Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους

θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει με ενα προβλημα που εχω.θελω να παρακολουθω την ερτ2 μεσω ιντερνετ απο εξωτερικο αλλα δεν μπορω.αρχικα να αναφερω οτι το ert.gr δεν λειτουργει στο εξωτερικο οπως στην Ελλαδα δηλαδη δεν μπορει καποιος να παρακολουθησει το web tv και το live δεν δειχνει την ιδια ροη προγραμματος.δοκιμασα τα εξης αλλα χωρις αποτελεσμα:

1.αρχικα ειχα βρει καποια live streaming οπως αυτα που υπαρχουν για αθλητικους αγωνες  αλλα πλεον δεν λειτουργουν.

2. προσθεσα την επεκταση hola vpn στο google chrome,αλλα μετα απο 4 μερες μου εβγαλε ενα μυνημα οτι η πλοηγηση μου παρακολουθειται οποτε το εσβησα και επισης ψαχνοντας υστερα εμαθα οτι δεν ειναι ασφαλης επεκταση, παρ' ολο που επαιζε καλα.

3. κατεβασα στο κινητο την εφαρμογη για android, greek tv αλλα δυστηχως την ερτ2 δεν την δειχνει ενω δειχνει την ερτ1 και ερτ3 καθως και αλλα καναλια.

4.εγκατεστησα στον υπολογιστη το vlc media player και στην επιλογη ανοιγμα ροης δεδομενων δυκτυου εγγραψα καποια Links για να βρει ελληνικα καναλια αλλα δεν βρηκε την ερτ2, ενω βρηκε αλλα οπως το kontra, το extra 3 κλπ

παρακαλω αν καποιος εχει καποια ιδεα ας με διαφωτισει.αναφερω παλι οτι μονο η ερτ2 με ενδιαφερει δηλαδη μονο ενα καναλι.

Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...