Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας....

εδω και 2 μερες εχασα το κινητο μου iphone 4s...Η συσκευη εχει κωδικο, τι πρεπει να κανω για να το βρω αν και μου φαινεται απιθανο,η τουλαχιστον να κλειδωσω το icloud ????

Δημοσ.

Αν δεν το είχες ήδη Locked το iCloud και έχουν κάνει Restore, χαιρετίσματα...

Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να πας στην αστυνομία να κάνεις χαρτί απώλειας (όχι κλοπής, διότι θέλει μήνυση κατα αγνώστου και έχει έξοδα) όπου θα αναγράφεται το IMEI της συσκευής (βλέπε κουτί). Με αυτό το χαρτί, πας στον Πάροχό σου και ζητάς να μπει σε Black List (έχει βγει νομοθεσία πέρυσι). Μετά, η συσκευή θα σταματήσει να λαμβάνει σήμα απο τα Ελληνικά δίκτυα (θα δουλεύει όμως εξωτερικό)...

• Like 4
Δημοσ.

Στην μυνηση κατα αγνωστων δεν υπαρχουν εξοδα...απλα το επισημαινω!

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Πάντως πριν καιρό, χρειάστηκε να πληρώσουμε παράβολο (για διάρρηξη)...

Δημοσ.

γεια σας....

εδω και 2 μερες εχασα το κινητο μου iphone 4s...Η συσκευη εχει κωδικο, τι πρεπει να κανω για να το βρω αν και μου φαινεται απιθανο,η τουλαχιστον να κλειδωσω το icloud ????

κοίτα που και που τις αγγελίες εδώ στο insomnia μπορεί να δεις το δικό σου κάποια στιγμή ένα σωρό icloud locked iphones πουλάνε

• Like 4
Δημοσ.

κοίτα που και που τις αγγελίες εδώ στο insomnia μπορεί να δεις το δικό σου κάποια στιγμή ένα σωρό icloud locked iphones πουλάνε

σωστος!μετα παρε τηλ στην ασφαλεια για ραντεβου με τον πωλητη

Στην μυνηση κατα αγνωστων δεν υπαρχουν εξοδα...απλα το επισημαινω!

αν ειναι αυτεπαγγελτο το αδικημα δεν χρειαζεται παραβολο. Αν ειναι κατ'εγκληση τοτε θελει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...