Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι γίνετε ρε με τα κουνουπια; ήταν έτσι πάντα Σεπτέμβρη; μας έχουνε γ******ει τελείως . και εκεί και κρύο έξω. Θεσσαλονίκη 

εσείς πως πατε από κουνουπια; 

Δημοσ.

Φέτος είχε ΠΑΡΑ πολύ κουνούπι. Δεν ξέρω τι παίχτηκε, δεν ψεκάσανε;;

Όπου και να 'σουν πάντως σε τσακίζανε, και ναι, έχει ακόμα με αυτό τον καιρό κουνούπια.

Τρομερά εκνευριστικό.

Δημοσ.

το κρυο που το ειδατε σαλονικα;τις 2-3βροχουλες λετε κρυο;οντως,χτες το απογευμα εκανα δουλιτσα υπαιθρια και τον μισο χρονο κυνηγουσα κονουπια.δεν θα πω ποσα εστειλα,μην εχουμε τρεχαματα με δικαστηρια.και δεν ειναι οτι ειναι πολλα,που ειναι,αλλα εχουν και θρασος.....επιμενουν....

Δημοσ.

Εγώ μόλις βγω στον κήπο να ποτίσω μου ορμάνε σαν λυσσασμένα σκυλιά . Έχω μια μαλακίτσα που όταν την ανάβω  δεν με πλησιάζουν .

Δημοσ.

Φίλος που κατοικεί στη περιοχή του Παπάγου μου έλεγε ότι τα τελευταία 3 χρόνια έχει παραγίνει το κακό. Αυτός ρίχνει το πταίσμα στους δήμους ή τη πολιτεία που έχει σταματήσει να ψεκάζει διότι, όπως άκουσε, ενοχλεί τα μελίσσια. Πάντως ορμάνε κατά μιλούνια τα άτιμα. Δε μπορεις ούτε μεσημέρι να κάτσεις σε κηπο.

Δημοσ.

τι γίνετε ρε με τα κουνουπια; ήταν έτσι πάντα Σεπτέμβρη; μας έχουνε γ******ει τελείως . και εκεί και κρύο έξω. Θεσσαλονίκη 

εσείς πως πατε από κουνουπια; 

Έτσι είναι τα failed states.

Κράτη παρίες δηλαδή που δεν προσφέρουν τίποτα στην εξέλιξη της ανθρωπότητας σε κανέναν τομέα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...