opcorsa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 παντως εγω περνω σταθερα τροφη απο το λιντλ για τις γατες μου, και μυριζει πολυ ωραια ρε σεις... μια που βγαινει σε μπλε και κοκκινη συσκευασια... καθε φορα που τα ταιζω σνιφαρω και μυρωδια..απιστευτα εθιστικη
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 παντως εγω περνω σταθερα τροφη απο το λιντλ για τις γατες μου, και μυριζει πολυ ωραια ρε σεις... μια που βγαινει σε μπλε και κοκκινη συσκευασια... καθε φορα που τα ταιζω σνιφαρω και μυρωδια..απιστευτα εθιστικη Ναι σε λίγο θα μας πεις οτι έφαγες κιόλας. Τεσπα, καλά έκανες Στέλιο και ενημέρωσες για να είναι σε εκγρήγορση όσοι έχουν σκύλο και αγοράζουν αυτή την σκυλοτροφή. Ο γείτονας να ψάξει να μιλήσει με κατάστημα-προμηθευτές μπας και υπάρχει καμιά προβληματική παρτίδα και ανακληθεί πριν την πάθουν και άλλα ζώα. 2
stelios18120 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Φάε και μία μπουκιά να μας πεις πως είναι Καλά ναι βασιλη αυτό εννοείται Κρίμα ειναι,και βασικά στεναχωρημένος ήταν και ο γείτονας π είπε τους έβαλα να φάνε και έπαθαν αυτά π έπαθαν. Πάντως όσο γ το άλλο π λέτε μην τρώνε ή να τρώνε μία φορά την βδομάδα κτλπ κρίμα είναι.δεν νομίζω σκύλος π τρώει μία φορά την βδομάδα είναι υγιείς...πιο πολύ με τα κόκκαλα πεταγμένα έξω είναι από την πείνα.
Lucifer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι πολύ αλμυρές και μετά το πρώτο μάσημα γίνεται άμμος που κολλάει στα δόντια και ανάμεσα από αυτά και θέλει μία ώρα πλύσιμο. Φρικτά στην αίσθηση αλλά αδιάφορα στη γεύση είναι αυτά τα στικ/σνακ που πουλάνε για γάτες ενώ οι γατοτροφές κονσέρβας είναι αηδιαστικές παρά την ωραία τους μυρωδιά και παραδόξως μετά από λίγο αφήνουν ξινίλα στο στόμα. 3
opcorsa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι σε λίγο θα μας πεις οτι έφαγες κιόλας. Τεσπα, καλά έκανες Στέλιο και ενημέρωσες για να είναι σε εκγρήγορση όσοι έχουν σκύλο και αγοράζουν αυτή την σκυλοτροφή. Ο γείτονας να ψάξει να μιλήσει με κατάστημα-προμηθευτές μπας και υπάρχει καμιά προβληματική παρτίδα και ανακληθεί πριν την πάθουν και άλλα ζώα. οχι ρε νεος, δεν εφαγα, αλλα η αληθεια ειναι οτι μυριζουν ωραια
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 οχι ρε νεος, δεν εφαγα, αλλα η αληθεια ειναι οτι μυριζουν ωραια Δεν ξέρω τι κονσέρβες έπαιρνες και μυρίζουν ωραία, εμείς όταν είχαμε μια γάτα που έμπαινε στο σπίτι απέξω και την ταϊζαμε από κάτι κονσέρβες, μόνο να την ανοίξεις την κονσέρβα σκυλοβρώμαγε κάτι μεταξύ swan - εμετού, ένιωθα αηδία. Η γάτα βέβαια μόνο και μόνο που έβλεπε την κονσέρβα στα χέρια μας, όρμαγε και γατζωνόταν επάνω μας μέχρι να την βάλουμε στο δάπεδο να την ανοίξουμε και να την φάει με μεγάλη λαιμαργία, προφανώς της άρεσε.
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Καλυτερα να μην ταιζεις καθολου αδεσποτα παρα να τα δινεις τετοιες "τροφες". Μια χαρα αντεχουν. Και εμεις οι ανθρωποι αν τρωμε λιγο και σωστα νοιωθουμε καλυτερα. Δεν θα έλεγα ότι συμφωνώ. Δηλαδή σε έναν άστεγο που πεινάει είναι καλύτερα να μη δώσεις τίποτα ή ένα burger πχ; Είναι πολύ αλμυρές και μετά το πρώτο μάσημα γίνεται άμμος που κολλάει στα δόντια και ανάμεσα από αυτά και θέλει μία ώρα πλύσιμο. Φρικτά στην αίσθηση αλλά αδιάφορα στη γεύση είναι αυτά τα στικ/σνακ που πουλάνε για γάτες ενώ οι γατοτροφές κονσέρβας είναι αηδιαστικές παρά την ωραία τους μυρωδιά και παραδόξως μετά από λίγο αφήνουν ξινίλα στο στόμα. Ανησυχητικό μήνυμα! 1
doubtful Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 @zio10 Δεν ξερω ποσο κανει ενα burger, αλλα με αυτα τα λεφτα αντι για burger θα επερνα κατι υγιεινο, ακομα και αν η ποσοτητα ηταν λιγη. Αυτα που γραφω τα εννοω. Αυτος ειναι ο τροπος σκεψεις μου.. 1
technology_guy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Οι πιο ποιοτικές σκυλοτροφές είναι οι Royal Canin οι Ακανα και οι Hills.
opcorsa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω τι κονσέρβες έπαιρνες και μυρίζουν ωραία, εμείς όταν είχαμε μια γάτα που έμπαινε στο σπίτι απέξω και την ταϊζαμε από κάτι κονσέρβες, μόνο να την ανοίξεις την κονσέρβα σκυλοβρώμαγε κάτι μεταξύ swan - εμετού, ένιωθα αηδία. Η γάτα βέβαια μόνο και μόνο που έβλεπε την κονσέρβα στα χέρια μας, όρμαγε και γατζωνόταν επάνω μας μέχρι να την βάλουμε στο δάπεδο να την ανοίξουμε και να την φάει με μεγάλη λαιμαργία, προφανώς της άρεσε. μιλαω για ξηρα τροφη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω τι κονσέρβες έπαιρνες και μυρίζουν ωραία, εμείς όταν είχαμε μια γάτα που έμπαινε στο σπίτι απέξω και την ταϊζαμε από κάτι κονσέρβες, μόνο να την ανοίξεις την κονσέρβα σκυλοβρώμαγε κάτι μεταξύ swan - εμετού, ένιωθα αηδία. Η γάτα βέβαια μόνο και μόνο που έβλεπε την κονσέρβα στα χέρια μας, όρμαγε και γατζωνόταν επάνω μας μέχρι να την βάλουμε στο δάπεδο να την ανοίξουμε και να την φάει με μεγάλη λαιμαργία, προφανώς της άρεσε. Yeah τρέλα αφού ανοιχτεί κονσέρβα, σε φάση "HUNGER CONSUME US" που λένε κι οι Chaos Marines του Warhammer 40K....
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Οι πιο ποιοτικές σκυλοτροφές είναι οι Royal Canin οι Ακανα και οι Hills.Η Royal Canin πολύ μέτρια πια. Δεν αξίζει τα λεφτά της. Επίσης, Orijen είναι πάρα πολύ καλή, η taste of the wil και η blue buffalo. Βέβαια όλες αυτές είναι premium τροφές, οπότε οι τιμές τους είναι παραπάνω από τσουχτερές.
Vassilis_24 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα Λοιπόν πριν λίγο ήρθε ενας γείτονας μου εκεί που καθόμουν έξω και μ είπε για την εν λόγω ζωοτροφη. Ο συγκεκριμένος να πω ότι επειδή ζει μόνος του συχνά πυκνά αγοράζει ζωοτροφές και ταιζει σκυλάκια και γατάκια αδέσποτα στην γειτονιά. Μ είπε ότι πριν 4 μέρες έβαλε στα μπολάκια να φάνε τα σκυλιά (εκείνη την ώρα π ήταν εκεί έτρωγαν 2 σκυλια) και μετά από 20' το ένα έκανε συνεχόμενους εμετούς και διάρροια και το άλλο είχε κάτι σαν σπασμούς. (Η ζωοτροφη οταν την ανοιξε ηταν σφραγισμένη κανονικα) Τα πήγε κτηνίατρο που τους έκανε ενεση,και τους έδωσε θεραπεία με χάπια για 7 μερες να τους δίνει. Μετά από 2 μέρες τα συγκεκριμένα αδέσποτα ήταν οκ αλλά εμφανώς ταλαιπωρημένα. Τι γίνεται τώρα; Ή συγκεκρινενη σκυλοτροφη ειναι δηλητήριο; Είναι χαλασμένη; (Λήγει 2018 λέει) να την στείλει για ανάλυση και να τους κάνει μήνυση; Έβαλε πριν λίγο 1 κομματάκι σε ένα άλλο σκυλί να δει τι θα κάνει (τα άλλα έφαγαν αρκετά και το έπαθαν γ αυτό έβαλε μόνο τόσο λίγο στο αλλο μην πάθει τίποτα) και τα μύρισε και εφυγε,ουτε καν να τα ακουμπήσει δεν ήθελε. (Έβαλα φωτο να δείτε ποια είναι η εν λόγω ζωοτροφη) Ξέρει κανείς τίποτα παρόμοιο περιστατικό; Έχει κανείς άλλος θέμα με την συγκεκριμένη ζωοτροφη; Aμαρτία να ταϊζετε σκύλους με τέτοιες τροφές, που περιέχουν ανόργανη τέφρα... Γενικά να κοιτάτε να περιέχουν συστατικά που θα τρώγατε κι εσείς, δε μας φταίνε σε τίποτα...
Vapir Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ανησυχητικό μήνυμα! δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ ζωοτροφή ? εγώ είχα φάει μικρός κουνελίνη , κροκέτες γάτας , κονσέρβα γάτας (την τηγάνισα , ήταν σαν zwan ), καλά εννοείται καλαμπόκι απο τις κότες για να δω αν έχει διαφορά με το άλλο για pop corn , τελικά έκαψα την κατσαρόλα και κόντεψα να σπάσω ένα δόντι. Τέλος έχω δοκιμάσει τα "special treats " για σκύλους, μάρκα pedigree tbh δεν είναι "λιχουδιές" για εμάς τους ανθρώπους αλλα αν πέσει καμια πείνα φάση κατοχή δε θα με χάλαγε ένα στοκ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα