Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το Note 3 εδώ και περιπου 3 χρονια πλεον. 
Το αυθεντικο Usb καλωδιο της Samsung αντεξε τα βασανιστηρια μου για περιπου ενα εξαμηνο.. 
και τοτε ξεκινησαν τα δικα μου βασανιστηρια..
Έχω πάρει ίσα με 20 καλωδια απο ebay εκ των οποιων όλα ήταν μουφα (2 μηνες μαξ αντοχη)..

Η απορία μου είναι η εξης.. 
Πώς γίνεται ενα καλώδιο αρχικα να φορτίζει με 1200mA  σταθερά και μετα απο ενα μηνα να πέφτει στα 300? 
Της Samsung τα αυθεντικα καλώδια πήγαν για πεταμα γιατι απο το πολυ λυγισμα στην ακρουλα σχεδον κόπηκαν.. Παρα'αυτά όταν επιανε το καλώδιο (σε πολυ συγκεκριμενες θέσεις) φόρτιζε ακόμα σταθερα με 1200 mA, μεσα σε 1 ωρα το κινητο μου ειχε φορτισει φουλ και η μπαταρία κρατούσε καμποσες ωρες..
Ενώ τα καλώδια που πηρα απο ebay που υποτίθεται πως ειναι αυθεντικα και καταλληλα για Note 3 
αρχικά φορτιζαν το κινητο με 1100mA και μετά περιπου μηνα επεφταν σταδιακα στα 300mA
Ετσι έχω το κινητό μου συνεχεια στη φόρτιση, αν εχω ανοιχτη την οθονη για πάνω κανα 2ωρο φτάνει στο σημειο που κλείνει απο μπαταρια (ενω είναι στην φορτιση) 
συν οτι η μπαταρια τελειώνει αμεσως ακομα και μετα απο φουλ φορτιση, η οποία φουλ φορτιση για να πραγματοποιηθεί θέλει ενα 5ωρο χωρίς να χρησιμοποιώ το κινητο και χωρις να υπερβάλλω..

Πώς ειναι δυνατον ενα καλώδιο απο 1100 mA να πεσει στα 300? 
Καταλαβαινω πως δεν ειναι το ιδιο φτιαγμένα ούτε κάνουν όλα για όλες τις συσκευες.. 
Αλλά δεν μπορω να καταλαβω πως ένα καλώδιο που φορτίζει αρχικα το κινητο γρηγορα (1100 mA ) μετα απο μηνα πέφτει στα 300mA χωρίς να χει φθαρεί οπτικά.. 
Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος? 

Επισης υπάρχει κάποιο σαιτ απο το οποίο θα μπορουσα να πάρω αυθεντικο καλώδιο φορτισης για το Νote 3? (ή οποιοδηποτε αυθεντικό universal γρήγορο καλώδιο που θα κάνει και στο Note 3)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...