Salvation81 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδες σκεφτομαι να παρω ενα Samsung S7 Edge, ωστοσο επειδη δεν εχω επαφη με τα Samsung δεν ξερω τι να προσεξω. Παιζουν παραεισαγωγες ? ΑΝ ναι εχουν κατι αρνητικο σε αυτη την μαρκα ? Επισης απο καταστηματα τι θα λεγατε να προτιμησω ? Ευχαριστω.
2.1Ohm Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σαν τι αρνητικό και τι εννοείς παραεισαγωγης? Σκροθτζ που φέρνει ευρωπαϊκά ή από κινα /αμερικη πχ?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Οτιδήποτε είμαι από ευρωπαϊκή χώρα δεν θα έχεις πρόβλημα όλα τα αναγνωρίζει κανονικά η ελληνική αντιπρόσωποια, το θεμα υπάρχει αν σε ενδιαφέρει δικαρτη έκδοση που επειδή δεν εισάγεται επίσημα δεν σε καλύπτει η αντιπρόσωποια
Meraklis56 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, παίζουν παραεισαγωγές. Το δικό μου, είναι από Ιταλία, και ήταν φορτωμένο με κάποιες εφαρμογές της Tim Mobile. 4-5 πρέπει να είναι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Salvation81 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σαν τι αρνητικό και τι εννοείς παραεισαγωγης? Σκροθτζ που φέρνει ευρωπαϊκά ή από κινα /αμερικη πχ? Απο Skroutz κοιταω αλλα βλεπω αρκετες παραεισαγωγες και δεν ξερω αν πρεπει να προσεξω κατι αυτο ειναι ολο. Οτιδήποτε είμαι από ευρωπαϊκή χώρα δεν θα έχεις πρόβλημα όλα τα αναγνωρίζει κανονικά η ελληνική αντιπρόσωποια, το θεμα υπάρχει αν σε ενδιαφέρει δικαρτη έκδοση που επειδή δεν εισάγεται επίσημα δεν σε καλύπτει η αντιπρόσωποια Μπα οχι, το μονοκατο κοιταω, απλα σε καποιες μαρκες παλιοτερα οι Ελληνικες αντιπροσωπειες εκαναν τον κινεζο σε κινητα παραεισαγωγων.
ziaba Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Απο Skroutz κοιταω αλλα βλεπω αρκετες παραεισαγωγες και δεν ξερω αν πρεπει να προσεξω κατι αυτο ειναι ολο. Μπα οχι, το μονοκατο κοιταω, απλα σε καποιες μαρκες παλιοτερα οι Ελληνικες αντιπροσωπειες εκαναν τον κινεζο σε κινητα παραεισαγωγων. και τώρα το κάνουν (htc, huawei) άλλα η samsung είναι κομπλέ
2.1Ohm Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 και τώρα το κάνουν (htc, huawei) άλλα η samsung είναι κομπλέ Κανείς δν τι κάνει άμα είναι μέσα από Ευ κάνεις όμως! Άλλο στη αντικατάσταση αλλά επισκευή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα