Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θελω να ρωτησω αν ανοιξω εναν λογαριασμο paypal θα μπορεσω να συνδεσω την χρεωστικη μου στην paypal ωστε να βαλω λευτα στο balance και να αγωρασω η δεν θα με αφηνει?Επισης μπορω με την χρεωστικη να κανω αγορα απο στεαμ?και κατι τελευτεο για να κανω αγορες με χρεωστικη πρεπει να βαλω λεθτα στην καρτα η αμα εχω στον λογαριασμο στην τραπεζα τα περνει απο εκει?

Δημοσ.

1. Αφού συνδέσεις τη χρεωστική σου στο paypal, μπορείς να κάνεις αγορές μ΄αυτήν.

2. Δεν μπορείς να φορτώσεις το balance από τη χρεωστική αλλά μπορείς με έμβασμα. Δεν έχει νόημα, όμως, αυτή η διαδικασία  αφού μπορείς να αγοράσεις με την καρτα σου.

3. Η χρεωστική είναι συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό και κάθε φορά που τη χρησιμοποιείς τραβάει χρήματα απ' αυτόν. Αν δεν έχεις χρήματα δεν θα πραγματοποιηθεί η αγορά.

Δημοσ.

δηλαδη πρεπει να συνδεσω την καρτα στο παυπαλ και καθε φορα που θελω να κανω αγορα με παθπαλ θα περνει απο την καρτα?Επισης η καρτα πρεπει να ειναι συνδεδεμενη στο ιδιο ονομα που εχω τον λογαριασμο η πρεπει να ανοικσω εναν αλλο λογαριασμο παυπαλ και να βαλω την καρτα ροταω γιατι εχψ\ω λογαριασμο παυπαλ στο ονομα τοθ αδερφου μου και η καρτα ειναι του πατερα μου γινετε να την  βαλω η πρεπει να ανοιξω καινουριο λογαριασμο παυπαλ και να βαλω την καρτα συγνωμη γιατις πολλες αποριες αλλα ακομα μαθαινω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...