theopas21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. έχω 3 μέρες τώρα ταλαιπωρούμαι και άκρη δεν μπορώ να βγάλω. όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ. Λοιπόν τα παίρνω με την αρχή. Θέλω να ξεκινήσω να παίζω τάβλι στο ίντερνετ από ένα καζίνο (αν είναι καζίνο κιόλας) που λέγεται BGroom.com . Απλά το αναφέρω για να δείξω ότι οι συναλλαγές που θέλω να κάνω, αφορούν τυχερά παιχνίδια / στοίχημα. Οι κάρτες που κατέχω είναι η χρεωστική (debit) και η προπληρωμένη (prepaid) της τράπεζας Πειραιώς και οι δύο, με το σήμα της Mastercard. Το καζίνο λέει ότι δέχεται και χρεωστικές mastercard και προπληρωμένες κανονικά. Δοκίμασα κατάθεση και με τις δύο και δεν δέχθηκε καμία. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι φταίει η τράπεζα μου που εμποδίζει τις συναλλαγές μαζί τους. Υπέθεσα ότι είναι λόγω κάπιταλ και είπα να μη μπλέξω περαιτέρω, αλλά μπήκα στο τρυπάκι να ανοίξω λογαριασμό NETELLER και στη συνέχεια SKRILL (το καζίνο δέχεται και τα δύο) γιατί έτσι θα είναι σίγουρο πιστεύω ότι θα μπορέσω να περάσω τα λεφτά που θέλω στο καζίνο. Το πρόβλημα λοιπόν ξεκινάει εδώ. Ξέροντας ότι τα κάπιταλ έχουν ελαφρύνει, υπέθεσα ότι στη δημιουργία λογαριασμού και κατάθεση χρημάτων στην NETELLER / SKRILL δεν θα συναντήσω κανένα πρόβλημα. Επιχείρησα πρώτα να κάνω κατάθεση στη NETELLER (αφού έκανα λογαριασμό βεβαίως) με την χρεωστική μου (προπληρωμένες δεν δέχονται από αυτά που βλέπω), και μου βγάζει σφάλμα και εδώ λόγω τράπεζας. Παίρνω καπάκι τηλέφωνο στην Πειραιώς και μου λένε ότι η τράπεζα δεν αφήνει την συναλλαγή να ολοκληρωθεί γιατί ΜΑΛΛΟΝ δεν θεωρεί ασφαλή την μεταφορά χρημάτων στο NETELLER. Ρώτησα αν φταίνε τα κάπιταλ και μου είπε όχι. Μου είπε να ξαναδοκιμάσω μήπως γίνει σε λίγες ημέρες. Έχω μια αίσθηση πως μου είπε βλακεία ο υπάλληλος, αλλά δεν ξέρω. Αφήνω λοιπόν την NETELLER χωρίς πολλά πολλά και αποφασίζω να ανοίξω λογαριασμό στη SKRILL διαβάζοντας αρκετά σχόλια στο ίντερνετ ότι με τη SKRILL δεν υπάρχει κανένα θέμα, και ίσα ίσα ότι η SKRILL συνεργάζεται με την Πειραιώς και κάτι τέτοια θετικά σχόλια. Ανοίγω λογαριασμό λοιπόν στην SKRILL, πάω να συνδέσω την χρεωστική μου και στο επόμενο βήμα που είναι η επαλήθευση της κάρτας (με μια μικρή κατάθεση των 1-3 ευρώ γίνεται στη skrill η επαλήθευση της κάρτας) μου βγάζει και εδώ σφάλμα κατάθεσης. Τώρα μόλις έστειλα μήνυμα στην υποστήριξη της skrill και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα. Αν έχει κάποιος την παραμικρή ιδέα για το τι συμβαίνει και γιατί μπλοκάρουν οι καταθέσεις μου, ας μοιραστεί την άποψη του παρακαλώ. Ευχαριστώ.
makfil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μετά την τελευταία χαλάρωση των CC : Ωστόσο, δεν επιτρέπονται οι ακόλουθες οκτώ (8) γενικές κατηγορίες συναλλαγών μέσω internet εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα εκκαθαρίζουν τις συναλλαγές καρτών σε λογαριασμό που τηρούν σε τράπεζα του εξωτερικού: 1. Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό. 2. Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες. 3. Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού και τυχερά παιχνίδια. 4. Αγορές σε κοσμηματοπωλεία. 5. Γενικοί κωδικοί στους οποίους εντοπίζεται πλειοψηφία συναλλαγών που αφορούν σε πορνογραφικό υλικό. 6. Προσωπικές υπηρεσίες (συνοδοί και ραντεβού). 7. Πληρωμές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. 8. Αγορές υπηρεσιών εστίασης.
zmaskos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Skrill μπορείς να φορτίσεις με έμβασμα από Πειραιώς το οποίο κάνει 3-4 μέρες να φανεί. Το έχω κάνει αρκετές φορές, αρκεί να μην έχει ξεπεράσει το όριο συναλλαγών η τράπεζα. Με καρτα τρως πόρτα.
theopas21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μετά την τελευταία χαλάρωση των CC : Ωστόσο, δεν επιτρέπονται οι ακόλουθες οκτώ (8) γενικές κατηγορίες συναλλαγών μέσω internet εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα εκκαθαρίζουν τις συναλλαγές καρτών σε λογαριασμό που τηρούν σε τράπεζα του εξωτερικού: 1. Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό. 2. Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες. 3. Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού και τυχερά παιχνίδια. 4. Αγορές σε κοσμηματοπωλεία. 5. Γενικοί κωδικοί στους οποίους εντοπίζεται πλειοψηφία συναλλαγών που αφορούν σε πορνογραφικό υλικό. 6. Προσωπικές υπηρεσίες (συνοδοί και ραντεβού). 7. Πληρωμές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. 8. Αγορές υπηρεσιών εστίασης. φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στην αποτυχία του καζίνο να δεχθεί την κάρτα μου... το δέχομαι αυτό. Το NETELLER και η SKRILL είναι ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια λογικά ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, αλλά ο υπάλληλος στο τηλέφωνο μου είπε ότι δεν φταίνε τα κάπιταλ που δεν περνάνε τα χρήματα μου στο NETELLER... Skrill μπορείς να φορτίσεις με έμβασμα από Πειραιώς το οποίο κάνει 3-4 μέρες να φανεί. Το έχω κάνει αρκετές φορές, αρκεί να μην έχει ξεπεράσει το όριο συναλλαγών η τράπεζα. Με καρτα τρως πόρτα. το γράφει από κάτω όντως ότι κάνει 3-4 μέρες αλλά δεν δοκίμασα φίλε λόγω του ότι κολλάω σε θέμα ασφάλειας να συνδέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Υπάρχει όντως κάποιος κίνδυνος ή να δοκιμάσω; Και επίσης αν δεν κάνω λάθος στην paypal δέχονται κανονικά κάρτες, στη SKRILL που είναι σχεδόν το ίδιο (ηλεκτρονικό πορτοφόλι δηλαδή) γιατί να μην δέχονται κάρτες;
zmaskos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στην αποτυχία του καζίνο να δεχθεί την κάρτα μου... το δέχομαι αυτό. Το NETELLER και η SKRILL είναι ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια λογικά ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, αλλά ο υπάλληλος στο τηλέφωνο μου είπε ότι δεν φταίνε τα κάπιταλ που δεν περνάνε τα χρήματα μου στο NETELLER... το γράφει από κάτω όντως ότι κάνει 3-4 μέρες αλλά δεν δοκίμασα φίλε λόγω του ότι κολλάω σε θέμα ασφάλειας να συνδέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Υπάρχει όντως κάποιος κίνδυνος ή να δοκιμάσω; Και επίσης αν δεν κάνω λάθος στην paypal δέχονται κανονικά κάρτες, στη SKRILL που είναι σχεδόν το ίδιο (ηλεκτρονικό πορτοφόλι δηλαδή) γιατί να μην δέχονται κάρτες; Κανένας κίνδυνος, στέλνεις έμβασμα και είσαι οκ. Η skrill είναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι που έχει σχέση με τζόγο γιαυτό το λόγο δε μπορείς να βάλεις λεφτά από καρτα.
makfil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στην αποτυχία του καζίνο να δεχθεί την κάρτα μου... το δέχομαι αυτό. Το NETELLER και η SKRILL είναι ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια λογικά ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, αλλά ο υπάλληλος στο τηλέφωνο μου είπε ότι δεν φταίνε τα κάπιταλ που δεν περνάνε τα χρήματα μου στο NETELLER... Συνήθως οι υπάλληλοι που απαντάνε στο τηλέφωνο δεν γνωρίζουν την πραγματική κατάσταση.
theopas21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Κανένας κίνδυνος, στέλνεις έμβασμα και είσαι οκ. Η skrill είναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι που έχει σχέση με τζόγο γιαυτό το λόγο δε μπορείς να βάλεις λεφτά από καρτα. έτσι συμφωνώ εξηγείται.. αλλά στο NETELLER πως εξηγείται να μην δέχονται κάρτα; η neteller δεν έχει απαραίτητα σχέση με τζόγο και είναι πιο κοντά στο paypal... Συνήθως οι υπάλληλοι που απαντάνε στο τηλέφωνο δεν γνωρίζουν την πραγματική κατάσταση. συμφωνώ..
theopas21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 στην skrill υπάρχουν τίποτα χρεώσεις;; έχω διαβάσει κάτι για ετήσια συνδρομή 10 ευρώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα