικα δεν αξιζει αντρας να χαλασει ουτε δευτερολεπτο γι'αυτες....χαμενος χρονος, οσο κι αν φαινεται οτι καποιες 'αξιζουν'....μετα απο λιγο καταλαβαινεις οτι ειναι σκοτωμα χρονου, και αμα δεσεις μαζι τους, ετοιμασου για ζωη πατινι...ας ειναι καλα οι φεμινισμοι που κατεστρεψαν τον κοσμο...εχει αλλου καλυτερο υλικο να ασχοληθει κανεις, με σεβασμο και οχι φεμινιστικες μαλακιες που σου κανουν τη ζωη κολαση... Οπως ελεγε κι ο ανεπαναληπτος Κωνστανταρας σε παλια ελληνικη ταινια, 'οταν μιλουν οι ξυρισμενοι, οι αξυριστοι σωπαινουν'!!! 4
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικά το κλαρινογαμπρέ στυλ Παντελίδη έχει γίνει μόδα. Ο Παντελής δεν ήταν στυλ κλαρινογαμπρού νομίζω! Δυστυχώς έχω γράψει αρκετές φορές ότι κάποιο με λιγότερα από 200 δημοσιεύσεις να μην μπορεί να ανοίξει συζήτηση στο Μπλα Μπλα. Είναι άδικο για κάποιους όμως που συμμετέχουν κυρίως στο μπλα μπλα. Άσχετο, η totemlost στα τελευταία της μηνύματα μιλάει σαν άντρας!
eliasjuve Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το insomnia είναι τεχνολογικό φόρουμ ως επί το πλήστον. Υπάρχουν άλλα φόρουμς που μπορούν να συζητήσουν τις κάθε είδους "ανησυχίες".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Οπως ελεγε κι ο ανεπαναληπτος Κωνστανταρας σε παλια ελληνικη ταινια, 'οταν μιλουν οι ξυρισμενοι, οι αξυριστοι σωπαινουν'!!! Σιγά μη ρίξει και 5Φ... 2
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το insomnia είναι τεχνολογικό φόρουμ ως επί το πλήστον. Υπάρχουν άλλα φόρουμς που μπορούν να συζητήσουν τις κάθε είδους "ανησυχίες". Σίγουρα, αλλά για κάποιους θα ήταν άδικο πιστεύω.
eliasjuve Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σίγουρα, αλλά για κάποιους θα ήταν άδικο πιστεύω. Αν κάνεις εγγραφή σε ένα τεχνολογικό φόρουμ όπως αυτό και πας κατευθείαν στο "μπλα μπλα" section του και ανοίγεις θέματα όπως αυτό θα χαρακτηριστείς δικαιολογημένα troll και κανείς δεν θα σε πάρει στα σοβαρά.
DDevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Οπως ελεγε κι ο ανεπαναληπτος Κωνστανταρας σε παλια ελληνικη ταινια, 'οταν μιλουν οι ξυρισμενοι, οι αξυριστοι σωπαινουν'!!! xaxaxax καλα του ειχε κανει του πουστη του τζιλι τοτε και τον ειχε πλακώσει στις φάπες στο δρομο επιτοπου μετα πηγε να εξαπατήσει τη κορη του. 1
mentoras99 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 xaxaxax καλα του ειχε κανει του πουστη του τζιλι τοτε και τον ειχε πλακώσει στις φάπες στο δρομο επιτοπου μετα πηγε να εξαπατήσει τη κορη του. Ανεπαναληπτη σκηνη, θυμασαι; Οταν ο τυπάς ο ... 'τζιλι' τον ρωτησε ο Κωστανταρας 'πως σε λενε' και του απαντησε τρομαρα του...¨"τζιλι", του λεει ο Κωστανταρας το αμιμητο: 'ονομα εναι αυτο, ή μαρκα τσίχλας;'!!!!! Σημερα η νεολερα επιλεγει το στυλ...'τσετσενος αυτονομιστης'!!! 2
defacer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόβλημα είναι ότι έγινε το «βαριέμαι να ξυριστώ» μόδα και πλέον όποιος είναι ξυρισμένος είναι ο περίεργος της παρέας. Παλιά ήταν το ανάποδο. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες, αλλά πες ότι ισχύει. Γιατί είναι πρόβλημα; Εχουν και οι ξενοι τα στραβα τους, αλλα αν σκασει μυτη Ελληνας με τετοια εμφανιση και αμφιεση, σε κανενα σοβαρο κρατος, θα τον μαζεψουν για εξακριβωση στοιχειων... Με 'ξεφτιλισμενο' στυλ δεν προκοψε ποτε κανεις πουθενα... Δε θα μπω στον κόπο να σχολιάσω τα υπόλοιπα, αλλά τουλάχιστον γι' αυτό εδώ δε μπορώ γιατί εκτός από πίπα είναι και αστείο. Έλα τώρα πες αλήθεια, δεν έχεις πατήσει πόδι στο εξωτερικό ποτέ έτσι; Source: έχω και είχα κατά καιρούς συναδέλφους, και έχω δει και άσχετους (π.χ. υπάλληλο σε κάποια υπηρεσία που πήγα) που δε μπορώ να φανταστώ ποτέ ότι με τέτοια εμφάνιση στην Ελλάδα θα είχαν ακόμα τη δουλειά. Update: έτσι για το γέλιο, συγκεκριμένο παράδειγμα. Software engineer με τζίβες, tatoo, piercing, τον είδα στο γραφείο (άλλης εταιρίας) με ξεφτισμένη βερμούδα και σαγιονάρα και το skateboard στον ώμο. Και το μπάφο μέσα στη θήκη του καπνού, αλλά τουλάχιστον αυτό δε φαινόταν από μακριά. Αν τον έκανες teleport όπως ήταν εκείνη τη στιγμή στη Σαμοθράκη καλοκαίρι he would immediately blend in. Go wild. 6
DDevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Στην Ελλαδα σιγουρα δεν θα ειχε δουλειά γιατι το χασισάκι είναι ποινικό και από καποια ποσοτητα και πανω θεωρείται διακινηση οποτε είναι κακούργημα. Να σεβομαστε και τους νομους του κράτους στο οποιο βιρκσομαστε ετσι? Και σε χωρες επισης που υποφέρουν από την τρομοκρατια δεν θα κάτσει ο κάθε αστυνομικος να το παιξει προοδευτικος θα κανει τη δουλεια του και θα ελεγξει οσους δεν του κάθονται καλά εμφανισιακά διακυβεύονται ζωές από πισω. Ειδικα στο Ισραηλ αμα σε δουν σαν παλαιστινιο με μουσια και φουλ μελαχροινο πιστευω θα σκάσει χαλαρα ελεγχος. Εμεις εδώ καλα τα λεμε στο φορουμάκι από την ασφαλεια του σπιτιού μας αλλα εξω τα πραγματα είναι σοβαρά και δεν μπορεις να πεις σε έναν αστυνομικο της ασφαλειας που είναι χρονια εμπειρος ποιον θα ελεγξει αμα ερθει να κάνει το ιδιο στην δικια σου δουλεια θα του πεις ότι είναι άσχετος και να μην ανακατευεται σε πραγματα που δεν ξέρει. Στην Ελλαδα τον συγκεκριμενο μπορει να τον περνουσαν για κουρδο που θελει να φυγει στην ευρωπη εντάξει να εισαι και λιγο μαζεμένος όχι σα λέτσος τωρα δεν εισαι πια 15 χρονων. Ειπαμε να υπάρχει και ένα μετρο. 1
visualizer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μια φορά στο τόσο που χρησιμοποιώ ΜΜΜ αυτό που παρατήρω είναι πως στους περισσότερους η ανάσα μυρίζει σαν ψόφιο κουνάβι ..σε φάση να μιλάει ο άλλος και να σου έρχεται μες την μάπα ένα κύμα σαπίλας . 1
evabb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντα δεν θεωρούταν gold digging το να επιλέγεις εναν σύντροφο (ειδικά όταν δεν μιλάμε για γάμο) βάσει οικονομικών κριτηρίων; Εγώ ας πούμε ποτέ δεν σκέφτηκα να τα φτιάξω με μια γκόμενα γιατι έχει λεφτά ή καλό αμάξι ή εξοχικό... Όχι, άλλο ψάχνω μόνο φραγκατους γκομενους/ες κι άλλο έχω κάποια στάνταρ βιοτικου επιπέδου. Αν δηλαδή ο άλλος μένει ακόμα με την μάνα του και είναι άνεργος τι είδους μέλλον μπορώ να φανταστώ μαζί του; 1
bedazzled Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι, άλλο ψάχνω μόνο φραγκατους γκομενους/ες κι άλλο έχω κάποια στάνταρ βιοτικου επιπέδου. Αν δηλαδή ο άλλος μένει ακόμα με την μάνα του και είναι άνεργος τι είδους μέλλον μπορώ να φανταστώ μαζί του; Δεν έχεις άδικο, αλλά γιατί μια άνεργη μεγαλοκοπέλα 30+ που μένει ακόμα με την μάνα της και δεν ξέρει ούτε να μαγειρεύει (ελέω μαμάς) να έχει καλύτερη μοίρα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις