Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ λες να το κρατησω ; 

Για μενα παντως δεν αξιζει η αλλαγη αφου δεν ειναι ουσιωδης. Μονο σε φετινες ναυαρχιδες(ή αντε πες σε κανενα nexus 6p)θα ηταν ουσιωδης η διαφορα.

Το να κερδισεις σε αναλυση οθονης,φωτεινοτητα και λιγο σε specs δεν το θεωρω οτι ειναι σοβαρη αναβαθμιση.

Οσα προβληματα και να εχουν παρουσιαστει σε προηγουμενα μοντελα της LG,αυτη την περιοδο το LG G5 και Nexus 6p παιζουν μπαλα στα 350-365ευρω αρα τα 350ευρω για το S6 στην πραγματικοτητα δεν ειναι προσφορα.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το να κερδισεις σε αναλυση οθονης,φωτεινοτητα και λιγο σε specs δεν το θεωρω οτι ειναι σοβαρη αναβαθμιση.

Οσα προβληματα και να εχουν παρουσιαστει σε προηγουμενα μοντελα της LG,αυτη την περιοδο το LG G5 και Nexus 6p παιζουν μπαλα στα 350-365ευρω αρα τα 350ευρω για το S6 στην πραγματικοτητα δεν ειναι προσφορα.

ναι αλλα δεν  θελω πιο μεγαλο κινητο φιλε ,επισης δεν θελω LG G 5. Αρα μενει η το S6 η το s7 ( δευτερο χερακι ομως) 

ασε που η μπαταρια του G 5 ειναι μαυρο χαλι...

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7815&idPhone2=6849&idPhone3=7821

Δημοσ.

Ενω του S6 η μπαταρια ειναι δηλαδη αστερι ετσι....

Δεν ειναι αλλα αν το παμε ετσι η καλυτερη μπαταρια που εχω δει ειναι του j7 ...

Το οποιο κοστιζει 290 στο πλαισιο παραδειγμα,δεν αξιζει καν.

Δημοσ.

Αξίζει η μετάβαση;

Ναι ξερεις ποιο ειναι το θεμα?Οτι δεν εχεις γραψει πουθενα τι σε ενδιαφερει σαν αγορα κινητου και τι ψαχνεις.

Δημοσ.

Ναι ξερεις ποιο ειναι το θεμα?Οτι δεν εχεις γραψει πουθενα τι σε ενδιαφερει σαν αγορα κινητου και τι ψαχνεις.

με ενδιαφερει να ειναι αξιοπιστο ,να εχει χαμηλο sar, καλη μπαταρια,γρηγορο  και τελος οχι πανω απο 5,2 οθονης σε μικρα μπεζελ!

Νομιζω οτι το s6 τα εχει ολα αυτα...αλλα οντως ειναι λιγο ακριβο.

Δημοσ.

με ενδιαφερει να ειναι αξιοπιστο ,να εχει χαμηλο sar, καλη μπαταρια,γρηγορο  και τελος οχι πανω απο 5,2 οθονης σε μικρα μπεζελ!

Νομιζω οτι το s6 τα εχει ολα αυτα...αλλα οντως ειναι λιγο ακριβο.

349 ευρώ σε περιμένει στο κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

349 ευρώ σε περιμένει στο κατάστημα.

Ξέρω απλά προσπαθω να καταλάβω τι μου λέει ο φίλος.

Δημοσ.

Εννόησε ότι δεν ήξερε κανείς τι θέλεις. Πιστεύω ότι σε καλύπτει το P9 για αυτά που ζητάς, όσο για το SAR πάρε ακουστικά.

Δημοσ.

Εννόησε ότι δεν ήξερε κανείς τι θέλεις. Πιστεύω ότι σε καλύπτει το P9 για αυτά που ζητάς, όσο για το SAR πάρε ακουστικά.

Ξέρω τι θέλω απλά το έχω κρατήσει το S6 και γιαυτό ρώτησα την άποψή σας. Ακουστικά; δεν με βολεύει ρε συ..

Δημοσ.

Ξέρω τι θέλω απλά το έχω κρατήσει το S6 και γιαυτό ρώτησα την άποψή σας. Ακουστικά; δεν με βολεύει ρε συ..

Ναι Ε;.

Κάτι ακουστικά που είναι σαν παλιό τηλέφωνο έχεις δοκιμάσει; πιστεύω πως το S6 δεν αξίζει, μπορεις να δοκιμάσεις ακουστικό handsfree είτε ψείρες, είτε αυτό το σε στυλ παλιό που λέω πιο πάνω.

Δημοσ.

Ναι Ε;.

Κάτι ακουστικά που είναι σαν παλιό τηλέφωνο έχεις δοκιμάσει; πιστεύω πως το S6 δεν αξίζει, μπορεις να δοκιμάσεις ακουστικό handsfree είτε ψείρες, είτε αυτό το σε στυλ παλιό που λέω πιο πάνω.

Για ποια λες; στείλε link...

Δημοσ.

χαχα γαματο...!!! Δεν ξερω τωρα κολλησα με το S 6 ....ισως να περιμενω λιγο το s  7 για δευτερο χερι θα δουμε,.

ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ PUBLIC ΣΤΑ 349 ;

Δημοσ.

Αξιοπιστο το S6 με το θεμα memory leak που εμφανισε και χωρις να γνωριζουμε πως θα τα παει απο πλευρας αναβαθμισεων(εχει κακη προιστορια η Samsung σε αυτο το θεμα)δεν μπορω να πω οτι ειναι σε γενικες γραμμες,ουτε εχει καλη μπαταρια αντικειμενικα.

Αρα καλυτερα για S7 να πας μια και καλη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...