stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως φίλε μου Ή επικοινωνία είναι με το εκάστοτε μαγαζί που σου πουλησε το κινητό δεν υπάρχει αμεσότητα με την ίδια την εταιρία. Πάντως κατά 80-90% έχουν καλή θέληση (ή έχει τύχει μόνο σε εμένα)λιγα πιστευω είναι τα μαγαζιά που δεν συνεννοούνται με τον πελάτη για αλλαγή ή refund και συνήθως είναι αυτά με τις χαμηλές κριτικές και αξιολογήσεις.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 μεταξύ μας Στέλιο... στηρίζεσαι στην καλή θέληση του Κινέζομάγαζου και ίσως και στην υποτυπωδη 6μηνη προστασια του Paypal. Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο απο πίσω. Και δεν ειναι οτι μπορεις εστω να επικοινωνησεις πχ με την Xiaomi να το στειλεις απευθειας σε αυτους. Το αλι δεν έχει παυπαλ μην τα μπερδεύεται
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Α ναι δεν το πρόσεξα αυτό που έγραψε Το alixpress δεν έχει paypal αλλά buyer protection
borealisnor Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 6 μηνες ειναι για γελια παντως η εγγυηση.. και δεν τολμω να φανταστω τους χρονους για να παει κ να ξαναερθει. παντως στο αλιεξ.οταν ρωτησα την εγγυηση ελπιζοντας οτι θα ειναι η επισημη της xiaomi μιας κ οπως προειπα ηταν(?) authorised store μου ειπε... 6 μηνες ... ειναι αρκετοι κ μου εστειλε φιλακια. προσεξατε κ σεις τον επαγγελματισμο τους; ποσο πιο εμπιστευσιμοι να ειναι...αχ παει το επιδομα ανεργιας το ακουμπησα σε ενα κινητακι κ θα μου το φανε οι τελωνες κ η μουφα εγγυηση χαχαχα
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ρίσκα είναι αυτά Είτε αγοραζεις από κινα με τα ανάλογα ρίσκα Είτε από Ελλαδα με την αυξημένη τιμή και τα υπόλοιπα + και -
alexisnik19911 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 εχω παρει μητρικη απο το aliexpress και μεχρι στιγμης ειμα ευχαριστημενος βεβαια αγορασα απο top seller
borealisnor Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 ετσι ετσι.ειμαι ριψοκινδυνη. ειχα ξαναπαρει ενα λενοβο πριν χρονια κινητο,δεν ειχε ερθει ακομη η λενοβο εδω κ εμεινα πολυ ευχαριστημενη αν ηξερα κ απο ρομ θα ηταν σουπερ. ολα ειναι θεμα τυχης υγεια κ καλη καρδια
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Το ζεις στα άκρα βλέπω Yolo!! Πάντως με θέμα κινητό καλό είναι να τους λες να το τσεκαρουν από πριν και να περνάνε καμία καλή ρομ γιατι είναι τιγκα στα κινέζικα σαπακια μέσα. 1
borealisnor Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 χαχαχ! αυτο που αναμενω αναμενω αναμενω το παρηγγειλα απο οσο ξερω αγγλοκινεζικο και μιας κ δεν ξερω αγγλικα υπολογιζω οτι θα το χρησιμοποιησω στα κινεζικα χαχα ελπιζω να μην εχει κινεζικο ημερολογιο μεσα και λοιπα σκουπιδια. θα το σταυρωσω πριν το ανοιξω!
stelios18120 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Έπρεπε πριν κάνεις παραγγελία στις σημειώσεις να γράψεις το γνωστό κατευατο-ποιημα που στέλνουμε όλοι (ελενξε το πριν το στειλεις,περνα άλλη ρομ,κανε το δώρο μην περάσει τελωνείο κτλπ)
saltjon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Έπρεπε πριν κάνεις παραγγελία στις σημειώσεις να γράψεις το γνωστό κατεβατο-ποίημα που στέλνουμε όλοι (έλεγξε το πριν το στείλεις,πέρνα άλλη ρομ,κανε το δώρο μην περάσει τελωνείο κτλπ) κανονικά αυτό πρέπει να το ανεβάσετε σαν οδηγό για όσους δεν ξέρουν αγγλικά μαζί με κάποια άλλα μυστικά και για άλλα προϊόντα που κάποιοι ξέρουν λόγο εμπειρίας,καθώς και να μπορείτε να κάνετε προσθήκες -αλλαγές 1
stelios18120 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω ένα σύντομο οδηγό με συμβουλές και tips 2
borealisnor Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 παιδια ξερω αγγλικα πλακιτσα εκανα παραπανω εγω το θελω απειραχτο την κανονικη εκδοση αγγλοκινεζικη την οποια θα χρησιμοποιω στα αγγλικα κ αν ξερετε πως να βαλω κ ελληνκο πληκτρολογιο μεσα θα ειμαι σουπερ, αρκει να ερθει πρωτα το σκασμενο κ να μην περασει απο τελωνειακο μπλοκο φοβος κ τρομος η νομιμ@τητα
mary Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εσύ πληρώνεις ότι λέει το αλι τίποτα άλλο Αυτό είναι σίγουρο; δλδ αν ο πωλητής στέλνει μόνο με DHL και το κόστος αποστολής είναι πχ 40$ είναι σίγουρο ότι μόνο αυτά τα 40 θα πληρώσω; καλύπτει δλδ τελωνείο;
dexterios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αυτό είναι σίγουρο; δλδ αν ο πωλητής στέλνει μόνο με DHL και το κόστος αποστολής είναι πχ 40$ είναι σίγουρο ότι μόνο αυτά τα 40 θα πληρώσω; καλύπτει δλδ τελωνείο; Οχι, δεν έχω δει πωλητή στο ali που να σου καλύπτει το ενδεχόμενο κόστος από τελωνείο. Μερικοί πωλητές στο ali ισχυρίζονται οτι εάν τύχει να κρατηθεί στο τελωνείο και το στείλεις πίσω κίνα με δικά σου έξοδα θα σε αποζημιώσουν το κόστος του κινητού. Πχ δες τι γράφει το MCMart στο ali Declaration We will declare it as a lower price, but it is also necessary for you to pay tax if needed, we are not responsible for custom duty tax
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα