Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμάζω που λέτε να πάω by the book από το site της Nike και παίρνω μαλακό βουρτσάκι για τα δόντια, βάζω σε ένα ποτήρι καυτό νερό και απορρυπαντικό ρούχων και ξεκινάω το καθάρισμα.

Έλα που δε βλέπω να φεύγει η βρώμα όμως όσο και να τρίβω.

Τι άλλο να δοκιμάσω παιδιά;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εγώ δεν έβαζα ποτέ παπούτσια στο πλυντήριο αλλά το δοκίμασα και βγαίνουν σαν καινούργια! Μέσα σε μια μαξιλαροθήκη, σε σύντομο πρόγραμμα σε χαμηλή θερμοκρασία.

Δημοσ.

Εγώ δεν έβαζα ποτέ παπούτσια στο πλυντήριο αλλά το δοκίμασα και βγαίνουν σαν καινούργια! Μέσα σε μια μαξιλαροθήκη, σε σύντομο πρόγραμμα σε χαμηλή θερμοκρασία.

+1 Προχτες εβαλα πρωτη φορα αθλητικα παπουτσια στο πλυντηριο και καθαρισαν μια χαρουλα.

• Like 1
Δημοσ.

+1 Προχτες εβαλα πρωτη φορα αθλητικα παπουτσια στο πλυντηριο και καθαρισαν μια χαρουλα.

Λένε ότι δεν κάνει βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα το παπούτσι, μπορεί να μπαίνει ή και όχι.

Έβαλα κάτι πάνινα μία φορά (τύπου All Star) και τα πήρα πίσω κομμένα στη μέση.  :o

Τα Asics (τρεξίματος) τα βάζω συχνά πυκνά και δε καταλαβαίνουν τίποτα. Κάθε φορά που τα πλένω βγαίνουν ολοκαίνουρια, λες και τα αγόρασα προχτές! Και πάντα τα βάζω σε κανονικό πρόγραμμα μαζί με ρούχα, δηλαδή πλήρους διάρκειας για ανάμεικτα στους 40°C με στύψιμο, όχι για ευαίσθητα ή κάτι άλλο, ούτε μόνα τους.

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι ότι αν τα καθαριζετε με ένα σφουγγάρι σε νερό ανά 1-2 βδομάδες δεν θα βρωμιζουν τόσο ώστε να θέλουν μέχρι και πλυντήριο.

• Like 1
Δημοσ.

Τρέχω σε αγώνες περίπου 8 χρόνια ... ενα εχω να σου πω ... πλυντήριο και Άγιος ο θεός !!!

Καμιά λεπτομέρεια; (πρόγραμμα, θερμοκρασία, μόνα τους κλπ).

• Like 1
Δημοσ.

Για αθλητικα παντα σε πλυντηριο τα εβαζα στους 30 η 40 και στυψιμο αν ηταν ασπρα γτ μ αφηναν κιτρινες σταμπες οταν εμενε το νερο πανω οταν τα εβγαζα μπαλκονι να στεγνωσουν.Σε μαυρα στυψιμο κανονικα.

Δημοσ.

Πλυντήριο από την εμπειρία μου είναι λίγο ντέρμπυ. Αν η θερμοκρασία είναι υψηλή (επειδή βουτούσες στις λάσπες ενώ σοβάτιζες ξερωγώ) είναι πιθανό ότι η σόλα θα αυτονομηθεί. Επίσης θέλει προσοχή τι στροφές θα βάλεις (αν βάλεις) γιατί αν το παρακάνεις στο γκάπα γκούπα, ξεφτίζουν.

Αναφέρομαι τόσο σε παπούτσια Τσινγκ Ταο όσο και σε καλές μάρκες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...