Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy s7 edge vs htc 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι. Το sense είναι πολύ πιο μπροστά ακόμα και τώρα που υποτίθεται πως έχει βελτιωθεί πολύ το touchwiz

Το οτι το touchwiz βελτιωνεται δεν σημαινει οτι τα υπολοιπα μενουν στασιμα..

Απο οτι διαβαζω και το sense εχει γινει ακομα πιο σμουθ και ελαφρυ (οχι οτι ειχε θεματα)

Aρα το τελειο sense γινεται ακομα πιο τελειο και το προβληματικο touchwiz (των τελευταιων ετων) απλα προσπαθει να γινει νορμαλ..

Δημοσ.

Το οτι το touchwiz βελτιωνεται δεν σημαινει οτι τα υπολοιπα μενουν στασιμα..

Απο οτι διαβαζω και το sense εχει γινει ακομα πιο σμουθ και ελαφρυ (οχι οτι ειχε θεματα)

Aρα το τελειο sense γινεται ακομα πιο τελειο και το προβληματικο touchwiz (των τελευταιων ετων) απλα προσπαθει να γινει νορμαλ..

Νομίζω ότι πάμε να βγάλουμε απ' τη μύγα ξύγκι... Έχουν τόσο καλό hardware πλέον οι ναυαρχιδες που το software πλέον δεν έχει τόσο διαφορά στην ουσία, παρά μόνο στα benchmarks και στα δευτερόλεπτα που ανοίγει πιο γρήγορα τις 15 εφαρμογές η μία συσκευή απ' την άλλη
Δημοσ.

Νομίζω ότι πάμε να βγάλουμε απ' τη μύγα ξύγκι... Έχουν τόσο καλό hardware πλέον οι ναυαρχιδες που το software πλέον δεν έχει τόσο διαφορά στην ουσία, παρά μόνο στα benchmarks και στα δευτερόλεπτα που ανοίγει πιο γρήγορα τις 15 εφαρμογές η μία συσκευή απ' την άλλη

Σεβομαι την αποψη σου αλλα εμενα προσωπικα αυτο που λες δεν με καλυπτει.

Εδω μιλαμε για το που υπερτερει το ενα εναντι του αλλου..Αν θελετε τα θετικα του htc 10 να τα βλεπετε σαν ξυγκι απο την μυγα οκ  :-)

Δημοσ.

Άμα είναι αυτή η διαφορά υπέρ του htc που είναι στην ίδια τιμή με το s7 τότε ποιος ο λόγος να πάρει το s7?

Δημοσ.

Έχει λόγους για το s7 όπως έχει λόγους και για το 10. Για μένα παράδειγμα παίζει ρόλο και η εμφάνιση της συσκευής.

@Μιχαλιεςςς Δηλαδή αν δώσεις σε κάποιον το s7 και μετά του δώσεις το 10,θα σου πει: ευτυχώς που μου έδωσες ένα κινητό της προκοπής γιατί το άλλο σερνοταν;

Δημοσ.

Προφανως και θα πας στο s7 edge.Το htc10 δεν ειναι τιποτα μπροστα στο υπερτουμπανο κοσμημα.Η οθονη του htc 10 δεν βλεπετε αν τη συγκρινεις με την amoled του edge.

Λογικο ειναι να γραφεται οτι γραφεται γιατι δυστηχως στην Ελλαδα Samsung και Iphone ειναι οι μονες κυριες μαρκες που βλεπεις.

Ακομα και απο εποχες 2014 που η HTC ειχε τοτε το αριστο M8 παλι τοτε ο κοσμος στο S5, που μαλιστα απο τον πρωτο καιρο ειχε μικρο λαγκαρισματα,κοιταζανε οι περισσοτεροι.

Δεν ειναι μονο στην Ελλαδα φιλε μου.Η htc εχει ενα ποσοστο 1-2%? της παγκοσμιας πιτας στο market share.Κανεις δεν τα αγοραζει.

Ναι. Το sense είναι πολύ πιο μπροστά ακόμα και τώρα που υποτίθεται πως έχει βελτιωθεί πολύ το touchwiz. 

Πριν 3 χρονια ισχυε αυτο.

Δημοσ.

Έχει λόγους για το s7 όπως έχει λόγους και για το 10. Για μένα παράδειγμα παίζει ρόλο και η εμφάνιση της συσκευής.

@Μιχαλιεςςς Δηλαδή αν δώσεις σε κάποιον το s7 και μετά του δώσεις το 10,θα σου πει: ευτυχώς που μου έδωσες ένα κινητό της προκοπής γιατί το άλλο σερνοταν;

Eιδα και τι φρικες τραβαγαν κατι s3-s4-s5-s6(οχι τοσο) μετα απο καποιο χρονικο διαστημα..Αυτα δεν ειχαν δυνατο hardware;;;

ΘΕς να το δουμε και γενικα ;;;Δεν ειναι τυχαιο που σε μικρες κατηγοριες ολοι σχεδον προτεινουμε κινητα με καλο λογισμικο (βλεπε moto)..

Για εμενα ειτε μιλαμε για ναυαρχιδες ειτε για πιο μικρες κατηγοριες παιζει ρολο το λογισμικο και απο την στιγμη που μπορω να τα εχω και τα 2(hard-soft) εγω θα επερνα το htc 10.

Δημοσ.

Προφανως και θα πας στο s7 edge.Το htc10 δεν ειναι τιποτα μπροστα στο υπερτουμπανο κοσμημα.Η οθονη του htc 10 δεν βλεπετε αν τη συγκρινεις με την amoled του edge.

Δεν ειναι μονο στην Ελλαδα φιλε μου.Η htc εχει ενα ποσοστο 1-2%? της παγκοσμιας πιτας στο market share.Κανεις δεν τα αγοραζει.

Πριν 3 χρονια ισχυε αυτο.

Άλλο ένα samsung fanboy στο φόρουμ του ινσόμνια.

Η οθόνη του μια χαρά βλέπεται, απλά δεν έχει τόσο μεγάλη αντίθεση.

Το ότι δεν έχoυν πωλήσεις δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλά.

Πάντα ίσχυε το γεγονός ότι το λογισμικό της htc είναι το καλύτερο skin του android.

Δημοσ.

Βαλτες δίπλα δίπλα και σύγκρινε τες. Το sense το 2012 ήταν πολύ μπροστά από ότι άλλο κυκλοφορούσε. Το 2016 όχι. Αν ήταν καλά κινητα θα τα αγόραζε ο κόσμος. Δεν είναι για αυτό δεν τα αγοράζει. Έχει κάνει πολλά λάθη η HTC τελευταία όπως και η Sony.

Δημοσ.

Βαλτες δίπλα δίπλα και σύγκρινε τες. Το sense το 2012 ήταν πολύ μπροστά από ότι άλλο κυκλοφορούσε. Το 2016 όχι. Αν ήταν καλά κινητα θα τα αγόραζε ο κόσμος. Δεν είναι για αυτό δεν τα αγοράζει. Έχει κάνει πολλά λάθη η HTC τελευταία όπως και η Sony.

Αν δεν κοστιζαν αναλογα θα τα αγοραζε ο κοσμος.Μην μπερδευουμε πραγματα και γραφουμε οτι να ναι.

προφανως οταν πρωτοηρθε το κινητο με τιμες ανω των 640ευρω ο οποιοσδηποτε θα πηγαινε σε φθηνοτερο S7,το λεγανε ακομα και τα review. Αλλα οχι οτι δεν ειναι καλο κινητο επειδη δεν το αγοραζουν πολλοι.

Μην ξεχναμε οτι το S7/s7 edge βγηκε νωριτερα απο το Μαρτιο,αρα λογικο να το προτιμησαν αρκετοι.

Ενας αλλος λογος που στην Ευρωπη δεν πουλαει πολυ ειναι επειδη εχουν καλυτερη πολιτικη σαν εταιρια στην Αμερικη απο οτι στην Ευρωπη.

• Like 1
Δημοσ.

Η μόνη άποψη που μπορώ να εκφέρω είναι αυτή...

Κάτοχος πλέον s6 edge,πριν από αυτό είχα το m9 θα πω το εξής εάν το m9 δεν είχε το θέμα της υπερβολικης υπερθερμανσης δεν θα πήγαινα ποτέ στο s6!!!

Ίσως η σύγκριση αφορά δύο άλλες συσκευές αλλά σαν αποτέλεσμα ίσως πλησιάζει αυτή των s7 edge με HTC 10,μιας και οι λόγοι για μένα είναι πάνω κάτω οι ίδιοι...

HTC απίστευτο ui,διαχείριση ram,multitasking,ήχος!

Samsung memory leak,ui lag,bloatware...

Σαν κατασκευές θέμα γούστου μιας και τις δύο τις βρίσκω σχεδόν άριστες...

Εάν η Samsung αποφασίσει να δώσει έμφαση στο ui της δεν θα υπάρχει ανταγωνιστής,μέχρι τότε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...