Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια....Απο που να αρχισω.....Βρισκομαι σε αυτο το σπιτι 2 χρονια.Ειναι εντελως καινουργιο.Μπηκα μεσα με οτε ταχυτητα περιπου στα 8 γυρισα περυσι σε forthnet κοντα στα 7 και το τελευταιο 6μηνο παιζω σταθερα 1.5 με 2.Η forthnet επειτα απο καμια 100αρια τηλεφωνα αφου μου εκανε σχετικες ρυθμισεις εξ αποστασεως αποφασισε να φερει τεχνικο ο οποιος με ενημερωσε οτι εχω προβλημα στην καλωδιωση του σπιτιου.Εφερα ηλεκτρολογο μετρησε μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα και πως να υπηρχε αλλωστε σε ολοκαινουργιο σπιτι και μολις πριν 10 μερες ετσι ξαφνικα η forthnet αποφασισε να μου αλλαξει θεση στο καφαο!!!!(Απο την στιγμη που το προβλημα οπως ειπαν ειναι στο σπιτι γτ το αλλαξαν κανεις δεν ξερει,)Η ταχυτητα αμεσως μετα χτυπησε για πρωτη φορα που ειμαι εδω 9.8!!!!!!!Τρελαθηκα απο την χαρα μου αλλα η χαρα μου κρατησε μια μερα.Την επομενη επεσε παλι στο 1.5.Επειδη εχω πραγματικα απελπιστει ας μου πει καποιος καμια ιδεα για το τι μοπρει να φταει.Ο ηλεκτρολογος μου πουλησε φουμαρα?Ο τεχνικος της forthnet?Μπλοκαρει το σημα ο οτε?Φταει το μοντεμ?

Δημοσ.

εχω κανει ηδη αιτηση να γυρισω στον οτε ελπιζω αυτη να ειναι η λυση στο προβλημα μου.Ευχαριστω για την απαντηση......

Δημοσ.

Είχα παρά πολλά χρόνια Forthnet και μάλιστα σε 3 διαφορετικές τοποθεσίες. Δυστυχώς, ο λόγος που έφυγα είναι αυτό που αναφέρει ο Sheogorath. Ανάλογα με την "κίνηση" του δικτύου τους μπορεί να πήγαινε σφαίρα ή να σερνόταν.

Wind + Forthnet έχω τις χειρότερες εμπειρίες.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα ειχε αυξομειωσεις θα το καταλαβαινα οτι φταει το μποτολιαρισμα στο δικτυο.Εμενα ειναι μονομως χαμηλο για αυτο και προβληματιζομαι.Εσυ εχεις οτε?Ειναι ολα καλα?

Δημοσ.

πηγαινε με το μοντεμ σου εκει που καταληγει το δισυρματο του ΟΤΕ και πάρε εκει μέτρηση σύνδεσης. Αν εκει έχεις καλο νούμερο, τοτε θα πρεπει να ψάξεις την δικη σου μερια.

Πριν μερικους μήνες ειχα και γω πρόβλημα, οπου λογω μιας υπουλης βραχυκυκλωσης στο εσωτερικο δικτυο, με το περασμα του χρονου μου εριχνε σταδιακα την ταχυτητα.  Στην αρχη μιλησα με forthnet, μου ειπαν οτι δε βλεπουν καποιο θεμα. Εξω στο δισυρματο ηταν ολα καλα, οποτε αναγκαστηκα να φερω τα πάνω κάτω στις καλωδιωσεις μεχρι να βρεθει η αστοχια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...