Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΙ γινεται ρε παιδια στο Ioffer.com? Εκει που παραγγελνα μια χαρα κ μου ερχοντουσαν τα πραγματα οπως τα εβλεπα ξαφνικα αρχισα να πεφτω σε  απατεωνες!!? 3η φορα με πιασανε τον κ0λ0 και δεν μου στειλανε τα πραγματα που ηθελα! Την πρωτη φορα με εστειλαν ενα κομματι χαρτι μονο με το tracking number και τωρα ξανα εκανα παραγγελια απο 2 ξεχωριστους πωλητες η μια 47$ κ η αλλη 50$ και τωρα ειδα οτι κλεισανε τα μαγαζια στο ioffer! Αν ειναι δυνατον! και οι 2 ειχαν 99% θετικες κριτηκες και ειχαν αντικειμενα που ειχαν πουληθει πανω απο 300+ φορες και ηταν μελη του ioffer πανω απο 9μηνες! Δηλαδη πως θα γινει να τους ξεχωριζουμε πλεον? Και τις 3 φορες πληρωσα με paypal! Την πρωτη που εγινε πριν 2 μηνες σχεδον εστειλα μνμ στην παυπαλ και ουτε με απαντησαν. Τωρα τους ξαναεστειλα και περιμενω απαντηση αν και θα παρω τα @@ μ το ξερω αυτο! Ξερει κανεις τι παιζει? Η κανενα αλλο πιο εμπιστο σαητ τουλαχιστον να παραγγελνουμε απο εκει. τζαμπα το κατοσταρικο ρ παιδι μ.... Ελεος!

Πατησα στο google το ονομα του πωλητη και με εβγαλε τις κριτηκες του μονο αλλα αν πατησεις να μπεις στο μαγαζι του θα σε πει οτι δεν υπαρχει! ΠΡΟΣΟΧΗ μηπως το ξανα ανοιξει και κοροιδεψει καποιον απο εσας . Αυτος εδω ειναι ο ενας  http://www.ioffer.comwww.ioffer.com/ratings/ddaakk6688/nike-air-max-zero-qs-men-women-trainer-sneakers-shoes-601744746 

και ο αλλος ειναι αυτος http://www.ioffer.com/ratings/wuxingdage/fashion-yves-saint-laurent-clutch-purse-bag-handbag-ysl-603359056 !!! Εντωμεταξυ αν δειτε η 4η κριτικη με το ονομα teodoulke ειμαι ΕΓΩ!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΡΙΤΗΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ! ΠΩς το εκανε να βαλει οτι εγω τον βαθμολογησα με 4,5 αστερια?!!??!?

Δημοσ.

ρε φιλε , σιγουρα ειναι οκ το σαιτ?

αρχικα δεν το ξερω καν, το εμαθα απο το ποστ σου, το τσεκαρα 2-3 λεπτα και φαινεται λιγακι scammy.....

μια παροιμια λεει , αν με κοροιδεψεις 1 φορα το λαθος δικο σου, αν με κοροιδεψεις και δευτερη, το λαθος ειναι δικο μου...

ας μιλησουν οι γνωστες

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε συ εχω παραγγειλει παρα πολλες φορες και ολες ηταν μια χαρα αλλα στις 4 τελευταιες παραγγελιες που εκανα οι 3 ηταν απατεωνια! Μια χαρα ηταν κ απο οτι φαινεται δεν ξαναπαραγγελνω απο το συγγεκριμενο σαητ! Εχεις δικιο για την παροιμια... Αν υπαρχει καποιο αλλο σαητ ας πει καποιος την γνωμη του και ας το αναφερει να μπορουμε να ψωνησουμε λιγο Κινα... :)

Δημοσ.

904cab8aee.png

Oυτε αυτά τα σχόλια είναι δικά σου ;  Όντως scammaki φαίνεται το site .. προσωπικά έχω καλή εμπειρία από banggood , dealextreme και πωλητές με καταστήματα ebay .

Δημοσ.

Ναι αυτα τα σχολια οντως τα εκανα εγω. Εχει μια αλλη βαθμολογια 4,5 αστερια τα οποια υποτιθεται εδωσα σε αυτον που με εκλεψε. Στο ebay εχει καταστηματα απο Κινα? Πιο πολυ για παππουτσια με ενδιαφερει.

Δημοσ.

Εχει scammy οπως λετε αλλα αν εβλεπες εναν πωλητη με κατω απο 97% βαθμολογια και εμπαινες στα σχολια του καταστηματος του θα μπορουσες να καταλαβεις αν ειναι σκαμι η οχι. Εχω κανει αρκετες παραγγελιες απο το ioffer και ουτε μια φορα δν ειχα πεσει ''θυμα'' εως τις τελευταιες 3 φορες... απο εδω νομιζω το ειχα μαθει το ioffer τον χειμωνα η απο καποιο αλλο ελληνικο σαητ. Δεν θυμαμαι σιγουρα αλλα ολοι το '' πενευαν ''

Δημοσ.

Παντού μπορεί να σου κάτσει στραβή .. μπορεί ξαφνικά ο πωλητής να αποφάσισε να γίνει απατεώνας .  :-D  Προσωπικά για αυτό προτιμώ καταστήματα ebay μιας και έχεις την εγγύηση από το ebay άμα κάτσει στραβή .

• Like 1
Δημοσ.

Ασχετο, αλλά θεωρω πως το Aliexpress για αγορες απο ΚΙνα ειναι πιο ευελικτο στους ορους/εγγυησεις.

Εχω ψωνισει και απο τα 2 αλλά την ευκολια του να ανοιγεις οποτε θες και οσες φορες θες dispute, την βρηκα πολυ βολικη. Οπως και το review σε καθε προϊον χωριστά, με φωτο απο μελη που εχουν παραλαβει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το έχω δοκιμάσει το Aliexpress , στο banggood πάντως 2 φορές που άργησε το πακέτο πάνω από μήνα η υποστήριξη πελατών ήταν άψογη .. απαντούσαν το αργότερο την επόμενη μέρα και στις 2 περιπτώσεις μου έδωσαν τα χρήματα πίσω χωρίς πολλά πολλά .

Το αστείο είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις το πακέτο έφτασε 2-3 μέρες αφού μου είχαν επιστρέψει τα χρήματα .  :-D

Review για κάθε προιον υπάρχει και στα δύο .

Δημοσ.

σΤο aliexpress νομιζω πως δεν υπαρχουν πλεον ιμιταασιον πραγματα η παππουτσια μαρκας γιατι εχει βαλει πληρωμη το paypal και το paypal ειναι αντιθετο σε αυτο. Στο ebay ομως δεν πληρωνεις και εξοδα τελωνειου και φορους κτλ? δλδ ενα ζευγαρι παππουτσια απο 30ε μπορει με τα εξοδα να φτασει στα 60ε... Παραδειγμα εδωσα 

Δημοσ.

Μια αθλητική φόρμα που είχα αγοράσει στα 40 ευρώ δεν πλήρωσα τίποτα .. μερικά καταστήματα έχουν δωρεάν αποστολή και από ένα ποσό και πάνω πληρώνεις τελωνείο , αν και συνήθως κάνουν τα γνωστά κόλπα και δεν πληρώνεις φόρους . Μεγαλύτερης αξίας δεν έχω αγοράσει .

Δημοσ.

Στην δευτερη σελιδα ενα αποσπασμα απο  σχολιο απο καποιον που την εχει πατησει ΄΄.... Definitely would not recommend purchasing anything from this website - unless you use PayPal...'' Δηλαδη εγω που πληρωσα με paypal θα μπορεσουν να με επιστρεωουν τα λεφτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...