Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ασφαλεια του αυτοκινητου ειναι σαφως μεγαλυτερη. Και οι 3 διαθεσιμες θυρες του αυτοκινητου μου για 12V δινουν 100Watt εκαστη

Δημοσ.

προς το παρον ανηκω στην κατηγορια αυτων που.. τους λειπουν 99 δραχμες για να βαλουν στην ακρη ενα κατοσταρικο :-D

μου τα εφαγαν οι κινεζοι κ εσεις που βρισκετε προσφορες κ κατω απο τις πετρες  :shock:

Έκανες την αρχή

Τώρα μόνο το αμάξι σ λείπει και είσαι οκ

• Like 3
Δημοσ.

Δες το και αλλιως.

Μαζευεις την προίκα σου :P

Πάντως οι προσφορές είναι ότι καλύτερο.

Αν παρακολουθεις καιρό ένα προϊόν και μετά πέσει -40-50-60% και το τσιμπησεις είναι επιτυχια.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα θα ήθελα να ρωτησω μια ασχετη ερωτηση επι του θεματος αλλα πανω στο banggood.Κατα καιρους βλεπω εδω στις προσφορες coupons για το banggood για διαφορα προιοντα.Αυτα απο που ενημερωνεστε και τα βρισκετε?γτ κρατανε λιγες μερες.πχ. για αυτον τον φορτιστη υπαρχει καποιο κουπονι?Ευχαριστώ

http://www.banggood.com/BlitzWolf-24W-Smart-Dual-Port-High-Speed-Desktop-Charger-With-Power3S-TechFor-iPhone-iPad-p-987689.html

Δημοσ.

Thank you TS, πήρα ένα σε περίπτωση που χαλάσει ο υπάρχον διπλός. Ούτως ή άλλως, κατα 95% το επόμενο κινητό θα έχει USB-C, οπότε βολέυουν αυτά τα 2.

Δημοσ.

Μια απορία, οι quick charge φορτιστές δεν "σκοτώνουν" μεσοπρόθεσμα την μπαταρία?

Όταν βλέπω quick charge specs και ο απλός φορτιστής σε 30 λεπτά φορτίζει 16%, ο Q2 το 50% και ο Q3 το 80% αυτή η γρήγορη φόρτιση δεν νομίζω ότι γίνεται χωρίς κόστος για την ζωή και διάρκεια της μπαταρίας.

Κάπου είχα διαβάσει αλλά μπορεί να είναι και λάθος ότι το καλύτερο και σωστότερο για τις μπαταρίες είναι η αργή φόρτιση με τα ελάχιστα δυνατά amps που προβλέπει η εκάστοτε συσκευή/μπαταρία.

Δεν λέω ότι δεν είναι χρήσιμο για μία φόρτιση έκτακτης ανάγκης (πχ έχεις ξεμείνει με 10% μπαταρία και πρέπει σε μισή ώρα να φύγεις) αλλά όχι για μόνιμα και κατ'εξακολούθηση.

Δημοσ.

Καλησπερα θα ήθελα να ρωτησω μια ασχετη ερωτηση επι του θεματος αλλα πανω στο banggood.Κατα καιρους βλεπω εδω στις προσφορες coupons για το banggood για διαφορα προιοντα.Αυτα απο που ενημερωνεστε και τα βρισκετε?γτ κρατανε λιγες μερες.πχ. για αυτον τον φορτιστη υπαρχει καποιο κουπονι?Ευχαριστώ

http://www.banggood.com/BlitzWolf-24W-Smart-Dual-Port-High-Speed-Desktop-Charger-With-Power3S-TechFor-iPhone-iPad-p-987689.html

εδω ισχυει το κλασσικο, διαχρονικο και που ισχυει για οτιδηποτε blitzwolf  me 10% εκπτωση "12blitzw"

Δημοσ.

Μια απορία, οι quick charge φορτιστές δεν "σκοτώνουν" μεσοπρόθεσμα την μπαταρία?

Όταν βλέπω quick charge specs και ο απλός φορτιστής σε 30 λεπτά φορτίζει 16%, ο Q2 το 50% και ο Q3 το 80% αυτή η γρήγορη φόρτιση δεν νομίζω ότι γίνεται χωρίς κόστος για την ζωή και διάρκεια της μπαταρίας.

Κάπου είχα διαβάσει αλλά μπορεί να είναι και λάθος ότι το καλύτερο και σωστότερο για τις μπαταρίες είναι η αργή φόρτιση με τα ελάχιστα δυνατά amps που προβλέπει η εκάστοτε συσκευή/μπαταρία.

Δεν λέω ότι δεν είναι χρήσιμο για μία φόρτιση έκτακτης ανάγκης (πχ έχεις ξεμείνει με 10% μπαταρία και πρέπει σε μισή ώρα να φύγεις) αλλά όχι για μόνιμα και κατ'εξακολούθηση.

διαβαζοντας στα forum υπαρχουν πολλες αποψεις... θεωρητικα βλαπτει πιο πολυ την μπαταρια, πρακτικα κανεις δεν βλεπει διαφορες...

αυτο που συμφωνουν ολοι ειναι οτι η θερμοκρασια ειναι ο μεγαλυτερος παράγοντας! με οτι και να το φορτιζεις να βλεπεις ποσο ζεστενεται η μπαταρια και να επιλεγεις τον πιο "κρυο" τροπο (πχ ο χειρότερος ειναι το wireless charging).

αν με το qc 2.0 βλεπεις οτι ζεστενεται αστο καλυτερα... αν οχι εισαι κομπλε!

btw το qc 3.0 ειναι πιο φιλικο στην μπαταρια απο το 2.0 με βαση οσα λενε...

• Like 1
Δημοσ.

Η ασφαλεια του αυτοκινητου ειναι σαφως μεγαλυτερη. Και οι 3 διαθεσιμες θυρες του αυτοκινητου μου για 12V δινουν 100Watt εκαστη

φορτηγο εχεις? :P

επισης δε μου βγαινουν τα νουμερα

τι ασφαλεια εχει?

Δημοσ.

το τσίμπησα και εγώ με την σειρά μου μιάς και ο κινέζικος (3 ευρώ από τα βάθη τις Κίνας,φτιαγμένος από spare parts και συναρμολογημένος απο πίθηκο)  που είχα πέθανε μετά από συνολικά 6-8 ώρες φόρτισης και ψαχνόμουν για έναν... :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...