Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα LG G3 ενα χρονο και κατι και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος σε ολα εκτος απο την διαρκεια της μπαταριας.
Σκεφτομαι να παω σε Xiaomi Note 3 Pro Prime το οποιο ειναι αρκετα φτηνοτερο σαν κινητο αλλα με εξυπηρετει καλυτερα λογω της μεγαλυτερης μπαταριας (υπολογιζω να εχει και χαμηλοτερηκαταναλωση λογω χαμηλοτερης αναλυσης οθονης). Με ενδιαφερει να επαρκει η αυτονομια του κινητου με χρηση ιντερνετ για τουλαχιστον 14 ωρες η και περισσοτερο αν ειναι δυνατον.
Το LG αυτη τη στιγμη δεν ξεπερνα τις 7-8 ωρες ενω με εντονη χρηση πεφτει κατω απο τις 6.
Θα με καλυψει το Xiaomi?

Δημοσ.

Δεν εχω κρατησει παρα μονο λιγες ωρες Xiaomi Note 3 Pro. 
Όμορφο ειναι γενικά.. Καλό για τα λεφτά του σιγουρα. 

Αλλά και τα 2 ατομα που το έχουν εχουν προβληματα απο τις πρώτες βδομάδες. 
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά έχουν και παρόμοια προβλήματα. 
Κλείνει στο ακύρο, τρώει σκαλώματα (ενώ συμφωνα με τα specs του δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό) 
κάποιο θέμα με ήχο το οποιο δεν θυμάμαι καλα.. Απο μόνα τους το καθένα δεν ακούγονται ως κάτι τραγικό.. 
Αλλά αν σκεφτεις οτι είναι καινούριο κινητο (και στις 2 περιπτώσεις) και τα κάνει αυτα συχνά πυκνά και σκεφτονται και οι 2 να το γυριζουν απλώς βαριούνται την διαδικασία και το αφήνουν ίγο ακομη να δουν πως θα πάει.. 
Δεν ξέρω αν τυχαίο, απλά επειδη αναφέρουν σχεδον τα προβλήματα και είναι και των 2 καινουρια κινητά μου φαίνεται λίγο κάπως. 

Άλλοι λένε πως είναι μια χαρά κινητα στο ιντερνετ που βλέπω, αλλά επειδη δν πολυεμπιστευόμαι περίμενε να σου απαντήσουν ατομα που το έχουν ή έστω εχουν γνωστούς με αυτό το κινητο οπως εγω. 

Δημοσ.

Με ενδιαφερει να επαρκει η αυτονομια του κινητου με χρηση ιντερνετ για τουλαχιστον 14 ωρες η και περισσοτερο αν ειναι δυνατον.

Τι εννοείς με αυτό; Θέλεις να σερφάρεις αδιάκοπα με χρήση data ή/και WiFi για 14 συνεχόμενες ώρες; Αν ναι, δε νομίζω ότι θα βρεις κινητό που το κάνει αυτό. Μπορείς να αναλύσεις λίγο τη χρήση που κάνεις στο τηλέφωνο;

Δημοσ.

Περι Redmi Note 3 Pro κλπ:

Το έχω 4 μήνες (Pro με SnapDragon). Αν το πάρεις, θέλει να ασχοληθείς μαζί του τουλάχιστον κάποιες ώρες, να ακολουθήσεις μερικά (ευτυχώς καλογραμμένα και ελληνικά) tutorials ώστε να ξεκλειδώσεις bootloader, να περάσεις stable ή dev (official ή από την ελληνική ομάδα, την οποία προτείνω) και έπειτα το κινητό πετάει, σταθερότατο. Τους τελευταίους αυτούς μήνες δεν μου έκανε ούτε ένα κόλλημα, ούτε κάποιο restart, είχε αρκετά καλή διαχείριση RAM και σβέλτο όσο δεν πάει.

Το θέμα μπαταρία είναι hit or miss. Αν σε ενδιαφέρει να βάλεις μια ROM, να μείνεις εκεί, υπάρχουν κάποιες που προσωπικά εμένα με πολύ ελαφριά χρήση βγάζει 4-5 ημέρες, στις οποίες θα έχω από 2 έως 3 ώρες Screen On Time (δηλαδή το πόσο εγώ χρησιμοποίησα το κινητό απ'την τελευταία φόρτιση). Αν το έλιωνα, το περισσότερο που μπόρεσα να χρησιμοποιήσω το κινητό μέσα στη μέρα, ήταν 7.5 ώρες SOT με την μπαταρία να πηγαίνει από το 100% στο 20+- %

Αυτά ήταν στην MIUI7 + Lollipop Stable. Hit δηλαδή. Βγήκε όμως νέα ROM (MIUI8+MM Dev) και το κινητό βγάζει δυο ημέρες. Miss. 

Με λίγα λόγια, το κινητό έχει τρελή αυτονομία και αποκρισιμότητα με μια καλή ROM, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα μένεις πίσω σε κάποια features που προστίθενται σε νεότερες, μέχρις ότου βγει μια νεότερη η οποία θα έχει την ίδια ή και καλύτερη αυτονομία. Προς όλους τους χρήστες Xiaomi συσκευών αγορασμένες από GearBest,Vickmall κλπ, ψάξτε στο internet να μπείτε σε ROM Official Stable ή Ελληνική, για να αποφύγετε τις σκουπιδοROM που φορτώνουν τέτοιου είδους καταστήματα.
Πολλά περισσότερα και πιο ειδικά για τις συσκευές μπορείτε να δείτε στο γειτονικό forum -> https://xiaomi-miui.gr/community/

Όπως αναφέρει ο φίλος angmar, δεν υπάρχει τέτοια συσκευή. Ίσως να υπάρχει κάποια που να το κάνει καλύτερα από το G3, αλλά αν δε σε κόβει τόσο η αναβάθμιση, μια λύση είναι να αγοράσεις ένα PowerBank. Ποιοτικό, φθηνό και μεγάλης χωρητικότητας είναι το Xiaomi 10000Mah, που μπορεί να αγοραστεί στα 12-14 ευρώ από Κίνα.

Δημοσ.

Τι εννοείς με αυτό; Θέλεις να σερφάρεις αδιάκοπα με χρήση data ή/και WiFi για 14 συνεχόμενες ώρες; Αν ναι, δε νομίζω ότι θα βρεις κινητό που το κάνει αυτό. Μπορείς να αναλύσεις λίγο τη χρήση που κάνεις στο τηλέφωνο;

Να μπορω να ειμαι με το wifi η τα δεδομενα ανοιχτα και να επικοινωνω τακτικα. Οχι να ειμαι σερι για 14 ωρες στο ιντερνετ. Βασικα αν το κανω αυτο με το LG η αυτονομια πεφτει στις 3-4 ωρες (συνεχομενο σερφαρισμα).

Εχω ενα Powerbank ηδη και με αυτο κανω την δουλεια μου αλλα πολλες φορες δεν αρκει.

Το προηγουμενο μου κινητο ηταν ενα Lenovo P780 με 4000mAh μπαταρια και 720p οθονη και μου κραταγε οσο χρειαζομουν.

Δημοσ.

Δεν εχω κρατησει παρα μονο λιγες ωρες Xiaomi Note 3 Pro.

Όμορφο ειναι γενικά.. Καλό για τα λεφτά του σιγουρα.

Αλλά και τα 2 ατομα που το έχουν εχουν προβληματα απο τις πρώτες βδομάδες.

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά έχουν και παρόμοια προβλήματα.

Κλείνει στο ακύρο, τρώει σκαλώματα (ενώ συμφωνα με τα specs του δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό)

κάποιο θέμα με ήχο το οποιο δεν θυμάμαι καλα.. Απο μόνα τους το καθένα δεν ακούγονται ως κάτι τραγικό..

Αλλά αν σκεφτεις οτι είναι καινούριο κινητο (και στις 2 περιπτώσεις) και τα κάνει αυτα συχνά πυκνά και σκεφτονται και οι 2 να το γυριζουν απλώς βαριούνται την διαδικασία και το αφήνουν ίγο ακομη να δουν πως θα πάει..

Δεν ξέρω αν τυχαίο, απλά επειδη αναφέρουν σχεδον τα προβλήματα και είναι και των 2 καινουρια κινητά μου φαίνεται λίγο κάπως.

Άλλοι λένε πως είναι μια χαρά κινητα στο ιντερνετ που βλέπω, αλλά επειδη δν πολυεμπιστευόμαι περίμενε να σου απαντήσουν ατομα που το έχουν ή έστω εχουν γνωστούς με αυτό το κινητο οπως εγω.

Αυτό που λες δεν ισχύει πρώτη φορά ακούω τέτοια προβλήματα, αν αυτοί που το έχουν το άφησαν με την ρομ που το στέλνουν τα κινεζομαγαζα λογικό να έχουν πρόβληματα, αν του περάσουν την ελληνική ρομ από την κοινότητα μας δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_204428.html

Πήγαινε εδώ με 10.000mah πιστεύω θα σε καλύψει.

Δημοσ.

Το έχω 4 μήνες (Pro με SnapDragon). Αν το πάρεις, θέλει να ασχοληθείς μαζί του τουλάχιστον κάποιες ώρες, να ακολουθήσεις μερικά (ευτυχώς καλογραμμένα και ελληνικά) tutorials ώστε να ξεκλειδώσεις bootloader, να περάσεις stable ή dev (official ή από την ελληνική ομάδα, την οποία προτείνω) και έπειτα το κινητό πετάει, σταθερότατο. Τους τελευταίους αυτούς μήνες δεν μου έκανε ούτε ένα κόλλημα, ούτε κάποιο restart, είχε αρκετά καλή διαχείριση RAM και σβέλτο όσο δεν πάει.

Το θέμα μπαταρία είναι hit or miss. Αν σε ενδιαφέρει να βάλεις μια ROM, να μείνεις εκεί, υπάρχουν κάποιες που προσωπικά εμένα με πολύ ελαφριά χρήση βγάζει 4-5 ημέρες, στις οποίες θα έχω από 2 έως 3 ώρες Screen On Time (δηλαδή το πόσο εγώ χρησιμοποίησα το κινητό απ'την τελευταία φόρτιση). Αν το έλιωνα, το περισσότερο που μπόρεσα να χρησιμοποιήσω το κινητό μέσα στη μέρα, ήταν 7.5 ώρες SOT με την μπαταρία να πηγαίνει από το 100% στο 20+- %

Αυτά ήταν στην MIUI7 + Lollipop Stable. Hit δηλαδή. Βγήκε όμως νέα ROM (MIUI8+MM Dev) και το κινητό βγάζει δυο ημέρες. Miss. 

Με λίγα λόγια, το κινητό έχει τρελή αυτονομία και αποκρισιμότητα με μια καλή ROM, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα μένεις πίσω σε κάποια features που προστίθενται σε νεότερες, μέχρις ότου βγει μια νεότερη η οποία θα έχει την ίδια ή και καλύτερη αυτονομία. Προς όλους τους χρήστες Xiaomi συσκευών αγορασμένες από GearBest,Vickmall κλπ, ψάξτε στο internet να μπείτε σε ROM Official Stable ή Ελληνική, για να αποφύγετε τις σκουπιδοROM που φορτώνουν τέτοιου είδους καταστήματα.

Πολλά περισσότερα και πιο ειδικά για τις συσκευές μπορείτε να δείτε στο γειτονικό forum -> https://xiaomi-miui.gr/community/ 

Σε ευχαριστω για τις πολυ χρησημες πληροφοριες.

Σκεφτομοουν για την Official Global ROM μια που δεν με απασχολουν τα Ελληνικα για το μενου (φανταζομαι με ενα Ελληνικο πληκτρολογιο μονο θα μπορω να γραφω στα Ελληνικα , σωστα?)

Αυτό που λες δεν ισχύει πρώτη φορά ακούω τέτοια προβλήματα, αν αυτοί που το έχουν το άφησαν με την ρομ που το στέλνουν τα κινεζομαγαζα λογικό να έχουν πρόβληματα, αν του περάσουν την ελληνική ρομ από την κοινότητα μας δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστω για το feedback.

Γνωριζω οτι υπαρχουν κινητα με ακομα μεγαλυτερη μπαταρια αλλα δεν με ενδιαφερει ενα οποιοδηποτε κινητο με μεγαλη μπαταρια. Δεν θελω μια μεγαλη μπαταρια που να συνοδευεται απο τηλεφωνο, θελω ενα καλο κινητο, αξιοπιστο, που να δεχεται αναβαθμισεις, να μην με ταλαιπωρει, να μην ειναι ασχημο και να κραταει μια μερα χωρις φορτιση ακομα κι αν χρειαστει να χρησημοποιησω πολυ το ιντερνετ μεσα στην ημερα.

Το Lenovo P780 που ειχα πριν με καλυπτε σε μπαταρια αλλα δεν αναβαθμιζοταν αυτοματα, ειχε πολυ μικρη ROM και κολλουσε αρκετα συχνα (προφανως επειδη ηταν γεματη η ROM του μονιμως).

Το LG κολλαει σπανια, (καποιες φορες εκανε στα καλα καθουμενα κατι restart απο μονο του και 2-3 φορες κολλησε και ηθελε restart για να ξεκολησει) ηταν ομως αγορασμενο απο ebay και ηταν η ΑΤ&Τ εκδοση που δεν αναβαθμιζεται αυτοματα (θα επρεπε να του περασω αλλη ROM προφανως αλλα βαριεμαι να ασχοληθω) και δεν κραταει η μπαταρια του οσο μου χρειαζεται.

Επισης δεν μπορω (και δεν θελω) να κουβαλαω συνεχεια PowerBanks για να κανω τη δουλεια μου.

Το Χiaomi επεσε στην αντιληψη μου και γι αυτο το σκεφτομαι. Πιθανον να υπαρχουν και αλλα κινητα που να καλυπτουν αυτα που ζηταω (ηδη ειδα σε αλλο ποστ το Lenovo Vibe1 που ισως να με ενδιεφερε αν δεν διαβαζα αρκετες κριτικες με προβληματακια) οποτε ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις.

Δημοσ.

Διάβαζα και η chuwi έχει βγάλει λέει πολύ καλά powerbanks. Συμφωνώ ότι τα Xiaomi είναι τα καλύτερα, απλώς για μία δεύτερη άποψη....

• Moderators
Δημοσ.

Σε ευχαριστω για τις πολυ χρησημες πληροφοριες.

Σκεφτομοουν για την Official Global ROM μια που δεν με απασχολουν τα Ελληνικα για το μενου (φανταζομαι με ενα Ελληνικο πληκτρολογιο μονο θα μπορω να γραφω στα Ελληνικα , σωστα?)

Ευχαριστω για το feedback.

Γνωριζω οτι υπαρχουν κινητα με ακομα μεγαλυτερη μπαταρια αλλα δεν με ενδιαφερει ενα οποιοδηποτε κινητο με μεγαλη μπαταρια. Δεν θελω μια μεγαλη μπαταρια που να συνοδευεται απο τηλεφωνο, θελω ενα καλο κινητο, αξιοπιστο, που να δεχεται αναβαθμισεις, να μην με ταλαιπωρει, να μην ειναι ασχημο και να κραταει μια μερα χωρις φορτιση ακομα κι αν χρειαστει να χρησημοποιησω πολυ το ιντερνετ μεσα στην ημερα.

Το Lenovo P780 που ειχα πριν με καλυπτε σε μπαταρια αλλα δεν αναβαθμιζοταν αυτοματα, ειχε πολυ μικρη ROM και κολλουσε αρκετα συχνα (προφανως επειδη ηταν γεματη η ROM του μονιμως).

Το LG κολλαει σπανια, (καποιες φορες εκανε στα καλα καθουμενα κατι restart απο μονο του και 2-3 φορες κολλησε και ηθελε restart για να ξεκολησει) ηταν ομως αγορασμενο απο ebay και ηταν η ΑΤ&Τ εκδοση που δεν αναβαθμιζεται αυτοματα (θα επρεπε να του περασω αλλη ROM προφανως αλλα βαριεμαι να ασχοληθω) και δεν κραταει η μπαταρια του οσο μου χρειαζεται.

Επισης δεν μπορω (και δεν θελω) να κουβαλαω συνεχεια PowerBanks για να κανω τη δουλεια μου.

Το Χiaomi επεσε στην αντιληψη μου και γι αυτο το σκεφτομαι. Πιθανον να υπαρχουν και αλλα κινητα που να καλυπτουν αυτα που ζηταω (ηδη ειδα σε αλλο ποστ το Lenovo Vibe1 που ισως να με ενδιεφερε αν δεν διαβαζα αρκετες κριτικες με προβληματακια) οποτε ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις.

Καλα μην νομίζεις ότι και με τι xiaomi θα περνεις κάθε τρεις και λίγο αναβαθμίσεις

Βασικά τι ακριβώς περιμένεις να κερδίσεις από αναβαθμίσεις? Μεγαλύτερη αυτονομία? Ίσως κερδίσεις κανένα τέταρτο εκτός αν μιλαμε ότι η προηγούμενη ρομ ήταν χάλια μέσα στα bug με αρκετό battery drain, κινητά που περνούν τις περισσότερες αναβαθμίσεις πολύ γρήγορα είναι τα nexus ως τώρα και τα επόμενα της Google με ονομασία pixel βέβαια ως τώρα δεν έχουμε δει κάποιο τηλέφωνο της Google (nexus) που να έχει τρελή αυτονομία

Γνώμη μου κοίτα ένα τηλέφωνο που να σε καλύπτει την ώρα που θα τι πάρεις μην βασιζεσαι ότι ίσως πάρει αναβαθμίσεις

Δημοσ.

-> Φυσικά και θα μπορείς να γράφεις στα ελληνικά. Η Official Global έχει περίπου 60% ελληνικές μεταφράσεις (μενού κλπ) απλά η ελληνική είναι επί τους ουσίας όχι μια μετάφραση, αλλά ελληνικοποίηση της ROM. Και εγώ προτιμούσα Official Global Stable αλλά υπέκυψα στην ελληνική, καλύτερη εμπειρία, κάποιες προσθήκες και μεγάλη υποστήριξη από τα παιδιά του forum. Μόνο μείον (για μερικούς) ότι χάνεις το OTA update, αλλά έτσι και αλλιώς προτιμώ να το κάνω μέσω TWRP.

-> Φίλε Inuyasha οι Stable ROMs της Xiaomi παίρνουν κάθε μήνα (περίπου) updates τα οποία είναι πρόσθεση features και fixes. Οι DEV ROMs παίρνουν κάθε εβδομάδα, είναι σταθερές κατά κύριο λόγω αλλά συνήθως αδυναμούν στον τομέα της μπαταρίας αλλά βλέπεις τα features πιο γρήγορα από τη Stable. To RMN3P έχει ήδη σε dev μορφή το Marshmallow, και σύντομα σε stable.

-> Προς τον OP: Αν πάρεις Xiaomi RMN3 Pro, να κοιτάξεις να πάρεις το Taiwan version, μιας και έχει διαθέσιμη και την 800άρα μπάντα συχνοτήτων, οπότε έχεις πολύ καλύτερη κάλυψη σε 4G σήμα, ειδικά αν έχεις Wind που νομίζω ότι το δίκτυο της βασίζεται κατά κόρον σε 800άρα band.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

-> Φυσικά και θα μπορείς να γράφεις στα ελληνικά. Η Official Global έχει περίπου 60% ελληνικές μεταφράσεις (μενού κλπ) απλά η ελληνική είναι επί τους ουσίας όχι μια μετάφραση, αλλά ελληνικοποίηση της ROM. Και εγώ προτιμούσα Official Global Stable αλλά υπέκυψα στην ελληνική, καλύτερη εμπειρία, κάποιες προσθήκες και μεγάλη υποστήριξη από τα παιδιά του forum. Μόνο μείον (για μερικούς) ότι χάνεις το OTA update, αλλά έτσι και αλλιώς προτιμώ να το κάνω μέσω TWRP.

-> Φίλε Inuyasha οι Stable ROMs της Xiaomi παίρνουν κάθε μήνα (περίπου) updates τα οποία είναι πρόσθεση features και fixes. Οι DEV ROMs παίρνουν κάθε εβδομάδα, είναι σταθερές κατά κύριο λόγω αλλά συνήθως αδυναμούν στον τομέα της μπαταρίας αλλά βλέπεις τα features πιο γρήγορα από τη Stable. To RMN3P έχει ήδη σε dev μορφή το Marshmallow, και σύντομα σε stable.

-> Προς τον OP: Αν πάρεις Xiaomi RMN3 Pro, να κοιτάξεις να πάρεις το Taiwan version, μιας και έχει διαθέσιμη και την 800άρα μπάντα συχνοτήτων, οπότε έχεις πολύ καλύτερη κάλυψη σε 4G σήμα, ειδικά αν έχεις Wind που νομίζω ότι το δίκτυο της βασίζεται κατά κόρον σε 800άρα band.

Ξέρω αρκετά καλά της αναβαθμίσεις, δεν μιλάω για security patch κάθε μήνα αλλά για μεγάλες αναβαθμίσεις (lp-mm-nugat)
  • Like 1
Δημοσ.

Διαθέτω και εγω το lg g3. Εχω αγοράσει απο το εξωτερικό μπαταρια των 8200 Mah και ησύχασα!! Μου βγαζει ανετα 1 μερα με σκληρη χρηση. Η μπαταρια λεγεται heliotion

• Like 1
Δημοσ.

Διαθέτω και εγω το lg g3. Εχω αγοράσει απο το εξωτερικό μπαταρια των 8200 Mah και ησύχασα!! Μου βγαζει ανετα 1 μερα με σκληρη χρηση. Η μπαταρια λεγεται heliotion

και την συσκευή θα την χρησιμοποιείς τις ελεύθερες ωρες για τούβλο για να σπας καρύδια

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ ενδιαφερον. Thanks.

και την συσκευή θα την χρησιμοποιείς τις ελεύθερες ωρες για τούβλο για να σπας καρύδια

Eιναι οντως γκουμουτσα αλλα πολυ πιο κομπακτ απο LG G3 + Powerbank. Για τις περιπτωσεις που χρειαζομαι  την εξτρα αυτονομια μπορω να κανω αυτον τον συμβιβασμο.

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες.

Ηδη ασχολουμαι με 1000 διαφορετικα πραγματα και εχω αποφασισει το κινητο να μην ειναι ενα απο αυτα. Το θελω να κανει τις αναβαθμισεις μονο του και να μην με απασχολει. Τα OTA updates ηταν απο τα βασικα που με εκαναν να το βαλω στα υπ οψην.

Τα Ελληνικα με απασχολουν μονο οταν πρεπει να γραψω κατι στα Ελληνικα. Η Ελληνικοποιηση η μη της ROM δεν νομιζω οτι εχει κατι να μου προσφερει.

Αν η 800αρα συχνοτητα αφορα μονο την Wind τοτε δεν μου χρειαζεται. Εχω φυγει απο την Wind τρεχοντας και δεν προκειται να ξαναγυρισω σε αυτην παρα μονο αν κλεισουν οι υπολοιπες. 

Αν εξυπηρετει η εχει καποιο νοημα και στην Vodafone που ειμαι τωρα η στην Cosmote που (ποτε δεν ξερεις) μπορει καποια στιγμη να δοκιμασω τοτε να προτιμησω την Taiwan-εζικη εκδοση. 

Ολα αυτα βεβαια αν δεν καταληξω τελικα στην λυση της μεγαλης μπαταριας...

• Like 1
Δημοσ.

Στην Vodafone δε ξέρω (αν και αυτοί εκπέμπει data στην 800άρα), αλλά στην Cosmote υπάρχουν σημεία (στην Αθήνα κυρίως) όπου δεν έχεις 4G επειδή εκεί δεν εκπέμπεται μάλλον το σήμα σε συχνότητες που "ακούει" το RMN3P, ενώ άλλα κινητά των 800MHz έχουν 4G... καμπάνα. Αυτό βέβαια προσωπικά μου έχει συμβεί σε ελάχιστα σημεία. Δεν έχω ψάξει τιμές για το Taiwanέζικο αλλά αν είναι μικρή η διαφορά, αξίζει.

Η καλύτερη λύση είναι να βρεις μια ROM που σου είναι καλή σε μπαταρία και να μείνεις εκεί και να απενεργοποιήσεις το OTA κατ'εμέ, καθώς μια ROM μπορεί να είναι εντάξει ενώ η άλλη να σου έχει θέματα (μόνο παραπάνω κατανάλωση μπαταρίας έχω παρατηρήσει, δε μιλώ για κολλήματα). Όταν έχεις ελεύθερο χρόνο, ρίχνεις μια ματιά στο en.miui.com τι καλούδια έχουν έρθει μεταξύ της ROM που βρίσκεσαι και την τελευταία, και αν αυτά σου φαίνονται χρήσιμα, προχωράς σε αναβάθμιση!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...