stefa_1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα Χθες βγηκαν τα αποτελεσματα επιλογης των υποψηφιων απο την πλατφορμα ηλεκτρονικων αιτησεων. Εκανα αιτηση εγω και η αδερφη μου για την ιδια ειδικοτητα, και ενω την πηραν αυτην εγω απορριφθηκα : Η αδερφη μου συγκεντρωσε 23000 μορια με βαθμο απολυτηριου απο ΕΠΑ.Λ 16,00 ενω εγω με βαθμο απο ΓΕΛ 14,10 συγκεντρωσα 16060 μορια! Πως μπορει να προεκυψαν τοσο χαμηλα μορια για μενα ? Κανονικα δεν θα επρεπε να ειχα 21000 μορια ? Ουτε τριτεκνοι ειμαστε, ουτε πολυτεκνοι, χωρις καμια προπυπηρεσια, ιδια βασικα στοιχεια και στις 2 αιτησεις και γω ειμαι 5000 μορια κατω χωρις κανενα προφανη λογο! Η αδερφη μου ειναι 18 και εγω ειμαι 24χρονων, δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο.
livefreeordie Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα Χθες βγηκαν τα αποτελεσματα επιλογης των υποψηφιων απο την πλατφορμα ηλεκτρονικων αιτησεων. Εκανα αιτηση εγω και η αδερφη μου για την ιδια ειδικοτητα, και ενω την πηραν αυτην εγω απορριφθηκα : Η αδερφη μου συγκεντρωσε 23000 μορια με βαθμο απολυτηριου απο ΕΠΑ.Λ 16,00 ενω εγω με βαθμο απο ΓΕΛ 14,10 συγκεντρωσα 16060 μορια! Πως μπορει να προεκυψαν τοσο χαμηλα μορια για μενα ? Κανονικα δεν θα επρεπε να ειχα 21000 μορια ? Ουτε τριτεκνοι ειμαστε, ουτε πολυτεκνοι, χωρις καμια προπυπηρεσια, ιδια βασικα στοιχεια και στις 2 αιτησεις και γω ειμαι 5000 μορια κατω χωρις κανενα προφανη λογο! Η αδερφη μου ειναι 18 και εγω ειμαι 24χρονων, δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο. Ναι παιζει κι η ηλικια ρολο.
stefa_1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι παιζει κι η ηλικια ρολο. Oσο μεγαλυτερη η ηλικια τοσα περισσοτερα μορια ή κανω λαθος ?
livefreeordie Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Oσο μεγαλυτερη η ηλικια τοσα περισσοτερα μορια ή κανω λαθος ? Οσο πιο μικρος,τοσα πιο πολλα παιρνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα