alekosaekara21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας! Αντιμετωπίζω πρόβλημα σχετικά με την εισαγωγή διεύθυνσης απόστολης στο amazon. Μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα ότι το κατάστημα δεν μπορεί να αποστείλει στην τοποθεσία αυτή ή κάτι τέτοιο. Υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι λάθος στην εισαγωγή της διεύθυνσης και έτσι δεν την αναγνωρίζει; Έχει συμβεί ποτέ σε κάποιον συνάδελφο κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
NikosKallithea Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Τι εννοείς εισαγωγή διεύθυνσης, έχεις κάποια διεύθυνση και την αλλάζει Πάντως να ξέρεις δεν στέλνουν όλοι οι πωλητές σε όλες τις χώρες, αν σου βγαζει, "δεν μπορούμε να στείλουμε σε αυτην την διεύθυνση, επιλέξετε κάποια άλλη". Τότε ξεχνά το, βρες άλλο πωλητή ή ψάξε αλλού.
Alphaleader Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας! Αντιμετωπίζω πρόβλημα σχετικά με την εισαγωγή διεύθυνσης απόστολης στο amazon. Μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα ότι το κατάστημα δεν μπορεί να αποστείλει στην τοποθεσία αυτή ή κάτι τέτοιο. Υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι λάθος στην εισαγωγή της διεύθυνσης και έτσι δεν την αναγνωρίζει; Έχει συμβεί ποτέ σε κάποιον συνάδελφο κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ο πωλητης απλά δεν στέλνει Ελλάδα ή οπου είσαι. Βρίσκεις αλλον.
alekosaekara21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ακόμη και να πατήσω πάνω σε κάποια προιόντα που γράφει ότι μπορούν να σταλούν στην Ελλάδα, μου βγάζει πάλι πρόβλημα με την διεύθυνση μου...
NikosKallithea Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Βάλε ένα λινκ να δούμε τι παιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα