Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα  ,αγορασα πριν λιγες μερες τα asics nimbus 18 .
Μες στο σπιτι οσο τα φοραγα κομπλε , 2 μερες που τα φορεσα εξω και στον διαδρομο μου εκαναν φουσκαλα στο προτελευταιο δαχτυλακι απο κατω...
Πιστευετε θα μαλακωσουν η θα στρωσουν ξερω γω η ειμαστε για κλαματα?

Δημοσ.

Πήρες λάθος παπούτσι για τα πόδια σου, ή φόρεσες περίεργη κάλτσα, ή, ή, ή... δε δικαιολογείται φουσκάλα (υπό νορμάλ συνθήκες) με τέτοιο παπούτσι. Ούτε "καμιά περσυνή" είναι η Asics, ούτε η Nimbus καμιά φτηνοσειρά. Κάτι παίζει.

Σε πόσα χιλιόμετρα σου έκαναν φουσκάλα; 

(Πριν μέρες πήρα κι εγώ "ειδικά για περπάτημα" παπούτσια της Reebok, τα οποία... δε βολεύουν για περπάτημα. :-()

Δημοσ.

Πήρες λάθος παπούτσι για τα πόδια σου, ή φόρεσες περίεργη κάλτσα, ή, ή, ή... δε δικαιολογείται φουσκάλα (υπό νορμάλ συνθήκες) με τέτοιο παπούτσι. Ούτε "καμιά περσυνή" είναι η Asics, ούτε η Nimbus καμιά φτηνοσειρά. Κάτι παίζει.

Σε πόσα χιλιόμετρα σου έκαναν φουσκάλα; 

(Πριν μέρες πήρα κι εγώ "ειδικά για περπάτημα" παπούτσια της Reebok, τα οποία... δε βολεύουν για περπάτημα. :-()

Σε πολλους τα καινουργια αθλητικα βγαζουν φουσκαλες... αυτο που με προβληματιζει ειναι το σημειο.... Σε πολυ συντομο διαστημα... αντε σε 2-3 χιλιομετρα να αρχισε να βγαινει.... 

Δημοσ.

Πφφ, δε μου 'χει τύχει. Βέβαια εγώ παίρνω πάντα τα ίδια, οπότε ίσως να μη καταλαβαίνει διαφορά το πόδι μου.

Δε μπορώ να σου πω κάτι άλλο πέρα απ΄το "δες πως θα πάει"... να τα γυρίσεις πίσω χρησιμοποιημένα (έστω και για 2-3 χλμ) σίγουρα δε παίζει.

:(

Αλλά να σε ξαναρωτήσω. Σίγουρα πήρες τα σωστά; Τα Nimbus είναι για συγκεκριμένο τύπο ποδιού. Δεν κάνουν όλα σε όλους. 

Δημοσ.

Τα παπουτσια φορεθηκαν 10 λεπτα σε διαδρομο και 3 λεπτα στο δρομο... ουτε που φαινεται αν εχουν πατηθει δεν χουν ουτε μια μαυριλα ποσο μαλλον φθορα  στη σολα οποτε δεν νομιζω να μην τα παιρνουν πισω...
Ηταν δωρο τα παπουτσια οποτε δεν εψαξα προσωπικα εγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...