Lolarikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας. Έχω ένα κουτάκι mag250 και βλέπω καθόλα νόμιμα ελεύθερα iptv κανάλια. Θέλω να στείλω την εικόνα που βλέπω στον αδερφό μου μέσω internet από την θύρα HDMI του mag. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό; Να σημειώσω ότι δεν μπορώ να έχω μόνιμα ανοιχτό κάποιο υπολιγιστή σαν σερβερ. Θα ήθελα η δουλειά να γίνει μέσω router μόνο. Ευχαριστώ.
ababapanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Τα νομιμα ελευθερα iptv που βλεπεις και θες να στειλεις εικονα , μπορει να τα δει και ο αδερφος σου απευθείας απο τον υπολογιστη/ταμπλετ/κινητο του χωρις να χρειάζεται εσυ να του στείλεις την εικονα.... Τωρα για τα υπόλοιπα ρωτα τον σερβερα σου...
Lolarikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχω σερβερά φίλε μου τί λέμε τόση ώρα. Ελεύθερο m3u που βρίσκει κανείς στο διαδίκτυο είναι με κανάλια από ξένα μπουγκέτα, ελεύθερα. Έλεος κατηγορείς χωρίς να ξέρεις.
ababapanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 αν ειναι ετσι... δεν καταλαβαίνω που ειναι το προβλημα, για να πρεπει εσυ να του στειλεις την εικόνα? ΥΓ: και δεν κατηγόρησα κανεναν... απλη λογικη ειναι
Lolarikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί δεν θέλω να δίνω 80άρια να του παίρνω και αυτουνού mag. Ένα router της hol έχει και μία crt τηλεόραση. Τίποτε άλλο από εξοπλισμό. Αν μπορούμε να κάνουμε δηλαδή με αυτά δουλειά αυτό, λέω.
ababapanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Για να εχει router και ιντερνετ σπιτι του , σημαινει οτι εχει υπολογιστη η εστω καποιο ταμπλετ η κινητό... Ωραια ως εδω... Αν εχει υπολογιστη απλα ανοιγει με vlc τα ελευθερα καναλια και με hdmi η svideo αν εχει παλια TV στελνει την εικονα στην τηλεοραση του. αν εχει android κινητο , ταμπλετ η iphone παλι κατεβαζει την εφαρμογη για iptv περναει την λιστα καναλιων και βλεπει η απο την συσκευη η παλι στελνει εικόνα στην TV.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα