Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακαρι ;)

Πάντως να προσέχεις όταν την βάλεις να "πατήσει" καλά γιατι αν κουνιεται μετά πρέπει να την ξαναβγαλεις κτλπ και είναι ταλαιπωρία

• Like 1
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να εισαι σιγουρος οτι ειναι αποχετευση σκουπισε καλά από κάτω και δες αμα εχει νερά μετά τα αντιχισμένα πολλές φορές πιανουν άλτα μέσα σε ένα λάσχτιχο που παει και κάθετε μια μπιλια πάνω του.Βέβαια στη σολινα αποχετευσης στην κάτω μεριά βλέπω λίγο βορμιά πριν βάλεις σιλικόνες πολύ πολύ καλό καθάρισμα όλα

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα δεν έχει κάποια ρωγμή η πορσελάνη; Σε ρωτάω διότι λες πως τα νερά τα βρίσκεις γύρω - γύρω στη βάση της λεκάνης. Εάν έχανε από τον σωλήνα της αποχέτευσης φαντάζομαι θα έβρισκες νερά κάτω από το σωλήνα, όχι γύρω από τη βάση της λεκάνης!

Εξοπλίσου με υπομονή, αντιμουχλική σιλικόνη μπάνιου και κόλλα PVC (για το σωλήνα) και καθάρισες! :P Αλλά φτιάξε και τα δύο σημεία (βάση - σωλήνας) καλού κακού, μιας και την έβγαλες.

• Like 1
Δημοσ.

Zoranb , η διαρροη ειναι στην αποχετευση. Φαινεται και η καθετη γραμμη στα πλακακια που κατεβαιναν οι ακαθαρσιες. Καλο καθαρισμα και σε αρσενικο και θηλυκο,καλη σιλικονη στην σωληνα και κατω στο περιγραμμα της λεκανης,χαρτι βουτηγμενο στο οινοπνευμα για να καθαρισεις απο τα πλακακια την περισσια σιλικονη και ..."καθαρισες"

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα δεν έχει κάποια ρωγμή η πορσελάνη; Σε ρωτάω διότι λες πως τα νερά τα βρίσκεις γύρω - γύρω στη βάση της λεκάνης. Εάν έχανε από τον σωλήνα της αποχέτευσης φαντάζομαι θα έβρισκες νερά κάτω από το σωλήνα, όχι γύρω από τη βάση της λεκάνης!

Εξοπλίσου με υπομονή, αντιμουχλική σιλικόνη μπάνιου και κόλλα PVC (για το σωλήνα) και καθάρισες! :P Αλλά φτιάξε και τα δύο σημεία (βάση - σωλήνας) καλού κακού, μιας και την έβγαλες.

Έτσι όπως είναι ο σχεδιασμός της λεκάνης κ φτάνει μέχρι το τοίχο ότι νερά πέφτουν από την αποχέτευση μαζεύονταν κάτω από τη βάση της, βάλε κ το ότι υπάρχει σιλικόνη περιμετρικά ε όπου η σιλικόνη έχει κενά ε από εκεί περνάνε τα νερά που φαίνονται.

Σιλικόνη αντιμουχλική για το σωλήνα δεν κάνει; Πρέπει να βάλω pvc κόλλα;

Δημοσ.

Απο αυτην την μουφα ή "καποτα" ας μου επιτραπει ο ορος, και εννοω την ασπρη συνδεση σωληνας αποχετευσεως και λεκανης, δεν θες κολλα πεβεσε. Βρες μια καινουργια αν μπορεις ή αλλιως καθαρισε καλα την παλια. Βαλε σιλικονη ακριβη στην εσωτερικη πατουρα που βλεπεις. Βαλε και κατω στα πλακακια αφου τα εχεις καθαρισει πολυ καλα. Επειτα με ανασηκωμενη προς τα πισω την λεκανη και χωρις να παταει κατω κουμπωσε την στην αποχετευση και μετα ασε την να καθισει στην θεση της. Λιγο σπρωξιμο πισω,καθαρισμα οι σιλικονες οπως σου εγραψα, αρκετες ωρες χωρις χρηση και εισαι οκ. Απο αυτο που βλεπω,εγω αυτο θα εκανα

• Like 1
Δημοσ.

Σιλικόνη αντιμουχλική για το σωλήνα δεν κάνει; Πρέπει να βάλω pvc κόλλα;

Εάν "πρέπει" δε γνωρίζω, θα μας πει ο Στέλιος. :P 

Μπορώ να σου πω όμως ότι με κόλλα PVC είχα καλύτερα αποτελέσματα για τέτοιες δουλειές. Η σιλικόνη γερνάει και μπορεί να φύγει, ή να πέσει η απόδοσή της. Η κόλλα όχι. Ότι σωλήνα από PVC κολλήσεις, θα μείνει έτσι όπως τον κόλλησες έως τις 31 του Φλεβάρη.

• Like 2
Δημοσ.

Χαλντολ η εξοδος της λεκανης που κουμπωνει στην αποχετευση ειναι πορσελανη. Και η μουφα που βλεπω στην φωτο δεν ειναι πεβεσε αλλα κατι σε σιλικονοειδες και ευκαμπτο μου κανει. Δεν νομιζω οτι θελει πεβεσε κολλα

Δημοσ.

Χαλντολ η εξοδος της λεκανης που κουμπωνει στην αποχετευση ειναι πορσελανη. Και η μουφα που βλεπω στην φωτο δεν ειναι πεβεσε αλλα κατι σε σιλικονοειδες και ευκαμπτο μου κανει. Δεν νομιζω οτι θελει πεβεσε κολλα

Άμα δεν είναι PVC - PVC η σύνδεση, πράγματι, δε θέλει κόλλα PVC. Και δεν θα κάνει δουλειά κιόλας με την κόλλα, όχι απλά "δε θέλει".

Είχα την αίσθηση ότι θα είναι PVC η έξοδος της λεκάνης. My bad. :)

• Like 2
Δημοσ.

Βαλε σιλικονη ακριβη στην εσωτερικη πατουρα που βλεπεις.

Ακριβή σιλικόνη; Πόσο ακριβή δηλαδή; Έχω μια αντιμουχλική της WURTH με 3.5euros, αυτή ακριβή είναι λες;

Καλο ειναι να ανεβασει φωτο την εξοδο της λεκανης και να μας πει αν ειναι αφαιρουμενη αυτη η ασπρη συνδεση που φαινεται

Ναι είναι αφαιρούμενη και ήδη έχω στα χέρια μου νέο ανταλλακτικό!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...