defacer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Στην Ελλαδα σιγουρα δεν θα ειχε δουλειά γιατι το χασισάκι είναι ποινικό και από καποια ποσοτητα και πανω θεωρείται διακινηση οποτε είναι κακούργημα. Να σεβομαστε και τους νομους του κράτους στο οποιο βιρκσομαστε ετσι? https://en.wikipedia.org/wiki/Legality_of_cannabis_by_country#.C2.A0Germany Το ίδιο πάνω κάτω συμβαίνει και στη Γερμανία. Μάλιστα νομίζω ότι "σχετικά πρόσφατα" μειώθηκε το όριο των 15g(!!) που είχαμε στο Berlin σε κάτι πιο λογικό για προσωπική κατανάλωση. Επιπλέον δε νομίζω είπε μισό λεπτό να σας δείξω τι έχω εδώ μέσα πριν υπογράψουμε όταν του έκαναν πρόταση. Αυτό με τους νόμους που λες... εεε αυτοπεριορίζομαι λίγο στο σχόλιο που θα κάνω, θα πω κάτι τελείως ξενέρωτο. Λοιπόν είμαι σίγουρος ότι και συ και οι φίλοι σου παρκάρετε πάντα νόμιμα έτσι; Τι είπες; Δε θυμάστε καν τι θεωρείται νόμιμο παρκάρισμα; Ντροπή ρε συ. Λίγο σεβασμό. Και σε χωρες επισης που υποφέρουν από την τρομοκρατια δεν θα κάτσει ο κάθε αστυνομικος να το παιξει προοδευτικος θα κανει τη δουλεια του και θα ελεγξει οσους δεν του κάθονται καλά εμφανισιακά διακυβεύονται ζωές από πισω. Χαίρομαι που δεν είσαι αστυνομικός. Αν είναι εύκολο σταμάτα να κάνεις προβλέψεις για χώρες που δεν ξέρεις τι συμβαίνει εκεί. Ειδικα στο Ισραηλ αμα σε δουν σαν παλαιστινιο με μουσια και φουλ μελαχροινο πιστευω θα σκάσει χαλαρα ελεγχος. Το Ισραήλ που είναι λαμπερός φάρος ανθρωπίνων διακαιωμάτων πάνω από το βούρκο του υπόλοιπου πλανήτη λες; Αυτό το καθημερινό, χαρακτηριστικό παράδειγμα χώρας που το χρησιμοποιούμε στην καθομιλουμένη όταν λέμε "πώς κάνετε έτσι ρε μαλάκες, το μεσανατολικό σας βάλαμε να λύσετε"; Με άλλα λόγια, "στο Ισραήλ γίνεται αυτό" δε νομίζω ότι μετράει καθόλου σαν επιχείρημα. Εμεις εδώ καλα τα λεμε στο φορουμάκι από την ασφαλεια του σπιτιού μας αλλα εξω τα πραγματα είναι σοβαρά και δεν μπορεις να πεις σε έναν αστυνομικο της ασφαλειας που είναι χρονια εμπειρος ποιον θα ελεγξει Καταρχήν να πω ότι τυχαίνει να έχω φίλο που είναι χρόνια στην ασφάλεια και μέσω αυτού άμεση σύνδεση με πράγματα που κάνουν ή δεν κάνουν κατα καιρούς. Φιλοσοφικά μιλώντας πάντως ΦΥΣΙΚΑ και θα πεις στον αστυνομικό ποιόν θα ελέγξει, γιατί θεωρητικά ο αστυνομικός παρέχει κοινωνικό λειτούργημα και υπόκειται σε πάρα πολλούς περιορισμούς όσον αφορά την άσκηση της εξουσίας που κατέχει λόγω θέσης. Και τέλος, κλασικό σχόλιο ξυρισμένου λευκού δυτικού. Σάματι εσένα θα ελέγξει ποτέ; Στην Ελλαδα τον συγκεκριμενο μπορει να τον περνουσαν για κουρδο που θελει να φυγει στην ευρωπη εντάξει να εισαι και λιγο μαζεμένος όχι σα λέτσος τωρα δεν εισαι πια 15 χρονων. Ειπαμε να υπάρχει και ένα μετρο. Ο τύπος δεν ήταν λέτσος. Τα λόγια σου υπογραμμίζουν ακριβώς το ότι η Ελλάδα είναι πολύ πίσω κοινωνικά σ' αυτό το θέμα. Είχε τζίβες σκέιτ και σαγιονάρες άρα ήταν λέτσος. 1
evabb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχεις άδικο, αλλά γιατί μια άνεργη μεγαλοκοπέλα 30+ που μένει ακόμα με την μάνα της και δεν ξέρει ούτε να μαγειρεύει (ελέω μαμάς) να έχει καλύτερη μοίρα; Δεν έκανα διαχωρισμό μεταξύ γυναικών και αντρών. Τους βάζω όλους στην ίδια κατηγορία. Αν ήμουν άντρας δεν θα ήθελα να έχω μία τέτοια γκομενα. 2
defacer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχεις άδικο, αλλά γιατί μια άνεργη μεγαλοκοπέλα 30+ που μένει ακόμα με την μάνα της και δεν ξέρει ούτε να μαγειρεύει (ελέω μαμάς) να έχει καλύτερη μοίρα; Πρώτον, η Εύα δεν είπε τίποτα τέτοιο. Την άκουσες να κράζει κάποιον που είπε "έριξα άκυρο στην κοπέλα επειδή 35 χρονών μένει με τη μάνα της και τον παίζει όλη μέρα"; Μόνος σου το έβγαλες αυτό. Δεύτερον... άντε καλά να μένει με τη μάνα της. Να μη ξέρει ούτε να μαγειρεύει η άχρηστη;;; 1
pontez2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχεις άδικο, αλλά γιατί μια άνεργη μεγαλοκοπέλα 30+ που μένει ακόμα με την μάνα της και δεν ξέρει ούτε να μαγειρεύει (ελέω μαμάς) να έχει καλύτερη μοίρα; Μα δεν έχει καλύτερη μοίρα. Άσχετο, έχει πλάκα ένα ζευγαρι που γνωρίζω. Ο τύπος είναι άνεργος, η κοπέλα εργάζεται. Αυτή γυρνάει σπίτι κομμάτια, αράζει στο καναπέ και απλά περιμένει τον φίλο της να της φέρει το φαί να κάτσουν να φάνε παρέα. Η εκδίκηση της γυναίκας!χαχα 1
Fotis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχεις άδικο, αλλά γιατί μια άνεργη μεγαλοκοπέλα 30+ που μένει ακόμα με την μάνα της και δεν ξέρει ούτε να μαγειρεύει (ελέω μαμάς) να έχει καλύτερη μοίρα; Eμενα δεν με πειραζει παντως αυτο στην γυναικα αρκει να ειναι πολυ ωραια . 1
DDevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 https://en.wikipedia.org/wiki/Legality_of_cannabis_by_country#.C2.A0Germany Το ίδιο πάνω κάτω συμβαίνει και στη Γερμανία. Μάλιστα νομίζω ότι "σχετικά πρόσφατα" μειώθηκε το όριο των 15g(!!) που είχαμε στο Berlin σε κάτι πιο λογικό για προσωπική κατανάλωση. Επιπλέον δε νομίζω είπε μισό λεπτό να σας δείξω τι έχω εδώ μέσα πριν υπογράψουμε όταν του έκαναν πρόταση. Αυτό με τους νόμους που λες... εεε αυτοπεριορίζομαι λίγο στο σχόλιο που θα κάνω, θα πω κάτι τελείως ξενέρωτο. Λοιπόν είμαι σίγουρος ότι και συ και οι φίλοι σου παρκάρετε πάντα νόμιμα έτσι; Τι είπες; Δε θυμάστε καν τι θεωρείται νόμιμο παρκάρισμα; Ντροπή ρε συ. Λίγο σεβασμό. Χαίρομαι που δεν είσαι αστυνομικός. Αν είναι εύκολο σταμάτα να κάνεις προβλέψεις για χώρες που δεν ξέρεις τι συμβαίνει εκεί. Το Ισραήλ που είναι λαμπερός φάρος ανθρωπίνων διακαιωμάτων πάνω από το βούρκο του υπόλοιπου πλανήτη λες; Αυτό το καθημερινό, χαρακτηριστικό παράδειγμα χώρας που το χρησιμοποιούμε στην καθομιλουμένη όταν λέμε "πώς κάνετε έτσι ρε μαλάκες, το μεσανατολικό σας βάλαμε να λύσετε"; Με άλλα λόγια, "στο Ισραήλ γίνεται αυτό" δε νομίζω ότι μετράει καθόλου σαν επιχείρημα. Καταρχήν να πω ότι τυχαίνει να έχω φίλο που είναι χρόνια στην ασφάλεια και μέσω αυτού άμεση σύνδεση με πράγματα που κάνουν ή δεν κάνουν κατα καιρούς. Φιλοσοφικά μιλώντας πάντως ΦΥΣΙΚΑ και θα πεις στον αστυνομικό ποιόν θα ελέγξει, γιατί θεωρητικά ο αστυνομικός παρέχει κοινωνικό λειτούργημα και υπόκειται σε πάρα πολλούς περιορισμούς όσον αφορά την άσκηση της εξουσίας που κατέχει λόγω θέσης. Και τέλος, κλασικό σχόλιο ξυρισμένου λευκού δυτικού. Σάματι εσένα θα ελέγξει ποτέ; Ο τύπος δεν ήταν λέτσος. Τα λόγια σου υπογραμμίζουν ακριβώς το ότι η Ελλάδα είναι πολύ πίσω κοινωνικά σ' αυτό το θέμα. Είχε τζίβες σκέιτ και σαγιονάρες άρα ήταν λέτσος. Στο Ισαρήλ έχω μεινει 1 χρονο ολοκληρο. Αν παρκάρω παράνομα μπορει να με γράψει. Αστυνομικος δεν θα ημουν για να χαροποιήσω εσενα αλλα για να κάνω τη δουλειά μου. Δεν είναι δημοσιοσχετίστας ο αστυνομικος. Το τέλος είναι το σχολιο δυτικου που αν μη τι άλλο σέβεται το χώρο εργασιας του και τους πελάτες του δεν μπορεις να πάς σαν το γυφταριο με σκισμένες βερμουδες σαγιονάρες και το σκέητ σον ωμο ελεος το τερμάτισες με την προοδευτικοτητα εκτος δουλειας κανε ότι θες στη δουλεια θα εισαι κυριος όμως. Εκτος και αν ο τυπάς που λες δεν έχει καθολου κοσμο απλα είναι εντος της εταιρειας πινουν μαυρο και προγραμματιζουν ολη μερα και βγάζουν τα .... windows millennium Παω να σκάσω στη δουλεια με το σκέητ στον ώμο τι δουλεια εχει το σκέητ θα δειξω κανα κολπο πανω σε κανενα γραφειο? τι ψωνια είναι αυτά ρε? πωωωω καλα κρασια νομιζω ο τυπάς είναι κανενας υπεραναπτυγμενος μπέμπης που ψυχολογικά εχει μεινει ακομα στην ηλικια των 16. 1
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Πρώτον, η Εύα δεν είπε τίποτα τέτοιο. Την άκουσες να κράζει κάποιον που είπε "έριξα άκυρο στην κοπέλα επειδή 35 χρονών μένει με τη μάνα της και τον παίζει όλη μέρα"; Μόνος σου το έβγαλες αυτό. Δεύτερον... άντε καλά να μένει με τη μάνα της. Να μη ξέρει ούτε να μαγειρεύει η άχρηστη;;; Εντάξει, μπορεί να το λες ειρωνικά αλλά είναι θέμα. Μέχρι και σπίτια έχουν χαλάσει από αυτό! Στο Ισαρήλ έχω μεινει 1 χρονο ολοκληρο. Αν παρκάρω παράνομα μπορει να με γράψει. Αστυνομικος δεν θα ημουν για να χαροποιήσω εσενα αλλα για να κάνω τη δουλειά μου. Δεν είναι δημοσιοσχετίστας ο αστυνομικος. Το τέλος είναι το σχολιο δυτικου που αν μη τι άλλο σέβεται το χώρο εργασιας του και τους πελάτες του δεν μπορεις να πάς σαν το γυφταριο με σκισμένες βερμουδες σαγιονάρες και το σκέητ σον ωμο ελεος το τερμάτισες με την προοδευτικοτητα εκτος δουλειας κανε ότι θες στη δουλεια θα εισαι κυριος όμως. Εκτος και αν ο τυπάς που λες δεν έχει καθολου κοσμο απλα είναι εντος της εταιρειας πινουν μαυρο και προγραμματιζουν ολη μερα και βγάζουν τα .... windows millennium Παω να σκάσω στη δουλεια με το σκέητ στον ώμο τι δουλεια εχει το σκέητ θα δειξω κανα κολπο πανω σε κανενα γραφειο? τι ψωνια είναι αυτά ρε? πωωωω καλα κρασια νομιζω ο τυπάς είναι κανενας υπεραναπτυγμενος μπέμπης που ψυχολογικά εχει μεινει ακομα στην ηλικια των 16. Γέλασα με τις δύο τελευταίες παραγράφους 2
*nenya* Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μου φαίνεται κάπως απόλυτη αυτή η προσέγγιση πάντως βρε παιδιά... Δηλαδή όταν μένατε κι εσείς με τους γονείς σας δεν κάνατε σχέσεις; Θα θέλατε να σας απορρίπτει κάποιος/α με αυτό το κριτήριο; 'Αααα δεν θέλω να είμαστε μαζί γιατί δεν έχεις σπίτι δικό σου, σε ζουν οι δικοί σου ακόμα, δεν ξέρεις να μαγειρεύεις κλπ.' Στο κάτω κάτω αυτή η κατάσταση δεν σημαίνει ότι θά'ναι για πάντα η ίδια και ότι δεν θα έχει μέλλον η σχέση σας! Δεν ξέρω...μάλλον το βλέπω από τελείως διαφορετική πλευρά. Ας είναι ο άλλος άνεργος και ας μένει με τους γονείς του. So? Αν έχει όρεξη για δουλειά, αυτοπεποίθηση, επιμονή, ικανότητες, τότε θα βρει κάτι! Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει! Αν μιλάμε για κάποιον όμως που γουστάρει να τον ζουν άλλοι, που είναι έτσι ο χαρακτήρας του, που ΔΕΝ σκέφτεται καν να δουλέψει, που βαριέται, που θέλει απλά υπηρέτες τότε εκεί είναι άααααααλλη ιστορία και θα φάει αμέσως Χ. Εντάξει, μπορεί να το λες ειρωνικά αλλά είναι θέμα. Μέχρι και σπίτια έχουν χαλάσει από αυτό! Όποιος το θεωρεί πολύ σημαντικό ζήτημα πρώτα φροντίζει να μαγειρεύει ο ίδιος καλά οπότε και δεν έχει ανάγκη απ'τον/την σύντροφό του να τηρεί χρέη μάγειρα. 3
DDevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει, μπορεί να το λες ειρωνικά αλλά είναι θέμα. Μέχρι και σπίτια έχουν χαλάσει από αυτό! Γέλασα με τις δύο τελευταίες παραγράφους εγω να δεις. Παω λέει με το σκέητ στη δουλεια .... κανε και κανενα κολπο πανω σε κανα γραφειο μεγάλε .... πηγαινε ως το γραφειο του διευθυντη πατινάροντας χαχαχα 2
bedazzled Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Πρώτον, η Εύα δεν είπε τίποτα τέτοιο. Την άκουσες να κράζει κάποιον που είπε "έριξα άκυρο στην κοπέλα επειδή 35 χρονών μένει με τη μάνα της και τον παίζει όλη μέρα"; Μόνος σου το έβγαλες αυτό. Δεύτερον... άντε καλά να μένει με τη μάνα της. Να μη ξέρει ούτε να μαγειρεύει η άχρηστη;;; Καλώς ή κακώς η κοινωνία έχει διαφορετικά κριτήρια για άντρες και γυναίκες (δεν θα έπρεπε, αλλά έτσι είναι). Ο άντρας πρέπει να είναι οικονομικά πετυχημένος, ενώ η γυναίκα όχι και τόσο... Και ναι, όλοι πρέπει να ξέρουν να μαγειρεύουν... και άντρες και γυναίκες. Λάθος εντύπωση έχεις πάντως αν θεωρείς ότι καταπιέζονται μόνο οι γυναίκες και όχι και οι άντρες. Eμενα δεν με πειραζει παντως αυτο στην γυναικα αρκει να ειναι πολυ ωραια . ^ Ορίστε κλασικό παράδειγμα αντίληψης της κοινωνίας (μην το πάρεις προσωπικά Φώτη). Κατάλαβες τώρα τι εννοώ defacer; Αν είναι όμορφη, όλα τα άλλα συγχωρούνται...
defacer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Στο Ισαρήλ έχω μεινει 1 χρονο ολοκληρο. Αν παρκάρω παράνομα μπορει να με γράψει. Αστυνομικος δεν θα ημουν για να χαροποιήσω εσενα αλλα για να κάνω τη δουλειά μου. Δεν είναι δημοσιοσχετίστας ο αστυνομικος. Υπάρχει κάποιος λόγος που δε μπορεί ο αστυνομικός να μπει σπίτι σου να ψάξει επειδή έτσι του κάβλωσε. Ακόμα και με ένταλμα δεν επιτρέπεται να μπει μόνος του ή με τους φίλους του. Αυτό το concept δεν περιορίζεται μόνο στο να μπει σπίτι σου, το ξέρεις βέβαια. Αν τώρα εσύ κατάλαβες ότι η προστασία του πολίτη από αυθαιρεσίες του κρατικού μηχανισμού είναι δημόσιες σχέσεις, όπως είπα χαίρομαι που δεν είσαι αστυνομικός. Το τέλος είναι το σχολιο δυτικου που αν μη τι άλλο σέβεται το χώρο εργασιας του και τους πελάτες του δεν μπορεις να πάς σαν το γυφταριο με σκισμένες βερμουδες σαγιονάρες και το σκέητ σον ωμο Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να σέβεσαι το χώρο εργασίας σου. Το κακό ξεκινάει όταν ο κάθε DDevil αποκτά άποψη για το πώς πρέπει εγώ και οι συνάδελφοί μου να σεβόμαστε το δικό μας χώρο εργασίας χωρίς να έχει μπει στον κόπο να σκεφτεί ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες στη ζωή από αυτές που εσύ θεωρείς ΟΚ. Το γεγονός ότι, ενώ όπως μας έχεις πει δε θα το έκανες ο ίδιος, παρόλα αυτά δεν αποκαλείς πουτάνες και κερατάδες όσους κάνουν swinging αλλά τον τύπο αυτό τον είπες πάντως λέτσο, τι μας δίνει να καταλάβουμε; ελεος το τερμάτισες με την προοδευτικοτητα εκτος δουλειας κανε ότι θες στη δουλεια θα εισαι κυριος όμως. Προοδευτικότητα είναι ότι εφόσον ο τύπος δεν έρχεται σε σύγκρουση με τους συναδέλφους του και τις απαιτήσεις του εργοδότη, το τι κάνει δεν είναι δική μου δουλειά και δε με διόρισε κανείς αρμόδιο να το κρίνω; Κάποτε αυτό που λες εδώ το έλεγαν για το σεξ πριν το γάμο. Το τερμάτισαν στην προοδευτικότητα κι αυτό. Εκτος και αν ο τυπάς που λες δεν έχει καθολου κοσμο απλα είναι εντος της εταιρειας πινουν μαυρο και προγραμματιζουν ολη μερα και βγάζουν τα .... windows millennium Δεν έχουν καθόλου κόσμο, μόνο 235 εκατομμύρια τζίρο το 2015. Παω να σκάσω στη δουλεια με το σκέητ στον ώμο τι δουλεια εχει το σκέητ θα δειξω κανα κολπο πανω σε κανενα γραφειο? τι ψωνια είναι αυτά ρε? πωωωω καλα κρασια νομιζω ο τυπάς είναι κανενας υπεραναπτυγμενος μπέμπης που ψυχολογικά εχει μεινει ακομα στην ηλικια των 16. No comment.
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει κάποιος λόγος που δε μπορεί ο αστυνομικός να μπει σπίτι σου να ψάξει επειδή έτσι του κάβλωσε. Ακόμα και με ένταλμα δεν επιτρέπεται να μπει μόνος του ή με τους φίλους του. Αυτό το concept δεν περιορίζεται μόνο στο να μπει σπίτι σου, το ξέρεις βέβαια. Αν τώρα εσύ κατάλαβες ότι η προστασία του πολίτη από αυθαιρεσίες του κρατικού μηχανισμού είναι δημόσιες σχέσεις, όπως είπα χαίρομαι που δεν είσαι αστυνομικός. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να σέβεσαι το χώρο εργασίας σου. Το κακό ξεκινάει όταν ο κάθε DDevil αποκτά άποψη για το πώς πρέπει εγώ και οι συνάδελφοί μου να σεβόμαστε το δικό μας χώρο εργασίας χωρίς να έχει μπει στον κόπο να σκεφτεί ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες στη ζωή από αυτές που εσύ θεωρείς ΟΚ. Το γεγονός ότι, ενώ όπως μας έχεις πει δε θα το έκανες ο ίδιος, παρόλα αυτά δεν αποκαλείς πουτάνες και κερατάδες όσους κάνουν swinging αλλά τον τύπο αυτό τον είπες πάντως λέτσο, τι μας δίνει να καταλάβουμε; Προοδευτικότητα είναι ότι εφόσον ο τύπος δεν έρχεται σε σύγκρουση με τους συναδέλφους του και τις απαιτήσεις του εργοδότη, το τι κάνει δεν είναι δική μου δουλειά και δε με διόρισε κανείς αρμόδιο να το κρίνω; Κάποτε αυτό που λες εδώ το έλεγαν για το σεξ πριν το γάμο. Το τερμάτισαν στην προοδευτικότητα κι αυτό. Δεν έχουν καθόλου κόσμο, μόνο 235 εκατομμύρια τζίρο το 2015. No comment. Εδώ μάλλον εννοεί αν δεν έρχεται σε επαφή με πελάτες και είναι απλά κλεισμένος σε ένα γραφείο και προγραμματίζει.
skiabox Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αν είναι όμορφη, όλα τα άλλα συγχωρούνται... 1
Fotis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καλώς ή κακώς η κοινωνία έχει διαφορετικά κριτήρια για άντρες και γυναίκες (δεν θα έπρεπε, αλλά έτσι είναι). Ο άντρας πρέπει να είναι οικονομικά πετυχημένος, ενώ η γυναίκα όχι και τόσο... Και ναι, όλοι πρέπει να ξέρουν να μαγειρεύουν... και άντρες και γυναίκες. Λάθος εντύπωση έχεις πάντως αν θεωρείς ότι καταπιέζονται μόνο οι γυναίκες και όχι και οι άντρες. ^ Ορίστε κλασικό παράδειγμα αντίληψης της κοινωνίας (μην το πάρεις προσωπικά Φώτη). Κατάλαβες τώρα τι εννοώ defacer; Αν είναι όμορφη, όλα τα άλλα συγχωρούνται... Kοιτα οτι γενικα ισχυουν αυτα τα δεδομενα ως κοινωνικα κλισε ,βεβαιως και ισχυουν . Αν ειναι πολυ ομορφη μια γυναικα της συγχωρουνται πολλα και το ιδιο σε λιγο μικροτερο βαθμο ισχυει και για τους αντρες και στον ωραιο αντρα συγχωρουνται αρκετα . Γενικα η ομορφια καλως η'κακως εινα αυταποδεικτη δεν χρειαζεται να κανει καποιος κατι για να το δειξει ουτε καν να προσπαθησει . 3
DDevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει κάποιος λόγος που δε μπορεί ο αστυνομικός να μπει σπίτι σου να ψάξει επειδή έτσι του κάβλωσε. Ακόμα και με ένταλμα δεν επιτρέπεται να μπει μόνος του ή με τους φίλους του. Αυτό το concept δεν περιορίζεται μόνο στο να μπει σπίτι σου, το ξέρεις βέβαια. Αν τώρα εσύ κατάλαβες ότι η προστασία του πολίτη από αυθαιρεσίες του κρατικού μηχανισμού είναι δημόσιες σχέσεις, όπως είπα χαίρομαι που δεν είσαι αστυνομικός. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να σέβεσαι το χώρο εργασίας σου. Το κακό ξεκινάει όταν ο κάθε DDevil αποκτά άποψη για το πώς πρέπει εγώ και οι συνάδελφοί μου να σεβόμαστε το δικό μας χώρο εργασίας χωρίς να έχει μπει στον κόπο να σκεφτεί ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες στη ζωή από αυτές που εσύ θεωρείς ΟΚ. Το γεγονός ότι, ενώ όπως μας έχεις πει δε θα το έκανες ο ίδιος, παρόλα αυτά δεν αποκαλείς πουτάνες και κερατάδες όσους κάνουν swinging αλλά τον τύπο αυτό τον είπες πάντως λέτσο, τι μας δίνει να καταλάβουμε; Προοδευτικότητα είναι ότι εφόσον ο τύπος δεν έρχεται σε σύγκρουση με τους συναδέλφους του και τις απαιτήσεις του εργοδότη, το τι κάνει δεν είναι δική μου δουλειά και δε με διόρισε κανείς αρμόδιο να το κρίνω; Κάποτε αυτό που λες εδώ το έλεγαν για το σεξ πριν το γάμο. Το τερμάτισαν στην προοδευτικότητα κι αυτό. Δεν έχουν καθόλου κόσμο, μόνο 235 εκατομμύρια τζίρο το 2015. No comment. Δεν μιλησε κανεις για ελεγχο εντος σπιτιου! Αυτά που μου λες για το ένταλμα και τους ιδιωτικους χώρους και τους δημοσιους και που μπορει να επεμβει η αστυνομια ή όχι σας τα ειχα πει εγω πριν κάτι μηνες εδώ πέρα και τοτε διαφωνούσατε! χαχαχα Τι no comment? εξηγησε μου το σκεϊτ όταν πάει καποιος το πρωι στη δουλειά του τι δουλειά έχει ..... θα τσουλήσει μετα ως το σπιτι με αυτό? τι το θελει στον ώμο πχ? χαχα οντως το εχω απορια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις