Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το πουλάω 30 ευρώ πάνω από όσο το πήρα το p9 lite. Το S6 το βρήκα 349 από public. Να κάνω την αλλαγή;

Μπαταρία είδα σε απόδοση έχουν τις ίδιες ώρες περίπου. Τα κινέζικα λογικά χάνουν στην ονομαστική δύναμη της μπαταρίας.

Δημοσ.

Το πουλάω 30 ευρώ πάνω από όσο το πήρα το p9 lite. Το S6 το βρήκα 349 από public. Να κάνω την αλλαγή;

Μπαταρία είδα σε απόδοση έχουν τις ίδιες ώρες περίπου. Τα κινέζικα λογικά χάνουν στην ονομαστική δύναμη της μπαταρίας.

Που το βρηκες 350απο Public?Εγω 400ευρω το βλεπω http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-samsung-galaxy-s6-32gb-mayro/prod8232730pp/

Το ιδιο και το P9 lite που λες.Κατω απο 190ευρω δεν επεσε ποτε πως το πουλας 30ευρω πανω απο οσο το πηρες?

Για μενα παντως δεν αξιζει η αλλαγη αφου δεν ειναι ουσιωδης. Μονο σε φετινες ναυαρχιδες(ή αντε πες σε κανενα nexus 6p)θα ηταν ουσιωδης/χαωδης η διαφορα.

Δημοσ.

Που το βρηκες 350απο Public?Εγω 400ευρω το βλεπω http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-samsung-galaxy-s6-32gb-mayro/prod8232730pp/

Το ιδιο και το P9 lite που λες.Κατω απο 190ευρω δεν επεσε ποτε πως το πουλας 30ευρω πανω απο οσο το πηρες?

Για μενα παντως δεν αξιζει η αλλαγη αφου δεν ειναι ουσιωδης. Μονο σε φετινες ναυαρχιδες(ή αντε πες σε κανενα nexus 6p)θα ηταν ουσιωδης/χαωδης η διαφορα.

Είχε προσφορά το public με περιμένει ένα κομμάτι :) για το άλλο δεν μπορώ να πω.. Το πήρα πάντως κάτω από 150.

Δεν θέλω πάνω από 5.2 οθόνη φίλε.

Δηλαδή να μην το πάρω λες ; έχει φοβερή οθόνη το S6 και χαμηλό sar, το p9 lite με έχει πεθάνει στον πονοκέφαλο.

Δημοσ.

Είχε προσφορά το public με περιμένει ένα κομμάτι :) για το άλλο δεν μπορώ να πω.. Το πήρα πάντως κάτω από 150.

Δεν θέλω πάνω από 5.2 οθόνη φίλε.

Δηλαδή να μην το πάρω λες ; έχει φοβερή οθόνη το S6 και χαμηλό sar, το p9 lite με έχει πεθάνει στον πονοκέφαλο.

Άμα σε έχει πεθάνει στο πονοκέφαλο φίλε πρέπει να είσαι παιδί θαύμα που αντιλαμβάνεται την ακτινοβολία των κινητών πρέπει να εισια ο μόνος στον πλανήτη!

Κ όσο για το s6 εγώ πριν μία βδομάδα ρώτησα στα public της Θεσσαλονίκης και πήρα και τηλέφωνο δν ισχύει άλλο μ ιεπαν τελείωσαν όλα τα αποθέματα τώρα που το βρήκες εσύ κ αυτό άγνωστο!

Γενικά παιδί θαύμα πρέπει να είσαι σε όλους τους τομείς

• Like 2
Δημοσ.

Άμα σε έχει πεθάνει στο πονοκέφαλο φίλε πρέπει να είσαι παιδί θαύμα που αντιλαμβάνεται την ακτινοβολία των κινητών πρέπει να εισια ο μόνος στον πλανήτη!

Κ όσο για το s6 εγώ πριν μία βδομάδα ρώτησα στα public της Θεσσαλονίκης και πήρα και τηλέφωνο δν ισχύει άλλο μ ιεπαν τελείωσαν όλα τα αποθέματα τώρα που το βρήκες εσύ κ αυτό άγνωστο!

Γενικά παιδί θαύμα πρέπει να είσαι σε όλους τους τομείς

Ωραίος, εσένα τι σε χαλάει που θα το πάρω στα 349; δεν σε καταλαβαίνω.

Και δεν με λες παιδί σε αυτήν την ηλικία αλλά Οκ.

Ας απαντήσει κάποιος όμως σοβαρά γιατι θέλω να το πάρω σήμερα.

Δημοσ.

Είπα με χαλάει?

Απλά σου λέω ότι έχει τελειώσει η προσφορά είσαι σίγουρος ότι σε περιμένει?

Ρέ φίλε λογαριασμό θα σου δώσω; κάτσε καλά. Για άλλον λόγο άνοιξα θέμα έλεος.

Δημοσ.

Ρέ φίλε λογαριασμό θα σου δώσω; κάτσε καλά. Για άλλον λόγο άνοιξα θέμα έλεος.

Κ απαντηθηκε το θέμα σου ναι αξίζει άμα δν είναι οικονομικό το θέμα!

Απλά μην απαντηθηκε τζαμπα και μετά ψάχνεις πάλι τι να πάρεις

Δημοσ.

Κ απαντηθηκε το θέμα σου ναι αξίζει άμα δν είναι οικονομικό το θέμα!

Απλά μην απαντηθηκε τζαμπα και μετά ψάχνεις πάλι τι να πάρεις

Τι να ψάχνω; είπαμε τι θα πάρω. Πάω να το τσιμπήσω τότε.

Δημοσ.

Τι να ψάχνω; είπαμε τι θα πάρω. Πάω να το τσιμπήσω τότε.

Και με το P9 lite παντως στο ψαξε ησουν παρολο που το πηρες φθηνα (και στα χρηματα αυτα που το πηρες οπως λες ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει) αρα καλα στα λεει παραπανω ο συμφορουμιτης.

Δημοσ.

Και με το P9 lite παντως στο ψαξε ησουν παρολο που το πηρες φθηνα (και στα χρηματα αυτα που το πηρες οπως λες ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει) αρα καλα στα λεει παραπανω ο συμφορουμιτης.

Δηλαδη εσυ λες να το κρατησω ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...