theopan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μου έδινε επιλογές μόνο για κατάθεση από τραπεζικό λογαριασμό δικό μου (δεν έχω) ή μεταφορά χρημάτων από υπάρχουσα κάρτα στον λογαριασμό της Revolut. Χωρίς δικό σου λογαριασμό δεν αξίζει και δεν γίνεται -στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον-. Βγάλε μια Viva Wallet η οποία είναι ουσιαστικά "ανώνυμη" για μέχρι κάποιιο ποσό κινήσεων και φορτίζει ακόμα και με μετρητά σε κάποια βενζινάδικα. ναι γιατι ειναι το ιδιο πράμα visa electron ή mastercard prepaid ότι όνομα και να τις βάλεις μια τέτοια θα σου δώσουν... το "προπληρωμένη" με το "χρεωστική" δεν έχει διαφορά η μόνη διαφορά ειναι στις λεπτομέρειες απο τα νταβατζιλίκια της κάθε τράπεζας. Τι είναι αυτά που γράφεις τώρα... Καμία σχέση δεν έχουν μεταξύ τους.
JohnTehGreek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρίς δικό σου λογαριασμό δεν αξίζει και δεν γίνεται -στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον-. Βγάλε μια Viva Wallet η οποία είναι ουσιαστικά "ανώνυμη" για μέχρι κάποιιο ποσό κινήσεων και φορτίζει ακόμα και με μετρητά σε κάποια βενζινάδικα. Καλή φαίνεται και η λύση της Viva wallet (από όσα διαβάζω στο site της τουλάχιστον). Και την παραγγέλνεις τόσο εύκολα; Ούτε ταυτότητα δεν ζητάει από ότι βλέπω. Επίσης η συγκεκριμένη έχει τους ίδιους περιορισμούς λόγο CC;
theopan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Καλή φαίνεται και η λύση της Viva wallet (από όσα διαβάζω στο site της τουλάχιστον). Και την παραγγέλνεις τόσο εύκολα; Ούτε ταυτότητα δεν ζητάει από ότι βλέπω. Επίσης η συγκεκριμένη έχει τους ίδιους περιορισμούς λόγο CC; Για μέχρι 2500€/έτος συναλλαγές δεν χρειάζεται ταυτοποίηση. Οι "περιορισμοί" στους οποίους μάλλον αναφέρεσαι, έχουν αρθεί από τις αρχές Αυγούστου. Λίγα πράγματα παραμένουν απαγορευμένα ως αγορές από το εξωτερικό πλέον.
Anastazio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Απο amazon παραγγελνουμε κανονικα παιδες με prepaid?Μιλαω για ποσο 700+.
JohnTehGreek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως για να λήξει και το θέμα αφού έχουν αρθεί οι περιορισμοί εγώ λογικά δεν θα έχω θέμα να βγάλω μια Prepaid από την Χ τράπεζα έτσι;
Faeton Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Τι είναι αυτά που γράφεις τώρα... Καμία σχέση δεν έχουν μεταξύ τους. Για εξήγησε μου την διαφορά
theopan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως για να λήξει και το θέμα αφού έχουν αρθεί οι περιορισμοί εγώ λογικά δεν θα έχω θέμα να βγάλω μια Prepaid από την Χ τράπεζα έτσι; Σου έγραψα ότι γενικά για να βγάλεις prepaid από τη "Χ τράπεζα" χρειάζεται να διαθέτεις τραπεζικό λογαριασμό. Αν βρήκες προϊόν το οποίο εκδίδεται και χωρίς να είσαι πελάτης της τράπεζας (και ακόμα πιο σημαντικό να φορτίζεται χωρίς να έχεις πουθενά λογαριασμό) έχει καλώς. Υ.Γ. Το έχω πραγματικά απορία αυτό: πως πορεύεστε χωρίς να έχετε μερικοί τραπεζικό λογαριασμό; Πως πληρώνεστε από τη δουλειά σας; Πως πληρώνετε φόρους/εισφορές/λογαριασμούς/ενοίκια; Για εξήγησε μου την διαφορά Μπα βαριέμαι... Πήγαινε στο site οποιαδήποτε τράπεζας και σύγκρινε τι κάνει οποιαδήποτε χρεωστική και οποιαδήποτε προπληρωμένη. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Είσαι σίγουρος ότι δεν μπερδεύτηκες με την χρεωστική; Με την Prepaid δεν αναγράφει καμία τράπεζα ότι θέλει τραπεζικό λογαριασμό και μάλιστα δεν διακρίνω κάποια λογική στο να ζητάει τραπεζικό λογαριασμό για μια κάρτα που η τράπεζα δίνει την δυνατότητα να την φορτίσει ο καθένας από το ταμείο με το ποσό που θέλει. Παράδειγμα Εάν δεν είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς, από οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελλάδα, χωρίς να είναι απαραίτητο να ανοίξετε καταθετικό λογαριασμό ή άλλο προϊόν. Όπως και να έχει τις έχω πάρει τις απαντήσεις μου ευχαριστώ τους πάντες για την βοήθεια. Υ.Γ. Το έχω πραγματικά απορία αυτό: πως πορεύεστε χωρίς να έχετε μερικοί τραπεζικό λογαριασμό; Πως πληρώνεστε από τη δουλειά σας; Πως πληρώνετε φόρους/εισφορές/λογαριασμούς/ενοίκια; Πάρα πολύ εύκολα, δεν έχουμε δουλειά. Στην Ελλάδα είμαστε όχι στην Σουηδία.
Heybro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Για εξήγησε μου την διαφορά Κάπου μπερδεύτηκες με την χρεωστικη. Η χρεωστικη είναι η καρτα που βγάζουμε χρήματα από το atm. Αν έχεις στο λογαριασμό χρήματα αν όχι εγώ προσωπικά στέλνω χρήματα με e banking από άλλο λογαριασμό χωρίς καμία χρέωση σε μισό λεπτό. Η πιστωτική προπληρωμενη δεν χρειάζονται εφόσον κάνεις κανονικά αγορές με χρεωστικη. Έχω να δώσω μετρητά πολλά χρόνια.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πάρα πολύ εύκολα, δεν έχουμε δουλειά. Στην Ελλάδα είμαστε όχι στην Σουηδία. Εμμμ τι; Η ύπαρξη τραπεζικού λογαριασμού είναι απαραίτητη είτε ζεις στη Σουηδία είτε ζεις στην Ελλάδα είτε ζεις στη Μπορκίνα Φάσο.
JohnTehGreek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρίς μισθοδοσία δύσκολα ανοίγει λογαριασμός πόσο μάλλον το τελευταίο καιρό λόγο CC.
theopan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρίς μισθοδοσία δύσκολα ανοίγει λογαριασμός πόσο μάλλον το τελευταίο καιρό λόγο CC. Χωρίς μισθοδοσία όμως (χωρίς κανένα "νόμιμο"/φορολογημένο εισόδημα οποιουδήποτε είδους) δε νοείται να έχεις και χρήματα για αγορές. Που τα βρίσκεις τα μετρητά για να φορτίζεις την προπληρωμένη; Σου το λέω γιατί αν όχι από την αρχή, κάποια στιγμή θα το βρεις μπροστά σου. Οι τράπεζες των οποίων δεν είσαι πελάτης καν, δεν τις δίνουν έτσι εύκολα ούτε καν τις προπληρωμένες. Θα σου ζητήσουν κάποια στιγμή τουλάχιστον εκκαθαριστικό εφορίας. Η Viva ας πούμε δηλώνει ότι μέχρι 2500€/χρόνο δεν ζητάει τίποτα. Από εκεί και μετά αλλάζει το πράγμα. Αν δεν θες Viva και θες τράπεζα ρώτα πρώτα τι θα σου ζητήσουν.
JohnTehGreek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μα δεν σκοπεύω να βάζω στην κάρτα αμύθητα πλούτη. Στην καλύτερη περίπτωση να βάζω 50€ το δίμηνο. Τώρα ένα παιδί που δεν είναι ούτε 20 αμφιβάλλω αν θα μπουν στην διαδικασία να τον ρωτήσουν που βρήκε τα λεφτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρίς μισθοδοσία δύσκολα ανοίγει λογαριασμός πόσο μάλλον το τελευταίο καιρό λόγο CC.Το ξέρω πολύ καλά, μιλάω γενικώς.
Faeton Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Κάπου μπερδεύτηκες με την χρεωστικη. Η χρεωστικη είναι η καρτα που βγάζουμε χρήματα από το atm. Αν έχεις στο λογαριασμό χρήματα αν όχι εγώ προσωπικά στέλνω χρήματα με e banking από άλλο λογαριασμό χωρίς καμία χρέωση σε μισό λεπτό. Η πιστωτική προπληρωμενη δεν χρειάζονται εφόσον κάνεις κανονικά αγορές με χρεωστικη. Έχω να δώσω μετρητά πολλά χρόνια. Αυτή λέγεται κάρτα ταμιευτηρίου όχι χρεωστική και ειναι συνήθως μια maestro δεν υπάρχει όρος χρεωστική ή προπληρωμένη αυτά ειναι απλά ονόματα της πιάτσας που ο καθένας τα λέει όπως θέλει Παίρνεις VISA (electron) ή Mastercard (debit) όπου και τα δύο ειναι το ίδιο πράμα απλά διαφορετική εταιρία. Όλα τα άλλα τσιγκελάκια και σπαζαρχιδούλες έχουν να κάνουν με το τι καπνό θέλει να σου φουμάρει η τράπεζα που στην σπρώχνει σαν προϊόν. Και όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια γίνονται γιατι δεν θέλουν να εκδίδουν πιστωτικές κάρτες οι ελληνικές τράπεζες. Εσύ τώρα λογικά έχεις λογαριασμό στην Πειραιώς ή σε κάποια άλλη τράπεζα που σου εκδίδει χρεωστική (visa electron) πακέτο με τον λογαριασμό χωρίς να σου δώσει ταμιευτηρίου (πατέντα δηλαδή). Άλλες τράπεζες που δίνουν προπληρωμένη που λές (και όχι πιστωτική προπληρωμένη δεν υπάρχει κάτι τέτοιο η προπληρωμένη εξ ορισμού έχει 0 πίστωση) δίνουν ακριβώς την ίδια κάρτα... πχ visa electron(το ίδιο προϊόν δηλαδή) απλά ως μεταπωλητές (Γιατι αυτό ειναι) βάζουν δικούς τους όρους διαφορετικούς απο αυτούς της δικής σου τράπεζας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα