NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αν προπληρωνεις το τελωνείο στο πωλητή στο λέει, το αλι δεν χρεώνει τελωνείο
Oneman Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Παιδια εχω κανει μια παραγγελία που το εχω ξαναγραψει και δε μου εχουν στειλει ακομα. Το tracking number στην πρωτη παραγγελια ειναι το εξης RR065788746LA. Τα εχω παραγγειλει απο τησ 14αυγουστου να κανω dispute και να ζητησω τα λεφτα μου πισω? Θα βγαλω ακρη?
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Φίλε μου τόσο καιρό και ακόμα περιμένεις;;;; Σε 1 εβδομάδα θα είσαι εκτός ορίου και εχασες τα χρήματα,δεν θα έχεις protection,μεχρι 60 μέρες είναι στο alixpress Ξεκινά την διαδικασία κτλπ αν ο κινέζος σ πει όχι και περίμενε κτλπ μην περιμένεις δεν θα σ έρθει. 50 κάτι μέρες π έχει αργήσει έπρεπε να έχει έρθει.δεν είναι περίοδος εορτών ή κάτι άλλο ώστε να δικαιολογήσει τέτοια μεγάλη καθυστέρηση.
Oneman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εχω στειλει και δεν μου εχει απαντησει καν ο κονεζος και μου εστειλαν email απο το Aliexpress που μου λενε. Please note the Purchase Protection of Order 77589147237233 is running out. Στο track17 μου βγαζει ακομα το ταχυδρομειο του λαος.
stelios18120 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Refund άμεσα τα χρήματα Όσο περνάνε οι μέρες θα τα χάσεις κ αυτα.
Oneman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εκανα dispute και μου εστειλε το παρακατω μηνυμα. Για κοροιδια το βλεπω ομως. Hi, dear friend, I'm really sorry fora ll the delay. the first parcel has been shipped to you, but due to some problems, the parcel is delayed. is ok to resend you a new parcel by another shipping method, it will be also very fast. so you may get 2 parcels, it that ok? if ok, please kindly cancel the dispute first. we will ship to you once the dispute cancelled.
dexterios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εκανα dispute και μου εστειλε το παρακατω μηνυμα. Για κοροιδια το βλεπω ομως. Hi, dear friend, I'm really sorry fora ll the delay. the first parcel has been shipped to you, but due to some problems, the parcel is delayed. is ok to resend you a new parcel by another shipping method, it will be also very fast. so you may get 2 parcels, it that ok? if ok, please kindly cancel the dispute first. we will ship to you once the dispute cancelled. Γνώμη μου με τίποτα μην ακυρώσεις το dispute, πες του να το κάνει to dispute δεκτό και εάν ποτέ σου έρθει το πακέτο πες του θα του το στείλεις πίσω
Oneman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δε το ακυρωνω αυτο που ειπες θα κανω. Τωρα που εχω κανει dispute τα λεφτα θα μου επιστραφουν? Κι αν ναι ξερουμε ποσες μερες κανουν? Πρωτη φορα μπυ συμβαινει απο Aliexpress.
dexterios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δε το ακυρωνω αυτο που ειπες θα κανω. Τωρα που εχω κανει dispute τα λεφτα θα μου επιστραφουν? Κι αν ναι ξερουμε ποσες μερες κανουν? Πρωτη φορα μπυ συμβαινει απο Aliexpress. Από την στιγμή που δεν έλαβες τίποτα ,αυτό φαίνεται εύκολα από το tracking number ,θα αποζημιωθείς από το ali. Ο πιο σύντομος τρόπος να αποζημιωθείς είναι να λυθεί συναινετικά το dispute με τον πωλητή να το κάνει αποδεκτό μέσα από την πλατφόρμα , αν δεν γίνει συναινετικά επεμβαίνει η ali και το ερευνά ώστε να το λύσει η ίδια . Θα σου πρότεινα να δεις το εξής ωραίο video: 1
Oneman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Οποτε απο τι καταλαβα απο το βιντεακι βλεπω να μου τα τρωει τα λεφτα ο βρωμοκινεζος.
stelios18120 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Να προσέχεις πάντα κάτω κάτω στις αγορές σου από alixpress τι αξιολόγησεις έχει το μαγαζί και γενικά τι παίζει με αυτό που θέλεις πριν αγορασεις. Οι αγορές από εξωτερικό θέλουν ψάξιμο και υπομονή!
Oneman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Να ρωτησω και κατι αλλο. Αν κανεις refund και σου επιστρεψουν τα χρήματα και τελικα σου έρθουν τα πράγματα μετα οπως μου λεει. Πως αυτοι ειναι καλυμμένοι?
stelios18120 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μετά αν είσαι ηθικός πρέπει να τα επιστρέψεις.. Αλλιώς κρατάς τα € και τα πράγματα...
L0k0p0k013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ξεθαβω λίγο το θέμα γιατί κοιτάω να πάρω κάτι θήκες απο ali αλλά επειδή δεν το έχω με τις ηλεκτρονίκες αγορές πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμενο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα