LF21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζει κάποιος ένα αξιόπιστο online κατάστημα που να πουλάει hardware και να παρέχει δωρεάν συναρμολόγηση στη Γερμανία? Κάτι σαν το δικό μας e-shop. Θέλω να κάνω μια σύνθεση για έναν φίλο ο οποίος πήγε πρόσφατα στη Γερμανία για σπουδές αλλά δεν γνωρίζουμε καθόλου τι παίζει από καταστήματα εκεί. Έριξα μια ματιά στο mindfactory.de το οποίο έχει καλές τιμές αλλά δεν νομίζω να παρέχει και δωρεάν συναρμολόγηση. Από ένα google translate που έκανα σε ένα σημείο του site τους έγραφε για +99€ συναρμολόγηση, έλεος
stelios18120 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Και γιατί δεν τσιμπας από εδώ τα κομμάτια. Σύνδεσε τα και στείλε του έτοιμο το pc Δεν νομίζω να κοστίσει παραπάνω από τα +99€ που ζητάνε αυτοί. Θα σ έρθει πιο φθηνά νομίζω.
LF21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Θέλει να γλιτώσει τα επιπλέον έξοδα οπότε καλύτερα να βρεθεί κατάστημα στην Γερμανία όπως π.χ το δικό μας e-shop/visionstudio τα οποία προσφέρουν δωρεάν συναρμολόγηση. Εκτός αυτού θα χρειαστεί να αγοράσει και οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι οπότε καλύτερα η αγορά να γίνει από εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα