sam75 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Χρήση λίγων σελίδων το μήνα, πιο πολύ τον θέλω για να βάλω καμία φώτο παλιά στον υπολογιστή μου και για εκτύπωση φώτο. Κάνει;
dobro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 για φωτογραφικη εκτυπωση κοιτας μηχανημα με 5+ μελανοδοχεια,αλλα εαν απλα θελεις να εκτυπωσεις μια φωτογραφια ,μια στο τοσο,ενταξι..στα 49€ ή στα 39 που το πηρε ο φιλος ειναι ΟΚ.
sam75 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι δεν θέλω καθημερινά εκτύπωση, σε ευχαριστώ. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Οταν δεν θες καθημερινα και μαζικα αλλα αραια και που, οι inkjet ειναι ακαταλληλοι, αφου 1 τρωνε μελανι σε καθε power on για καθαρισμα, 2 στεγνωνουν τα μελανια αν μεινουν μηνες αχρησιμοποιητα. Στο τελος απο αυτα τα 2 θα σου βγει απο 0.5 ευρω η σελιδα μεχρι 3-4-5€ στην πραξη.
Aristomaxos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Σε μια αναφορά αγοραστή στο amazon.uk αναφέρεται αυτό : In some of the other reviews wireless connection was mentioned as causing potential issues - I did not realise how much of a problem this could be. It turns out that for the printer to connect with your laptop via wireless (and for laptop to be able to complete installation and even download of most up to date printer drivers) the strength of the WLAN signal received by the printer needs to be at least 80%. Effectively meaning that you need the printer to stand next to the router (having checked that even at the distance of 5m away I was getting the signal strength of only 64%). This is not something that Canon advertise openly and if you happen to have a network / printer set up requiring greater distances you need to be able to work around those. Το λειτουργεί κανείς με Wi-Fi και σε τι απόσταση είναι ο εκτυπωτής απ' το ρούτερ για να μας πει αν όντως ισχύει ;
panormou13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μα δεν εχουν τιποτα σπουδαιο να περναει στο κουπονι αυτο. Ουτε τιποτα που να ειναι ηδη σε καλη τιμη. Αν ειναι με το 20% να παρεις εναν δισκο που θα σου βγει οσο εχει στο σκρουτζ τι να το κανεις; Εφαγα χθες 1.5 ωρα χωρις να βρω αξιο ή να παρω τιποτα, ουτε τον εκτυπωτη του θεματος αφου αλλη μια φορα ειχα παρει (απο αμαζον πριν 4-5 χρονια ) ενα πολυμηχανημα (inkjet που δεν τα συμπαθω καθολου) των 250 ευρω στα 55€ και μετανοιωσα ακομα και τα 55 και απλα μου πιανει χωρο στην αποθηκη και το βγαζω μονο οταν θελω να στειλω fax. http://www.public.gr/product/perifereiaka/external-hdd/eks-skliros-diskos-toshiba-canvio-basics-hdtb310ek3aa-1tb-25-usb-30-mayro-and-portable-wireless-stereo-speaker/prod8050828pp/ αυτο μονο μοιαζει να αξιζει με το κουπονακι καθως στα 55 που βγαινει εχει μονο ο δισκος και το ηχειακι εχει μονο του κανενα 35αρι
sam75 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Οταν δεν θες καθημερινα και μαζικα αλλα αραια και που, οι inkjet ειναι ακαταλληλοι, αφου 1 τρωνε μελανι σε καθε power on για καθαρισμα, 2 στεγνωνουν τα μελανια αν μεινουν μηνες αχρησιμοποιητα. Στο τελος απο αυτα τα 2 θα σου βγει απο 0.5 ευρω η σελιδα μεχρι 3-4-5€ στην πραξη. Οπότε τι προτείνεις; οικονομικό εννοώ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.public.gr/product/perifereiaka/external-hdd/eks-skliros-diskos-toshiba-canvio-basics-hdtb310ek3aa-1tb-25-usb-30-mayro-and-portable-wireless-stereo-speaker/prod8050828pp/ αυτο μονο μοιαζει να αξιζει με το κουπονακι καθως στα 55 που βγαινει εχει μονο ο δισκος και το ηχειακι εχει μονο του κανενα 35αρι Το εχω δει, δεν μου λεει κατι, οταν με 70κατι παιρνεις 2ΤΒ φορητο. Αν καποιος θελει το ηχειακι μπορει να ψηθει, αν δεν το θελει, δεν ψηνεται. Οπότε τι προτείνεις; οικονομικό εννοώ. Αναλογα καθε ποσο και ποσες φωτο θα τυπωνεις. Αν ειναι σπανια καλυτερα πηγαινε χτυπα κανονικες φωτο με 12-14 λεπτα την μια οποτε τις χρειαστεις και εισαι μαγκας.
sam75 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Το εχω δει, δεν μου λεει κατι, οταν με 70κατι παιρνεις 2ΤΒ φορητο. Αν καποιος θελει το ηχειακι μπορει να ψηθει, αν δεν το θελει, δεν ψηνεται. Αναλογα καθε ποσο και ποσες φωτο θα τυπωνεις. Αν ειναι σπανια καλυτερα πηγαινε χτυπα κανονικες φωτο με 12-14 λεπτα την μια οποτε τις χρειαστεις και εισαι μαγκας. Δεν το θέλω μόνο για φωτο, γενικά το χρειάζομαι για scanner, για εκτύπωση διαφόρων πραγμάτων για τα παιδιά και τέλος για καμιά φώτο. Εννοείται ότι πηγαίνω σε κατάστημα για εκτύπωση πολλών φώτο.
panormou13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν το δινει σε ολους τους λογαριασμους.. εγω που εχω δύο..στον εναν το δινει στον αλλον οχι..λογικα αν εχεις να ψωνισεις καιρο σου δινει τυρακι..
giorpa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλλον η προσφορά της έκπτωσης του 20% δεν απευθύνεται στο σύνολο του πελατολογίου. Μπαίνω στο λογαριασμό μου στο Public, και οι τιμές παραμένουν ως είχαν. Και ούτε μου ήρθε κάποιο mail για την έκπτωση. Σε όσους ήρθε το mail του -20% είχατε καιρό να αγοράσετε στο Pubic ή είχατε αγοράσει πρόσφατα; Εννοείται πως θα σκεφτομουν να αγοράσω κάτι που είχα στο νου αν είχε έρθει η προσφορά και στο δικό μου account.
george1703 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω εδώ και ένα χρόνο το συγκεκριμένο πολυμηχανημα. (55€ το είχα αγοράσει). Πολύ καλό, στην λειτουργία του το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι λίγο ακριβά τα γνήσια μελανιά αλλά πήρα 1κιλο μαύρο μελάνι 10€ οπότε μου βγαίνει τζάμπα. Επίσης πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης και σάρωσης.το συστήνω ανεπιφύλακτα
buuren Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο με τα δωρεαν εισιτηρια στον κινηματογραφο το ειδατε? Εχει και 2 δωρεαν εισιτηρια ...
dobro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 δοκιμασα στο καλαθι(απο περιεργεια) ,εαν αλλαζει η τιμη στα 39€,αλλα δεν.....καλυτερα ενας λιγοτερος πειρασμος ! Οσοι το παρετε ,καλες εκτυπωσεις....και για να γλιτωσετε τα παρατραγουδα των inject μηχανηματων,καλο ειναι να εκτυπωνετε μια σελιδα τουλαχιστον με 3 γραμμες εγχρωμων γραμματων ανα 4-5 μερες ,ωστε να μην βουλωσουν οι μελανοκεφαλες των 2 δοχειων και για να γλυτωσετε τη καταναλωση μελανιου στο καθαρισμο των κατα το ξεκινημα του μηχανηματος,συνηθως καποιοι το αφηνουν συνεχεια ανοικτο και να μπαινει σε sleep mode, και να μην το κανει.(για τη καταναλωση ρευματος ομως δε εχω υπολογισει σε χρονο ποσο καιει....)
saul32 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο με τα δωρεαν εισιτηρια στον κινηματογραφο το ειδατε? Εχει και 2 δωρεαν εισιτηρια ... https://canon-ccee-bts-promotion.sales-promotions.com/gr/terms-and-conditions-promotion/?country_promotion=17 απο εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις