Kenny McCormick Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Πως μπορώ να εγκαταστήσω την ψύκτρα στην κατάσταση που βρίσκεται; (στραβά 3 κλιψάκια και ένα σπασμένο)
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Τα στραβά δεν είναι πρόβλημα. Ο μαύρος μοχλός έχει να βελάκι και γυρίζει δεξιά αριστερά. Το γυρίζεις αριστερά όπως δείχνει το βέλος κι στη συνέχεια το τραβάς έτσι ώστε η μαύρη μύτη που είναι αναμεσα στα στραβωμένα κλιψάκια να μπει προς τα μέσα. Πίεσε τότε τα στραβά έτσι να κλείσουν όσο γίνεται.Όταν θα τοποθετήσεις την ψύκτρα φρόντισε τα κλιψάκια να είναι μέσα στις τρύπες. Τώρα για αυτό που έχει σπάσει εφόσον βάλεις την ψύκτρα και καθίσουν(κλειδώσουν) τα υπόλοιπα τα ψιλοκαθίσει και αυτό και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Μπορείς να βρεις τέτοια που έχουν σπάσει στο ebay πολύ φθηνά. Π.χ. http://www.ebay.com/itm/4X-Plastic-Heatsink-CPU-Fastener-Mount-Pin-for-Intel-Cooling-Fan-LGA-775-Socket-/171979530937?hash=item280ac762b9:g:TAoAAOSwBLlVXURl Αν ψάξεις θα βρεις να τα πάρεις και δεκάδα. 2
Sheogorath Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ή μπορείς να τα βγάλεις εντελώς και να βάλεις βίδες με παξιμάδια. Εγώ έτσι έχω κάνει σε μια. Έβαλα και αποστάτες (washers) για να μην βρίσκει το μέταλλο στην πλακέτα. 4
Kenny McCormick Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ παιδιά .. δεν μπαίνει για κανένα λόγω η κωλοψύκτρα και αφού έσπασα άλλα δυο κλιψάκια θα πάρω μια άλλη να ησυχάσω! Ή μπορείς να τα βγάλεις εντελώς και να βάλεις βίδες με παξιμάδια. Εγώ έτσι έχω κάνει σε μια. Έβαλα και αποστάτες (washers) για να μην βρίσκει το μέταλλο στην πλακέτα. τα παξιμάδια από την πίσω πλευρά της mobo πως τα πέρασες την ξήλωσες από το κουτί;
Sheogorath Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ παιδιά .. δεν μπαίνει για κανένα λόγω η κωλοψύκτρα και αφού έσπασα άλλα δυο κλιψάκια θα πάρω μια άλλη να ησυχάσω! τα παξιμάδια από την πίσω πλευρά της mobo πως τα πέρασες την ξήλωσες από το κουτί; Ναι, την έβγαλα εντελώς, απλό είναι. Κρίμα να πάρεις άλλη αν φτιάχνει έτσι.
skfn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Αν βαλεις βίδες, πρόσεξε μόνο,θέλει προσοχή στο σφίξιμο. Μην το παρακανεις 1
Sheogorath Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Σωστός, δεν είναι μηχανή αυτοκινήτου. ^^
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ παιδιά .. δεν μπαίνει για κανένα λόγω η κωλοψύκτρα και αφού έσπασα άλλα δυο κλιψάκια θα πάρω μια άλλη να ησυχάσω! τα παξιμάδια από την πίσω πλευρά της mobo πως τα πέρασες την ξήλωσες από το κουτί; Δεν τα έκανες σωστά και γι αυτό έσπασε. Αν ήταν από παλιό επεξεργαστή μικρό το κακό. Παίρνεις μία aftermarket ανάλογα με όσα χρήματα διαθέτεις.
Sheogorath Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν τα έκανες σωστά και γι αυτό έσπασε. Αν ήταν από παλιό επεξεργαστή μικρό το κακό. Παίρνεις μία aftermarket ανάλογα με όσα χρήματα διαθέτεις. Κρίμα δεν είναι να δώσει λεφτά για ψύκτρα, αν δεν την χρειάζεται και είναι απο παλιό pc? 775 αν δεν κάνω λάθος. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Κρίμα είναι αλλά δεν θα παει χαμένη. Θα μπορεί να την βάλει σε επόμενο σύστημα. Δεν χρεάζεται να πάρει ακριβή.
drkar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ή μπορείς να τα βγάλεις εντελώς και να βάλεις βίδες με παξιμάδια. Εγώ έτσι έχω κάνει σε μια. Έβαλα και αποστάτες (washers) για να μην βρίσκει το μέταλλο στην πλακέτα. που μπορει καποιος να βρει να αγορασει τετοια? ειναι χρησιμα γενικως
Sheogorath Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 που μπορει καποιος να βρει να αγορασει τετοια? ειναι χρησιμα γενικως Σε μαγαζί με υδραυλικά, είδη σπιτιού κτλ, υποθέτω. Παντού πρακτικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα