Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες σκεφτομαι να παρω ενα Samsung S7 Edge, ωστοσο επειδη δεν εχω επαφη με τα Samsung δεν ξερω τι να προσεξω. Παιζουν παραεισαγωγες ? ΑΝ ναι εχουν κατι αρνητικο σε αυτη την μαρκα ?

Επισης απο καταστηματα τι θα λεγατε να προτιμησω ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Σαν τι αρνητικό και τι εννοείς παραεισαγωγης? Σκροθτζ που φέρνει ευρωπαϊκά ή από κινα /αμερικη πχ?

• Moderators
Δημοσ.

Οτιδήποτε είμαι από ευρωπαϊκή χώρα δεν θα έχεις πρόβλημα όλα τα αναγνωρίζει κανονικά η ελληνική αντιπρόσωποια, το θεμα υπάρχει αν σε ενδιαφέρει δικαρτη έκδοση που επειδή δεν εισάγεται επίσημα δεν σε καλύπτει η αντιπρόσωποια

Δημοσ.

Ναι, παίζουν παραεισαγωγές. Το δικό μου, είναι από Ιταλία, και ήταν φορτωμένο με κάποιες εφαρμογές της Tim Mobile. 4-5 πρέπει να είναι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Δημοσ.

Σαν τι αρνητικό και τι εννοείς παραεισαγωγης? Σκροθτζ που φέρνει ευρωπαϊκά ή από κινα /αμερικη πχ?

Απο Skroutz κοιταω αλλα βλεπω αρκετες παραεισαγωγες και δεν ξερω αν πρεπει να προσεξω κατι αυτο ειναι ολο.

Οτιδήποτε είμαι από ευρωπαϊκή χώρα δεν θα έχεις πρόβλημα όλα τα αναγνωρίζει κανονικά η ελληνική αντιπρόσωποια, το θεμα υπάρχει αν σε ενδιαφέρει δικαρτη έκδοση που επειδή δεν εισάγεται επίσημα δεν σε καλύπτει η αντιπρόσωποια

Μπα οχι, το μονοκατο κοιταω, απλα σε καποιες μαρκες παλιοτερα οι Ελληνικες αντιπροσωπειες εκαναν τον κινεζο σε κινητα παραεισαγωγων.

Δημοσ.

Απο Skroutz κοιταω αλλα βλεπω αρκετες παραεισαγωγες και δεν ξερω αν πρεπει να προσεξω κατι αυτο ειναι ολο.

Μπα οχι, το μονοκατο κοιταω, απλα σε καποιες μαρκες παλιοτερα οι Ελληνικες αντιπροσωπειες εκαναν τον κινεζο σε κινητα παραεισαγωγων.

και τώρα το κάνουν (htc, huawei) άλλα η samsung είναι κομπλέ

Δημοσ.

και τώρα το κάνουν (htc, huawei) άλλα η samsung είναι κομπλέ

Κανείς δν τι κάνει άμα είναι μέσα από Ευ κάνεις όμως!

Άλλο στη αντικατάσταση αλλά επισκευή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...