Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει, μπορεί να το λες ειρωνικά αλλά είναι θέμα. Μέχρι και σπίτια έχουν χαλάσει από αυτό!

Το point μου είναι ότι το αν μια γυναίκα ξέρει να μαγειρεύει δε θα έπρεπε να μετράει περισσότερο απ' ότι αν ένας άντρας ξέρει να μαγειρεύει.

Εντάξει τώρα θα πω αστεία ψιλά γράμματα, αλλά για μένα αυτό έχει σημασία. Αρκετή σημασία για να σκεφτώ και να εφαρμόσω το εξής προκειμένου να "προπονούμαι" στο να σκέφτομαι "σωστά".

Η γυναίκα μου μαγειρεύει (πολύ καλά). Δεν την έχω ρωτήσει ποτέ "μαγείρεψες;". Πάντα ρωτάω "έχουμε φαγητό;". Κάποιος μπορεί να θεωρεί πως είναι το ίδιο πράγμα. Για μένα υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Καλώς ή κακώς η κοινωνία έχει διαφορετικά κριτήρια για άντρες και γυναίκες (δεν θα έπρεπε, αλλά έτσι είναι).

Ο άντρας πρέπει να είναι οικονομικά πετυχημένος, ενώ η γυναίκα όχι και τόσο...

Και ναι, όλοι πρέπει να ξέρουν να μαγειρεύουν... και άντρες και γυναίκες.

Λάθος εντύπωση έχεις πάντως αν θεωρείς ότι καταπιέζονται μόνο οι γυναίκες και όχι και οι άντρες.

Συμφωνούμε γενικά. Αλλά επειδή για μένα είναι κακώς, βάζω το πετραδάκι μου να γίνει με τον καιρό καλώς.

^ Ορίστε κλασικό παράδειγμα αντίληψης της κοινωνίας (μην το πάρεις προσωπικά Φώτη). Κατάλαβες τώρα τι εννοώ defacer;

Αν είναι όμορφη, όλα τα άλλα συγχωρούνται...

Ναι, αλλά ο Φώτης είναι κακό παράδειγμα επειδή το κάνει συνειδητοποιημένα. Μπορεί να διαφωνώ μαζί του σε πολλά πράγματα αλλά δε μπορώ να διαφωνήσω στο "αυτό που δεν έχω ήδη στη ζωή μου είναι μια γυναίκα που είναι και ντύνεται σέξι, οπότε τέτοια γυναίκα ψάχνω". Γούστο του καπέλο του. Όταν κάποτε είπε κάτι του στυλ "οι γυναίκες θα έπρεπε να φοράνε τακούνια" (γιατί έτσι μου αρέσει), εκεί διαφώνησα.

• Like 5
  • Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το point μου είναι ότι το αν μια γυναίκα ξέρει να μαγειρεύει δε θα έπρεπε να μετράει περισσότερο απ' ότι αν ένας άντρας ξέρει να μαγειρεύει.

Εντάξει τώρα θα πω αστεία ψιλά γράμματα, αλλά για μένα αυτό έχει σημασία. Αρκετή σημασία για να σκεφτώ και να εφαρμόσω το εξής προκειμένου να "προπονούμαι" στο να σκέφτομαι "σωστά".

Ναι, αλλά ο Φώτης είναι κακό παράδειγμα επειδή το κάνει συνειδητοποιημένα. Μπορεί να διαφωνώ μαζί του σε πολλά πράγματα αλλά δε μπορώ να διαφωνήσω στο "αυτό που δεν έχω ήδη στη ζωή μου είναι μια γυναίκα που είναι και ντύνεται σέξι, οπότε τέτοια γυναίκα ψάχνω". Γούστο του καπέλο του. Όταν κάποτε είπε "οι γυναίκες  που ειναι μαζι μου θα έπρεπε να φοράνε τακούνια μεταξυ αλλων ", εκεί διαφώνησα.

fixed,

Επισης εχω την εντυπωση πως συμφωνουμε σε αρκετα αλλα  θεματα .

Δημοσ.

Μου φαίνεται κάπως απόλυτη αυτή η προσέγγιση πάντως βρε παιδιά...

Δηλαδή όταν μένατε κι εσείς με τους γονείς σας δεν κάνατε σχέσεις; Θα θέλατε να σας απορρίπτει κάποιος/α με αυτό το κριτήριο; 'Αααα δεν θέλω να είμαστε μαζί γιατί δεν έχεις σπίτι δικό σου, σε ζουν οι δικοί σου ακόμα, δεν ξέρεις να μαγειρεύεις κλπ.'

Στο κάτω κάτω αυτή η κατάσταση δεν σημαίνει ότι θά'ναι για πάντα η ίδια και ότι δεν θα έχει μέλλον η σχέση σας! Δεν ξέρω...μάλλον το βλέπω από τελείως διαφορετική πλευρά. Ας είναι ο άλλος άνεργος και ας μένει με τους γονείς του. So? Αν έχει όρεξη για δουλειά, αυτοπεποίθηση, επιμονή, ικανότητες, τότε θα βρει κάτι! Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει!

Αν μιλάμε για κάποιον όμως που γουστάρει να τον ζουν άλλοι, που είναι έτσι ο χαρακτήρας του, που ΔΕΝ σκέφτεται καν να δουλέψει, που βαριέται, που θέλει απλά υπηρέτες τότε εκεί είναι άααααααλλη ιστορία και θα φάει αμέσως Χ.

Όποιος το θεωρεί πολύ σημαντικό ζήτημα πρώτα φροντίζει να μαγειρεύει ο ίδιος καλά :) οπότε και δεν έχει ανάγκη απ'τον/την σύντροφό του να τηρεί χρέη μάγειρα.

Η γυναίκα μου μαγειρεύει (πολύ καλά). Δεν την έχω ρωτήσει ποτέ "μαγείρεψες;". Πάντα ρωτάω "έχουμε φαγητό;". Κάποιος μπορεί να θεωρεί πως είναι το ίδιο πράγμα. Για μένα υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Συμφωνούμε γενικά. Αλλά επειδή για μένα είναι κακώς, βάζω το πετραδάκι μου να γίνει με τον καιρό καλώς.

Ναι, αλλά ο Φώτης είναι κακό παράδειγμα επειδή το κάνει συνειδητοποιημένα. Μπορεί να διαφωνώ μαζί του σε πολλά πράγματα αλλά δε μπορώ να διαφωνήσω στο "αυτό που δεν έχω ήδη στη ζωή μου είναι μια γυναίκα που είναι και ντύνεται σέξι, οπότε τέτοια γυναίκα ψάχνω". Γούστο του καπέλο του. Όταν κάποτε είπε κάτι του στυλ "οι γυναίκες θα έπρεπε να φοράνε τακούνια" (γιατί έτσι μου αρέσει), εκεί διαφώνησα.

Καλώς ή κακώς αυτό δεν ισχύει και τόσο, στην πράξη παίζει μεγαλύτερο ρόλο να ξέρει να μαγειρεύει η γυναίκα παρά ο άντρας.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ μάλλον εννοεί αν δεν έρχεται σε επαφή με πελάτες και είναι απλά κλεισμένος σε ένα γραφείο και προγραμματίζει.

Με πελάτες δεν έχει λόγο να έρχεται σε επαφή, αλλά τουλάχιστον όταν πήγα εγώ στα γραφεία τους όποιος μπει μέσα μπορούσε να τον δει, δεν τον είχαν κρυμμένο.

Δεν μιλησε κανεις για ελεγχο εντος σπιτιου! Αυτά που μου λες για το ένταλμα και τους ιδιωτικους χώρους και τους δημοσιους και που μπορει να επεμβει η αστυνομια ή όχι σας τα ειχα πει εγω πριν κάτι μηνες εδώ πέρα και τοτε διαφωνούσατε! χαχαχα :cry:  :cry:

Χαχα λολ... not. Put up or shut up.

Αυτό που είπα για προστασία από αυθαιρεσίες το κατάλαβες;

Τι no comment? εξηγησε μου το σκεϊτ όταν πάει καποιος το πρωι στη δουλειά του τι δουλειά έχει ..... θα τσουλήσει μετα ως το σπιτι με αυτό? τι το θελει στον ώμο πχ? χαχα οντως το εχω απορια.

Ναι, ακριβώς αυτό θα κάνει και γι' αυτό έχει το σκέιτ μαζί του. Έτσι πήγε στη δουλειά, έτσι θα γυρίσει σπίτι. Στον ώμο το έχει επειδή έτσι τον βολεύει να το κουβαλάει, ή αν θες να το πούμε πιο χαριτωμένα "αφού σε ενοχλεί που κουβαλάω το σκέιτ στον ώμο μου δεν έχω θέμα να το βάλουμε στον κώλο σου, προτιμάς;"

Εξερράγη ο εγκέφαλος υποθέτω.

fixed,

Επισης εχω την εντυπωση πως συμφωνουμε σε αρκετα αλλα  θεματα .

Φώτη δε θυμάμαι ακριβώς τι είχες γράψει, θυμάμαι ότι όπως το έγραψες μου ακουγόταν τουλάχιστον ύποπτο. Αν το έγραψες όπως fixed τότε κακώς επενέβην.

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος το θεωρεί πολύ σημαντικό ζήτημα πρώτα φροντίζει να μαγειρεύει ο ίδιος καλά :) οπότε και δεν έχει ανάγκη απ'τον/την σύντροφό του να τηρεί χρέη μάγειρα.

Εγω ξέρω να μαγειρεύω και μαγειρεύω και πολύ καλά μάλιστα !

Οπότε ΑΠΑΙΤΩ  έναν γαμημένο μουσακά στεγνό χωρίς να ξεχειλίζει στα λάδια, με λεπτοκομμένες μελιτζάνες και πατάτες, με νόστιμη μπεσαμελ φτιαγμένη απο τα χεράκια της και όχι έτοιμη, να ξέρει να μου τον φτιάξει !!!

• Like 3
Δημοσ.

Εγω ξέρω να μαγειρεύω και μαγειρεύω και πολυ καλα μάλιστα !

οπότε ΑΠΑΙΤΩ  έναν γαμημένο μουσακά στεγνό χωρίς να ξεχειλίζει στα λάδια, με λεπτοκομμένες μελιτζάνες και πατάτες, με νόστιμη  οχι έτοιμη μπεσαμελ, να ξέρει να μου τον φτιάξει !!!

Εσύ θες γυναίκα με χρυσό σκούφο, εδώ λέμε για πιο απλά πράγματα! :D

• Like 3
Δημοσ.

οπότε ΑΠΑΙΤΩ  έναν γαμημένο μουσακά στεγνό χωρίς να ξεχειλίζει στα λάδια, με λεπτοκομμένες μελιτζάνες και πατάτες, με νόστιμη  οχι έτοιμη μπεσαμελ, να ξέρει να μου τον φτιάξει !!!

Εγω απ΄την άλλη ΑΠΑΙΤΩ σεξ κάθε πρωί (τώρα που ειμαι νιός και ακόμα μπορώ) αλλά αυτές οι γυναίκες βρε παιδί μου προτιμούν να μαγειρεύουν (έτσι παίζει το γνωστό ξεβράκωμα στη κουζίνα εν ώρα μαγειρικης κτλ κτλ για να μη μπω σε γαργαλιστικές λεπτομέρειες και κάποιοι/ες σοκαριστουν :P :P )

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, ακριβώς αυτό θα κάνει και γι' αυτό έχει το σκέιτ μαζί του. Έτσι πήγε στη δουλειά, έτσι θα γυρίσει σπίτι. Στον ώμο το έχει επειδή έτσι τον βολεύει να το κουβαλάει, ή αν θες να το πούμε πιο χαριτωμένα "αφού σε ενοχλεί που κουβαλάω το σκέιτ στον ώμο μου δεν έχω θέμα να το βάλουμε στον κώλο σου, προτιμάς;"

Βασικά εγω εχω να προτείνω κάτι καλύτερο: να σε δέσω και να σε βάλω πανω στο σκέϊτ να κοβεις βολτες. Πως σου φαινεται? Θα κανεις και ωραιες φιγουρες!  :devil:  :cry:

• Like 1
Δημοσ.

οπότε ΑΠΑΙΤΩ  έναν γαμημένο μουσακά στεγνό χωρίς να ξεχειλίζει στα λάδια, με λεπτοκομμένες μελιτζάνες και πατάτες, με νόστιμη μπεσαμελ φτιαγμένη απο τα χερακια της και οχι έτοιμη, να ξέρει να μου τον φτιάξει !!!

εσυ εισαι απο τους δυσκολους ,ενω εγω με 10ποντα+  βολευομαι ουτε μουσακα θελω ουτε τιποτα αχχαχαχα

• Like 3
Δημοσ.

εσυ εισαι απο τους δυσκολους ,ενω εγω με 10ποντα+  βολευομαι ουτε μουσακα θελω ουτε τιποτα αχχαχαχα

MONO τα 10ποντα+ όμως!!!!!

Δημοσ.

Εδώ μάλλον εννοεί αν δεν έρχεται σε επαφή με πελάτες και είναι απλά κλεισμένος σε ένα γραφείο και προγραμματίζει.

Eιναι στο κλουβι... του πετάνε μπανάνες και λυνει εξισω΄σεις.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά εγω εχω να προτείνω κάτι καλύτερο: να σε δέσω και να σε βάλω πανω στο σκέϊτ να κοβεις βολτες. Πως σου φαινεται? Θα κανεις και ωραιες φιγουρες!  :devil:  :cry:

Έρχεται μια στιγμή στη ζωή του ανθρώπου που καταλαβαίνει ότι είπε μαλακία και το να συνεχίσει σε προσωπικό επίπεδο είναι συμπεριφορά ούγκα μπούγκα. Για σένα προφανώς αυτή η στιγμή δεν ήρθε ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλώς ή κακώς αυτό δεν ισχύει και τόσο, στην πράξη παίζει μεγαλύτερο ρόλο να ξέρει να μαγειρεύει η γυναίκα παρά ο άντρας.

Says who? Η κοινωνία; Μας νοιάζει; Πρέπει να μας νοιάζει; Υπάρχουν τόσα πραματάκια που παίζουν ΠΟΛΥ μεγαλύτερο ρόλο σε μια σχέση... δεν αναλύω άλλο όμως, ήδη είμαστε off-topic.

• Like 1
Δημοσ.

Says who? Η κοινωνία; Μας νοιάζει; Πρέπει να μας νοιάζει; Υπάρχουν τόσα πραματάκια που παίζουν ΠΟΛΥ μεγαλύτερο ρόλο σε μια σχέση... δεν αναλύω άλλο όμως, ήδη είμαστε off-topic.

Η πράξη και η ζωή το δείχνουν, καλώς ή κακώς. Τέλος πάντων, μάλλον οφ τόπικ είναι ναι :)

• Like 1
Δημοσ.

Έρχεται μια στιγμή στη ζωή του ανθρώπου που καταλαβαίνει ότι είπε μαλακία και το να συνεχίσει σε προσωπικό επίπεδο είναι συμπεριφορά ούγκα μπούγκα. Για σένα προφανώς αυτή η στιγμή δεν ήρθε ακόμα.

Φιλε εντάξει τι να κανουμε τωρα η εικονα του σκεητερ 35αρη με σκισμένες βερμουδες να πηγαινει το πρωϊ στη δουλεια είναι αστεία. Εγω από εκεινη την ώρα γελάω μονος μου εδώ πέρα. Εντάξει με συγχωρεις αλλα αυτό που παρουσιασες είναι για γέλια. Ισως δεν είμαι τοσο προοδευτικος για αυτή την επιχειρηση.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...