Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ο διακανονισμός με τη ΔΕΗ που γίνεται από το τηλέφωνο δεν απαιτεί οποιαδήποτε φυσική παρουσία ή εξουσιοδότηση.

Το τηλέφωνο δεν το σηκώνουν ποτέ.

Πρέπει να το έχω καλέσει πάνω από σαράντα φορές με τις μισές να περιμένω τουλάχιστον μισάωρο χωρίς αποτέλεσμα. Οπότε το τηλέφωνο είναι σαν να μην υφίσταται.

Δημοσ.

Έκανα πρόσφατα διακανονισμό μέσω τηλεφώνου (και κάλεσα και άλλη μία φορά για πληροφορίες γιατί είχανε κάνει ένα λάθος). Η αναμονή είναι σχετικά μεγάλη, αλλά το σηκώνουν. Συγκριτικά με την αναμονή της forthnet πχ δεν είναι τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα θετικό που βρίσκω είναι ότι το συμβόλαιο δεν έχει λήξει άρα φαίνεται ότι το νοίκιαζε. Εντύπωση μου κάνει που δεν το κόψαν σε ένα ποσό 200-300€.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεωρώ βλακεία αυτό που γίνεται πάντως, από τη στιγμή που υπάρχει μισθωτήριο θα έπρεπε αυτόματα να θεωρείται πελάτης της ΔΕΗ ο ενοικιαστής. Ούτε να τρέχεις να αλλάζεις ονόματα ούτε τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεωρώ βλακεία αυτό που γίνεται πάντως, από τη στιγμή που υπάρχει μισθωτήριο θα έπρεπε αυτόματα να θεωρείται πελάτης της ΔΕΗ ο ενοικιαστής. Ούτε να τρέχεις να αλλάζεις ονόματα ούτε τίποτα.

Με κανενα τροπο !!! Ο καθενας επιλεγει παροχο .Εντολες Τροικα !!!

Τωρα αν συμφερει ή όχι είναι άλλο θεμα . Για μια παροχη πας στον ΔΕΔΔΗΕ και πληρωνεις σε τραπεζικο λογαιασμο και όχι στην ΔΕΗ και μετα διαλέγεις παροχο.

Το τηλέφωνο δεν το σηκώνουν ποτέ.

Πρέπει να το έχω καλέσει πάνω από σαράντα φορές με τις μισές να περιμένω τουλάχιστον μισάωρο χωρίς αποτέλεσμα. Οπότε το τηλέφωνο είναι σαν να μην υφίσταται.

Να ξαναπω ότι 5-10 ατομα είναι παρα πολύ δυσκολο να εξυπηρετησουν εκατοντάδες χιλιαδες τηλεφωνα από ολη την Ελλαδα  στο παρα πεντε .

Αυτή η δυνατοτητα ισχυει από καιρο οποτε..

• Like 1
Δημοσ.

Το ρωτάω και στις συντομες ερωτήσεις. Προσπαθω να κοψω το ρευμα σπιτι μου και να κάνω νέα παροχη αλλου διοτι μετακομιζω και επι μια εβδομάδα τωρα, δεν σηκωνουν γραμμή και φυσικά στη ΔΕΗ γινεται της κακομοιρας για τις δόσεις. Δηλάδή πωτς?

• Moderators
Δημοσ.

Το ρωτάω και στις συντομες ερωτήσεις. Προσπαθω να κοψω το ρευμα σπιτι μου και να κάνω νέα παροχη αλλου διοτι μετακομιζω και επι μια εβδομάδα τωρα, δεν σηκωνουν γραμμή και φυσικά στη ΔΕΗ γινεται της κακομοιρας για τις δόσεις. Δηλάδή πωτς?

Τριπλός καπουτσίνος, δικαιολογητικά ανά χείρας και στις 6 το πρωί να είσαι εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Τριπλός καπουτσίνος, δικαιολογητικά ανά χείρας και στις 6 το πρωί να είσαι εκεί.

Απο 1/10 που θα ληξει η προθεσμια για διακανονισμο θα μπορεσεις να παρεις για διακοπη.Για πριν μην το παιδευεις . Εκτος και πας σε πρακτορειο αλλα και εχει εχει ουρες.

• Like 1
Δημοσ.

Απο 1/10 που θα ληξει η προθεσμια για διακανονισμο θα μπορεσεις να παρεις για διακοπη.Για πριν μην το παιδευεις . Εκτος και πας σε πρακτορειο αλλα και εχει εχει ουρες.

Τι εννοείς πρακτορείο;

Δημοσ.

όσες φορές πήρα στο 11770 περίμενα τουλάχιστον 20-25' αλλά στο τέλος το σήκωσαν, και τα θέματα μου λύθηκαν. Απλά πρεπει να έχεις υπομονή και να ξέρεις σε ποιο τμήμα πρέπει να απευθυνθείς (μια φορά έκανα λάθος, κι αφού περίμενα 25' με συνέδεσαν με το αρμόδιο τμήμα οπότε περίμενα άλλα 35')

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...