redhotstef Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Απο τα παππουτσια εννοω. Ειναι ωραια να μην εχεις κορδονια αλλα βολευει να περπατας αν τα εχεις μεσα χυμα;
Sheogorath Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Απο τα παππουτσια εννοω. Ειναι ωραια να μην εχεις κορδονια αλλα βολευει να περπατας αν τα εχεις μεσα χυμα; Μια απο τις καλές συνήθειες που μου έμειναν απο τον στρατό. Μέσα φυσικά, και δεν λύνονται, και πιο συμμαζεμένος και ωραίος είσαι.
Haldol Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δε μπορώ τα κορδόνια απ' έξω. Μου φαίνονται κακάσχημα. Καλύτερα να βγω με σαγιονάρα (+ κάλτσα) σα τον Γερμανό τουρίστα παρά με το κορδόνι να φαίνεται!!! Η λύση; Τα Lace Anchors -- ακριβούτσικα, αλλά φαντάζομαι θα υπάρχουν φτηνότερα σε eBay. Έχω μπόλικα, για κάθε παπούτσι μου (όλων των τύπων) και αρκετά εξτρά για μελλοντικά ζευγάρια.
redhotstef Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μια απο τις καλές συνήθειες που μου έμειναν απο τον στρατό. Μέσα φυσικά, και δεν λύνονται, και πιο συμμαζεμένος και ωραίος είσαι. Αμα δεν τα λυσεις απο μεσα και τα εχεις δεμενα, δεν νιωθεις ενοχληση στο ποδι σου; Επισης τα εχεις μονιμα δεμενα; Μπαινουν ευκολα η αναγκαζεσαι να τα τα λυνεις και να τα δενεις αφου τα βαλεις; Τι ειδους παππουτσι επισης παιζει ρολο, σπορτεξ η τυπου ασικς για περπατημα μονο.
Sheogorath Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αμα δεν τα λυσεις απο μεσα και τα εχεις δεμενα, δεν νιωθεις ενοχληση στο ποδι σου; Επισης τα εχεις μονιμα δεμενα; Μπαινουν ευκολα η αναγκαζεσαι να τα τα λυνεις και να τα δενεις αφου τα βαλεις; Τι ειδους παππουτσι επισης παιζει ρολο, σπορτεξ η τυπου ασικς για περπατημα μονο. Ημιάρβυλα Τα λύνω προφανώς αφού φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο. Και σε μοκατσίνια το κάνω, τα οποία μπαίνουν και δεμένα. Δεν ενοχλούν καθόλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα