Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βασικά αυτό το ζήτημα τίθεται πιο πολύ στην περίπτωση των γατών οι οποίες είναι ικανές να βρουν την τροφή τους μόνες τους.Απλά να ξέρεις ότι αυτές οι φτηνές τροφές μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στο ζώο (νεφρά, συκώτι κλπ) γιατί είναι φουλ σε άχρηστα συστατικά.Κι εγώ κάθε φορά που βλέπω καμμιά γάτα κάτω απ'την πολυκατοικία είμαι σε δίλημμα, να την ταίσω ή θα της δημιουργήσω μεγαλύτερο πρόβλημα.Τώρα είμαι σε φάση "κάνω την καρδιά μου πέτρα". 

Πιο πολύ θα ωφεληθεί το ζώο αν προωθήσετε καμμιά αγγελία για υιοθεσία.

Εγώ δεν το βλέπω έτσι, βοήθεια είναι στην άτυχη ζωή που έτυχε να έχουν...εδώ τρώμε εμείς σαβούρα.

Ποτέ σολωμό σε σκύλο.

(Ξέρω ήταν ειρωνικό, αλλά με την ευκαιρία...)

Σοβαρά; Γιατί;

Δημοσ.

Σοβαρά; Γιατί;

Μαγειρεμένος σωστά δεν είναι θέμα. Αν δεν είναι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το σκυλί να πεθάνει από παράσιτο.

Από τα λίγα που γνωρίζω, μόνο οι σκύλοι κινδυνεύουν, άνθρωποι, γάτες κτλ είμαστε κομπλέ.

Για περισσότερα καλό θα ήταν να μιλήσει κάποιος κτηνίατρος καθώς οι γνώσεις μου είναι καθαρά εγκυκλοπαιδικές και δεν έχω φροντίσει ποτέ ο ίδιος σκύλο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Από τα λίγα που γνωρίζω, μόνο οι σκύλοι κινδυνεύουν, άνθρωποι, γάτες κτλ είμαστε κομπλέ.

Clearly inferior species...

Δημοσ.

Ολοι αυτοι που ταιζουν αδεσποτα με οτι ΝΑ ΝΑΙ το κανουν για να ικανοποιησουν τους εαυτους τους, να αποκτησουν τον δημοφιλη τιτλο του φιλοζωου. Παιζουν το παιχνιδι του ποιος θα παρει πιο πολλα Likes. Στην πραγματικοτητα απλα τα δηλητηριαζουν και τα σκοτωνουν σιγα σιγα. Για να μην μιλησουμε για το γεγονος οτι κανεις δεν ξερει τι ακριβως βρισκετε μεσα σε αυτες τις "τροφες" και πως επηρεαζουν την ψυχολογια αυτων των ζωον. Εγω λεω τα κανουν πιο μιζερα, καταθλιπιτικα, αψυχολογητα και επιθετικα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει εύκολη λύση. Είναι σαν να λέει κάποιος «είναι κακό να ταΐσεις τους σκελετωμένους Βορειοκορεάτες με McDonalds;»

Κάπως έτσι είναι και τα αδέσποτα... όπου φτωχός κι η μοίρα του!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα

Λοιπόν πριν λίγο ήρθε ενας γείτονας μου εκεί που καθόμουν έξω και μ είπε για την εν λόγω ζωοτροφη.

Ο συγκεκριμένος να πω ότι επειδή ζει μόνος του συχνά πυκνά αγοράζει ζωοτροφές και ταιζει σκυλάκια και γατάκια αδέσποτα στην γειτονιά.

Μ είπε ότι πριν 4 μέρες έβαλε στα μπολάκια να φάνε τα σκυλιά (εκείνη την ώρα π ήταν εκεί έτρωγαν 2 σκυλια) και μετά από 20' το ένα έκανε συνεχόμενους εμετούς και διάρροια και το άλλο είχε κάτι σαν σπασμούς.

(Η ζωοτροφη οταν την ανοιξε ηταν σφραγισμένη κανονικα)

Τα πήγε κτηνίατρο που τους έκανε ενεση,και τους έδωσε θεραπεία με χάπια για 7 μερες να τους δίνει.

Μετά από 2 μέρες τα συγκεκριμένα αδέσποτα ήταν οκ αλλά εμφανώς ταλαιπωρημένα.

Τι γίνεται τώρα; Ή συγκεκρινενη σκυλοτροφη ειναι δηλητήριο; Είναι χαλασμένη; (Λήγει 2018 λέει) να την στείλει για ανάλυση και να τους κάνει μήνυση;

Έβαλε πριν λίγο 1 κομματάκι σε ένα άλλο σκυλί να δει τι θα κάνει (τα άλλα έφαγαν αρκετά και το έπαθαν γ αυτό έβαλε μόνο τόσο λίγο στο αλλο μην πάθει τίποτα) και τα μύρισε και εφυγε,ουτε καν να τα ακουμπήσει δεν ήθελε.

(Έβαλα φωτο να δείτε ποια είναι η εν λόγω ζωοτροφη)

Ξέρει κανείς τίποτα παρόμοιο περιστατικό; Έχει κανείς άλλος θέμα με την συγκεκριμένη ζωοτροφη;

Αυτό το πράμα, όλα τα γεροντοπαλίκαρα/γεροντοκόρες να ταΐζουν όλα τα αδέσποτα γατιά σκυλιά , δεν μπορώ να το καταλάβω.όλοι το ίδιο να κάνουν παντού

Δημοσ.

Αυτό το πράμα, όλα τα γεροντοπαλίκαρα/γεροντοκόρες να ταΐζουν όλα τα αδέσποτα γατιά σκυλιά , δεν μπορώ να το καταλάβω.όλοι το ίδιο να κάνουν παντού

Δεν το κάνουν όλοι, αλλά τι σε ενοχλούν όσοι το κάνουν;

• Like 2
Δημοσ.

Κακό είναι ε;

Ε ας σκοτώσουνε τα αδέσποτα και να τελειώνει το θέμα μην μας είναι βάρος και αυτά.

Καλά π ασχολείται και κάποιος θα έλεγα εγώ...

Δημοσ.

Ναι και μετά όταν το σκυλί μείνει πεινασμένο και αρχίσει επιθέσεις σε πεζούς θα έρχεσαι και θα βρίζεις τα ζώα.

Πάρτε το χαμπάρι, έτσι όπως γεννάνε και πολλαπλασιάζονται γάτες και σκύλοι, πάντα θα υπάρχουν αδέσποτα έξω και δεν πρόκειται ποτέ να εξαλειφθούν.

Δημοσ.

Εδώ γεννάνε και πολλαπλασιάζονται άλλα κι άλλα ζώα και τρώμε και τα ποστ τους στη μάπα, τα τετράποδα μας πείραξαν.

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...