panira Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Καλήσπερα, Θα ηθελα να αγορασω ενα smartphone γυρω στα 100-110€ οπως αναφερω απο Κινα(προφανως σε αυτα τα λεφτα δεν παιζει τιποτα απο Ελλαδα) Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχει ικανοποιητικη μπαταρια, 2gb+ ram και 720p+ οθονη(το μεγεθος της δεν με πολυ πειραζει) Επισης και πιο σημαντικο , καθως τα "σκαλιζω" τα κινητα, θα ηθελα να εχει καλη υποστηριξη απο τους devs (custom roms,kernels κτλ) και φυσικα να υπαρχει ευκολη προσβαση root Και για να μην ανοιγω νεο θεμα, θα ηθελα επισης ενα powerbank γυρω στα 15+€ Θα ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω απο εξωτερικο οποτε μαζι με τα κινητα που θα προτεινετε να μου πειτε και τα site γιατι δεν εχω ιδεα περι κινεζικων καταστηματων Εκτος απο PayPal, υπαρχει αλλος ασφαλης τροπος πληωμης?Δeν εχω PayPal Σας ευχαριστω ! Αραγε αξιζει τιποτα απο το Amazon?
chios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock--Official-International-Version--XIAOMI-Redmi-3S-5-0inch-HD-4G-LTE-MIUI-7-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-430-Octa-Core-2GB-16GB-13-0MP-Touch-ID-Fast-Charge-4100mAh---Gold-370961.html Με τεράστια ελληνική κοινότητα που το υποστηρίζει. Να κάνεις PayPal, μόνο με PayPal ψωνίζουμε από εξωτερικό για την δική μας προστασία.
stelios18120 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Φτιάξε paypal Είναι ότι καλύτερο και ασφαλέστερο και δεν θα σ πάρει πάνω από 10 λεπτά να το κάνεις και θα το έχεις για μία ζωή,ωστε να κάνεις τις ηλεκτρονικές αγορές σου με ασφάλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα