Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια φετος εδωσα πανελληνιες και εχω περασει σε μια σχολη και θελω να παρω αναβολη για τον στρατο..τι ακριβως πρεπει να κανω?

Δημοσ.

στο κεπ δεν πρεπει να παω?

Στα ΚΕΠ θα πας για να πάρεις την αίτηση.

Δεν γνωρίζω αν μπορείς να καταθέσεις και τα χαρτιά αναβολής εκεί.

Βέβαια γνωρίζεις ότι είναι Δευτέρα πρωί έτσι; Πάρε ένα τηλέφωνο την στρατολογία και θα σου πουν ακριβώς και αναλυτικά τι πρέπει να κάνεις,

Δημοσ.

Γιατί σου ξαναλέω μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο (θα το είχες κάνει τόση ώρα) και θα σου πει η στρατολογία αναλυτικά τι και πως πρέπει να το κάνεις.

Αν ρωτάς εμένα είναι καλύτερο από το να ακούσεις τον καθένα σε ένα Φορουμ.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια φετος εδωσα πανελληνιες και εχω περασει σε μια σχολη και θελω να παρω αναβολη για τον στρατο..τι ακριβως πρεπει να κανω?

Λοιπόν σε εμάς πέρυσι στις εγγραφές μας έδωσαν 3 χαρτιά βεβαίωσης σπουδών(το ένα ήταν για στρατολογική χρήση και τα άλλα 2 για γενική χρήση). Με αυτό το χαρτί λοιπόν θα πας στα ΚΕΠ και θα τους πεις μπήκα φέτος σε σχολή και θέλω να πάρω αναβολή και αυτοί ξέρουν τι θα κάνουν.Πάρα και την ταυτότητα μαζί σου.Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι αν χρειάζεσαι κάτι άλλο επιπλέον πέρα της βεβαίωσης σπουδών και της ταυτότητας σου. Θα σου δώσουν ένα χαρτί ότι έκανες την αίτηση και μετά από κάμποσες μέρες θα μπεις στο site της στρατολογίας να δεις αν την δέχτηκαν και σου λέει αναλυτικά στοιχεία για το μέχρι πότε ισχύει η αναβολή σου! Καλή σταδιοδρομία να έχεις! :D

Δημοσ.

Το στέλνουν με ελτα, τουλάχιστον στην δική μου σχολή. Για αναβολή πας στα ΚΕΠ με το χαρτί και κάνουν αυτοί την αίτηση.

Μετά απο καμιά εβδομάδα μπάίνεις στο site της στρατολογίας και βλέπεις αν την περάσανε

Δημοσ.

να σε ρωτησω φιλε μου αν δεν παω στην σχολη να παρω το χαρτι μπορουν να μου το στειλουν??μηπως ξερεις?

Εμάς μας το είχαν δώσει όταν μας κάλεσαν στην σχολή όλους μαζί μετά την ηλεκτρονική εγγραφή που είχαμε κάνει και μας τα έδωσαν μαζί με αυτά που χρειάζεσαι για να βγάλεις και το πάσο σου ηλεκτρονικά κλπ.

Και φέτος έτσι το κάνουν. Τώρα δε ξέρω αν τα στελνουν με έλτα, μπορεί να εξαρτάται από την κάθε σχολή.

Δημοσ.

Μιας που άνοιξε αυτό το θέμα με ποια δικαιολογία μπορείς να πάρεις επιπλέον αναβολή έχοντας τελειώσει προπτυχιακό;

Έστω ότι δεν πας ακόμα για μεταπτυχ./διδακτορικό/εξωτερικό αλλά προετοίμαζεσαι γι αυτο. Έχει βάση αυτή η δικαιολογία;

Δημοσ.

Μιας που άνοιξε αυτό το θέμα με ποια δικαιολογία μπορείς να πάρεις επιπλέον αναβολή έχοντας τελειώσει προπτυχιακό;

Έστω ότι δεν πας ακόμα για μεταπτυχ./διδακτορικό/εξωτερικό αλλά προετοίμαζεσαι γι αυτο. Έχει βάση αυτή η δικαιολογία;

Χωρίς κάποιο χαρτί δεν παίρνεις αναβολή ειδικά στην ηλικία σου.

Αναβολή με δικαιολογίες μπορείς να πάρεις στα 18-19.

Βρες απλα κάποιον άλλο τροπο για αναβολή.

Δημοσ.

Διάβασε το μπούσουλα.

http://panoramix.espivblogs.net/2012/05/19/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CF%8D%CE%B3%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF/

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...