Fine187 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια, Στις 12/9/2016 παρεδωσα στην εταιρεια procordia την συσκευη μου LG G3 D855 16GB, η οποια χωρις λογο επαψε να λειτουργει. Μια εβδομαδα μετα παραλαμβανω την συσκευη με νεα πλακετα, αλλα τους ενημερωνω αμεσα πως υπηρχε αλλο ενα θεμα στην οθονη που δεν ειχε διορθωθει (προβλημα στην αφη στο πανω μερος). Την επομενη ημερα τους το ξαναπαραδιδω και μου κανουν αμεση(!) αντικατασταση της, ουτε παραπανω ουτε τιποτα...μεχρι στιγμης ημουν απολυτα ευχαριστημενος με το σερβις!! Λειτουργω την συσκευη και παρατηρω οτι στα ανοιχτα χρωματα η οθονη κανει κατι σαν γκρι καθετες γραμμες-σκιες που "φωσφοριζουν", σαν να ειναι πολυ λερωμενη η οθονη. Ελεγχω με λαχανι background και η οθονη θυμιζε smartphone των 30ευρω. Το πηγαινω σημερα παλι στο σερβις ο ιδιος, η υποδοχη πολυ εξυπηρετητικη παρατηρει τι εννοω, και αφου πρωτα προσπαθησε 2-3 λεπτα να καθαρισει την οθονη, πηγε το κινητο για ελεγχο. Σε 10 λεπτα με ενημερωνουν οτι η LG δεν θεωρει κατι τετοιο προβλημα και οτι οι οθονες που τους στελνει μπορει να ειναι ετσι. Φυσικα αρνουμαι να παραλαβω την συσκευη μου... και με τα πολλα, με προτρεψαν να μιλησω τηλεφωνικα με την ιδια την LG. Μιλαω με εναν τεχνικο της πλακας μολις βγαινω εξω απο το σερβις, ο οποιος δεν ειχε τιποτα να μου προσφερει και το μονο που μου επαναλαμβανε ειναι να το παω στην procordia, παρολο που του ελεγα οτι εκεινοι με ενημερωσαν να μιλησω μαζι τους. Το συμπερασμα ποιο ειναι τωρα? Εγω θα πρεπει να μεινω με μια οθονη που δεν ειχε καμια σχεση με την αρχικη? (αν μπορεσω θα βγαλω φωτο να τις ανεβασω δεν ειναι πολυ ευκολο επδ δεν εχω αλλη συσκευη)
stelios18120 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Έμπλεξες Ο ένας θα σε στέλνει στον άλλο μέχρι να σε "πείσουν" ότι έτσι είναι ώστε να το αποδεχτείς 1
Fine187 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Έμπλεξες Ο ένας θα σε στέλνει στον άλλο μέχρι να σε "πείσουν" ότι έτσι είναι ώστε να το αποδεχτείς προς το παρον εστειλα email στην LG να μου "επιβεβαιωσουν" γραπτα οτι ετσι ειναι πλεον οι νεες οθονες με την προφαση για καταγγελια μηπως και γινει τιποτα. 1
Diamback Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Η οθόνη είναι κάπως έτσι ?https://youtu.be/c2BGc1meufk
logistoulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις φωτό; Αν είναι πάντως αυτό που έχω στο μυαλό μου μάλλον δεν είναι όντως πρόβλημα
Fine187 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Πως να το περιγραψω...ειδικα σε πρασινο φοντο στο ματι φαινεται σαν να βλεπω σε ενα 3D Καρτποσταλ. Εβγαλε μια φωτογραφια που μπορειτε να διακρινετε πολυ λιγο τις καθετες γραμμες/σκιες s21.postimg.org/70acaryh3/dsdsdfff.jpg Το πηγα σε δυο μαγαζια που προμηθευονται αυθεντικες οθονες LG, και μου ειπαν το πιο πιθανο ειναι να μην εχει καποιο προβλημα αλλα ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας που φυσικα δεν συμβαδιζει με το μοντελο του κινητου. Τους ρωτησα αν αλλαζα οθονη επι πληρωμη θα το αντιμετωπιζα παλι αυτο...και μου απαντησαν "ΔΕΝ θα ειχε τετοιο θεμα(!!!), αλλα δεν αξιζει η αγορα οθονης"
spartan29gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Πως να το περιγραψω...ειδικα σε πρασινο φοντο στο ματι φαινεται σαν να βλεπω σε ενα 3D Καρτποσταλ. Εβγαλε μια φωτογραφια που μπορειτε να διακρινετε πολυ λιγο τις καθετες γραμμες/σκιες s21.postimg.org/70acaryh3/dsdsdfff.jpg Το πηγα σε δυο μαγαζια που προμηθευονται αυθεντικες οθονες LG, και μου ειπαν το πιο πιθανο ειναι να μην εχει καποιο προβλημα αλλα ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας που φυσικα δεν συμβαδιζει με το μοντελο του κινητου. Τους ρωτησα αν αλλαζα οθονη επι πληρωμη θα το αντιμετωπιζα παλι αυτο...και μου απαντησαν "ΔΕΝ θα ειχε τετοιο θεμα(!!!), αλλα δεν αξιζει η αγορα οθονης" Αυτο που βλεπω πιο πολυ σαν banding issues μου δειχνει (σαν και αυτο που εχουν η lcd-led τηλεορασεις).
Fine187 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που βλεπω πιο πολυ σαν banding issues μου δειχνει (σαν και αυτο που εχουν η lcd-led τηλεορασεις). αυτο πρεπει να ειναι φιλε μου...προσπαθουσα να θυμηθω την ονομασια του προβληματος....κατι τετοιο πρεπει να ειναι μονο που ειναι πολυ εντονο ειδικα στα ανοιχτοχρωμα background και σιγουρα δεν νομιζω να αρμοζει σε G3 που προηγουμενος ειχε αψογη οθονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα