Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η λεκάνη μου τρέχει νερό από τη βάση της! Στην αρχή το έκανε όταν τράβαγα καζανάκι, τώρα το κάνει κατά τη διάρκεια της μέρας. Προφανώς θα υπάρχει κάποια διαρροή... καμιά ιδέα κανείς;

post-74587-0-15381800-1474652558_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι

Σκουπίσει την να είναι στεγνα και βάλε διάφανη σιλικόνη

Άσε την μερικές ώρες και μετά κάνε χρήση και θα είσαι 99% κομπλε

Αλλιώς υδραυλικό ;)

Δημοσ.

Αποχετευση πισω ή κατω;. Τεσπα ,ειτε πισω ειτε κατω, χανει σιγουρα στην ενωση λεκανη με σωληνα αποχετευσης. Ξηλωσε την λεκανη,καθαρισε καλα και λεκανη και σωληνα αποχετευσης, βαλε σιλικονες,μονταρισε και περιμενε καμια 10αρια ωρες τουλαχιστον να στεγνωσει η σιλικονη

Με παραξενευει το οτι πλεον χανει νερο συνεχως.... Υπαρχει το σιφωνι... Μηπως το καζανακι εχει και μια μικρηηηη διαρροη;;;

• Like 1
Δημοσ.

Δες μήπως δε δουλεύει σωστά το floater στο καζανάκι και κάνει υπερχείλιση και το νερό γλύφει και νομίζεις ότι είναι από τη λεκάνη.Πολύ δύσκολό να χάνει η λεκάνη.Είναι πολύ πιθανό ιδίως αν το δικτυο είναι παλιό και έχετε συχνες διακοπές και κατεβάζει χώμα.Εγω άλλαξα λεκάνη και μετά κατάλαβα ότι ήταν από το καζανάκι.

Δημοσ.

tsilitheo1 Πως τη ξηλώνει τη λεκάνη κανείς όμως; Ποιές σιλικόνες μπορεί να βάλει κανείς;

saxos55 Χαχα μα τι χιουμορίστας! (btw το καζανάκι είναι εντοιχιζόμενο).

Invader Έριξα μελάνι μέσα στη λεκάνη και βγαίνει χρώμα, άρα είναι από τη λεκάνη.

Παιδιά το σημαντικότερο, πρέπει να βάλω κάνουλα ώστε να απομονώνω το νερό που πάει στο καζανάκι μη γίνει καμιά στραβή, αλλά πως να τη βάλω τη κάνουλα που δεν έχει προβλεφτεί και είναι εντοιχιζόμενο; Aπό την άλλη σκέπτομαι πως το συγκεκριμένο καζανάκι (Geberit) μάλλον έχει μια τέτοια κάνουλα στην παροχή του... τι λέτε;

Δημοσ.

Εχω γκεμπεριτ εντοιχιζομενο. Το βανακι το εχει μεσα του. Βγαλε το καπακι με τα κουμπια μισο-ολοκληρο να μην το πω αλλιως, και το μεσα καπακι που κρατα τους αποστατες και θα δεις το βανακι. Οι σιλικονες... Δεν μου εχει τυχει και προφανως ρωτας για τις κατω που κολλανε την λεκανη στο πλακακι. Λεπτη και αιχμηρη λαμα υποθετω

• Like 1
Δημοσ.

Το βανάκι αυτό όμως (εάν λέμε για το ίδιο) όσο κι αν το σφίξω δεν σταματάει να δίνει παροχή νερού.

Για τη σιλικόνη, μόνο κάτω να είναι κολλημένη η λεκάνη;

Δημοσ.

Αν είναι καινούργια σχετικά ή λεκάνη είναι κολλημένη με σιλικόνη μόνο

Αν είναι παλιά είναι κολλημένη με τσιμέντο και αν δοκιμάσεις να την βγαλεις ή να την κουνησεις κατά 99.9% θα την σπασεις και μετά πας για λεκάνη.

Εκτός και αν είναι βιδωμενη με βίδες στο πάτωμα παίζει και αυτή η περίπτωση αλλά είναι το βλέπεις στην κάτω μεριά της λεκάνης.

Δημοσ.

Είναι 6ετίας το σπίτι. Βίδες δε νομίζω να έχει.

Οπότε δηλαδή αφού κόψω τη σιλικόνη θα μπορώ να την βγάλω. Πως όμως να την τραβήξω που θα έχει συνδεδεμένη την αποχέτευση; Οριζόντια συρταρωτά;

Δημοσ.

Χλωμο το ακουω να μην σταματα την παροχη. Αν και αν δεν κανεις το λαθος να τραβηξεις πανω το φλοτερ ή οπως αλλιως το λενε, δεν εχεις θεμα με νερα κτλ... Συρταρωτα δεν βγαινει καμια λεκανη. Η μπρος ή πανω(ουτε 10%) βγαινουν. Εξαρταται απο την αποχετευση. Συνηθως πισω οποτε τραβας μπρος

Μονο κατω τις κολλανε πλεον.. Εχουν βασεις για βιδες στον τοιχο( στριφωνια.. Εγω τα εχω βαλει στην δικη μου) αλλα το πλειστον των υδραυλικων δεν τα χρησιμοποιουν. Οποτε μονο κατω σιλικονες

Δημοσ.

Α μάλιστα, μπρος εαν η αποχέτευση ειναι πίσω και πάνω εαν η αποχ ειναι κάτω;

Kάτι καλύματα/τάπες για βιδάκια που έχει χαμηλά στο πλάι, λες και αυτά να κρατάνε;

Δημοσ.

Την έβγαλα (συγνώμη για τις ακαθαρσίες), δεν είμαι ακριβώς σίγουρος για το που είναι η διαρροή, εικάζω όμως πως είναι στο πλαστικό του σιφωνιού της αποχέτευσης της λεκάνης και ίσως και του καζανακιού (αν και αυτό δεν το θεωρώ πολύ πιθανό), τι λέτε;

post-74587-0-96966800-1474737077_thumb.jpg

Δημοσ.

Φίλε μου τώρα την αποχέτευση που λογικά χάνει μόνος θα την επισκευάσεις; Έχεις και δεύτερο μπάνιο; Γιατί θελει χρόνο και γνώση για να την ξαναβάλει σωστά.

Οκ βγαίνει σχετικά εύκολα αλλά στο βάλε την λεκάνη θα δυσκολευτεις πιστεύω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...