Faeton Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Kαλα δεν ειναι κι ετσι γιατι δεν ξερεις ποση ωρα σουλατσαρε στο φαγητο. Προφανως αν δω μια μυγα να προσγειωνεται στο φαγητο μου δεν θα παθω αμοκ, αλλα τωρα αν σκασει η μυγα στο φαγητο που εχω παραγγειλει, οκ δε θα κανω και παρτι απο τη χαρα μου. Εγω προσωπικα θα πετουσα το συγκεκριμενο γεμιστο και θα ετρωγα τα υπολοιπα. Επισης μπορω να γινω πολυ πιο γλαφυρος στις περιγραφες μου, αλλα δεν ξερω ποιοι διαβαζουν το νημα και κατα ποσο θα το εκτιμουσαν Εγώ εδώ θα ήθελα να πάτε στο 0:39 του βίντεο που έχουν κάνει 100 φορές zoom και να μου πήτε αν βλέπετε έστω μια σταλίτσα σάλιο ή κάτι τέλος πάντων να βγαίνει ή να έχει μείνει;; Είναι τόσο απειροελάχιστη η ποσότητα τού οτιδήποτε μεταφέρει η μύγα εκεί που θα καθίσει που πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα μια τούμπα να φάτε χωρίς να ανοίξετε πληγή απλά να γδαρθεί επιφανειακά λίγο το δέρμα θα έχετε ρουφήξει σε αυτό πολλαπλάσιες σε τεράστιο βαθμό ποσότητες μικροβίων και βρομιάς απότι η ποσότητα που θα αφήσει η μύγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις