Προς το περιεχόμενο

Viva Wallet Prepaid Κάρτα;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Ήταν να πάω στην τράπεζα να βγάλω μια Prepaid αλλα΄για κάποιο γελοίο λόγο ζητάνε εκαθαριστικό μισθοδοσίας (κάτι τέτοιο) οπότε άκυρο.

Σκέφτηκα την επιλογή της Viva που πρότεινε ένα παιδί στο Site.

Έκανα ήδη λογαριασμό και είμαι ένα βήμα πριν κάνω την παραγγελία της φυσικής κάρτας.

Απλά θα ήθελα να μου επιβεβαιώσει κάποιος (κάτοχος κατα προτίμηση) αν αυτή η κάρτα είναι Ok για αγορές από το εξωτερικό (με ενδιαφέρουν site όπως Steam, NEtflix κτλ.) ή απευθύνεται μόνο για Ελλάδα;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Ήταν να πάω στην τράπεζα να βγάλω μια Prepaid αλλα΄για κάποιο γελοίο λόγο ζητάνε εκαθαριστικό μισθοδοσίας (κάτι τέτοιο) οπότε άκυρο.

Σκέφτηκα την επιλογή της Viva που πρότεινε ένα παιδί στο Site.

Έκανα ήδη λογαριασμό και είμαι ένα βήμα πριν κάνω την παραγγελία της φυσικής κάρτας.

Απλά θα ήθελα να μου επιβεβαιώσει κάποιος (κάτοχος κατα προτίμηση) αν αυτή η κάρτα είναι Ok για αγορές από το εξωτερικό (με ενδιαφέρουν site όπως Steam, NEtflix κτλ.) ή απευθύνεται μόνο για Ελλάδα;

γιατί δεν βγάζεις μια revolut και ασχολείσαι με τέτοιου είδους κάρτες ; είχα παραγγείλει και εγώ μια τέτοια κάρτα και την είχα ακυρώσει όταν είχα διαβάσει το  topic για την revolut που συμφέρει και κάνει ακριβώς τα ίδια και περισσότερα ποιος ο λόγος να μπλέξεις με την viva.

Δημοσ.

επειδη εχουνε ανοιξει τα καπιταλ controls σου προτεινω να δοκιμασεις με την καρτα του ατμ της τραπεζας σου πρωτα και μετα να βγαλεις την revolut επισησ μπορεις και με amex της alpha bank .

Δημοσ.

επειδη εχουνε ανοιξει τα καπιταλ controls σου προτεινω να δοκιμασεις με την καρτα του ατμ της τραπεζας σου πρωτα και μετα να βγαλεις την revolut επισησ μπορεις και με amex της alpha bank .

φυσικά και μπορεί να δοκιμάσει άπλα η prepaid έχουν ποιο μεγάλη ασφάλεια από την κάρτες της χρεωστικές που κάποιος μπορεί να κάνει χρήση όλου του διαθεσίμου ποσού εάν δεν υπάρχει όριο στην κάρτα .και δυστυχώς και το secure code δυσκολεύει τα πράγματα με τις αγορές αντί να της διευκολύνει  .

Δημοσ.

Όπως είχα πει δεν με βολεύει εμένα η Revolut γιατί ο μόνος τρόπος να την γεμίσεις είναι είτε από τραπεζικό λογαριασμό (μέσω εμβάσματος) είτε από άλλη κάρτα.

Δεν διαθέτω κανένα από τα 2 άρα δεν μπορώ να την γεμίσω.

Δημοσ.

φυσικά και μπορεί να δοκιμάσει άπλα η prepaid έχουν ποιο μεγάλη ασφάλεια από την κάρτες της χρεωστικές που κάποιος μπορεί να κάνει χρήση όλου του διαθεσίμου ποσού εάν δεν υπάρχει όριο στην κάρτα .και δυστυχώς και το secure code δυσκολεύει τα πράγματα με τις αγορές αντί να της διευκολύνει  .

εγω απο τοτε που προσπαθησα αγορα με καρτα ατμ κατεργησα την prepaid καρτα θεωρω χαζο να πληρωνω προμηθεια οταν γεμιζω την καρτα μου , εχω 2 λογαριασμους στο internet banking  ο ενας συνδεεται με την καρτα ατμ και εχει μικρο ποσα μεσα ή 0 ευρω και ο αλλος λογαριασμος εχει κανονικα χρηματα μεσα οποτε οποτε θελω να αγορασω κατι με την καρτα , κανω μεταφορα στον λογαριασμο που εχει καρτα ατμ και αγοραζω , και ετσι γλυτωνω την προμηθεια και ο λογαριασμος εχει μονο τα χρηματα που θελω μεσα και οχι ολα μαζι , περα απο αυτο μπορεις να βαλεις οριο στην καρτα ατμ για αγορες! .

Δημοσ.

παντως εγω που εχω χρησιμοποιησει την καρτα της viva walet την ειχα συνδεσει με paypal ειχε περασει σε 2 κλειδαδικα που ειχα χρησιμοποιησει και πριν 2 μερες για μια αγορα μεσω banggood παλι ειχε περασει μεσω παυ παλ

• Like 1
Δημοσ.

Η revolut τωρα που ειναι ελαφρως πιο χαλαρα τα capital(δηλαδη περνανε οι πληρωμες), εχει καποιο ιδιαιτερο πλεονεκτημα;

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά 2 μέρες πριν πήγα στο mall έδωσα μόνο Ονοματεπώνυμο - Email (χωρίς κανένα έγγραφο) και παρέλαβα σε λίγα λεπτά την κάρτα μου με κόστος 6€.

Την κάρτα την ενεργοποίησα σε λίγα λεπτά και μάλιστα έκανα μόλις την πρώτη μου αγορά από ένα κινέζικο Site και πέρασε κανονικά.

Όποτε θέλω να την γεμίσω απλά πάω στο κοντινό περίπτερο και κόβω χαρτάκι 10€ 25€ 50€ και το βάζω στο λογαριασμό μου στην Viva χωρίς καμία χρέωση.

Την ίδια στιγμή τα γελοία ανθρωπάκια στις τράπεζες μου ζήταγαν κυριολεκτικά της Παναγιάς τα μάτια από έγγραφα και μου κράταγαν χρέωση από κάθε επαναφόρτιση.

Επίσης όσες φορές πήρα τα παιδιά στην εξυπηρέτηση ήταν Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Α

Ενα μεγάλο μπράβο στην Viva από εμένα.

• Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

οι επιχειρησεις που χρησιμοποιουν viva και συγκεκριμενα τα POS ισως αρχισουν να εχουν προβληματα μιας και τα wallet δεν εχουν ΙΒΑΝ με αποτελεσμα να υπαρχουν προβληματα στους ελεγχους απο την εφορια κλπ και ειναι στο χερι του επιχειρηματια αν θα στειλει τα χρηματα του σε καποιο αλλο iban η οχι.

ή θα πρεπει να υποχρεωσουν τη viva να βαζει τα χρηματα απο τα pos σε iban ή να βγει καποια οδηγια που να την υποχρεωνει να στελει στην εφορια στοιχεια απο τα wallet των χρηστων της.

• 3 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

οι επιχειρησεις που χρησιμοποιουν viva και συγκεκριμενα τα POS ισως αρχισουν να εχουν προβληματα μιας και τα wallet δεν εχουν ΙΒΑΝ με αποτελεσμα να υπαρχουν προβληματα στους ελεγχους απο την εφορια κλπ και ειναι στο χερι του επιχειρηματια αν θα στειλει τα χρηματα του σε καποιο αλλο iban η οχι.

ή θα πρεπει να υποχρεωσουν τη viva να βαζει τα χρηματα απο τα pos σε iban ή να βγει καποια οδηγια που να την υποχρεωνει να στελει στην εφορια στοιχεια απο τα wallet των χρηστων της.

αυτό που έγραφα πρέπει να έγινε. το κράτος πρέπει να βάζει χέρι και στα wallet των χρηστών της viva (αν χρωστάνε στο δημόσιο).

-14.000 euro o συγκεκριμενος λογαριασμος.

post-419087-0-21653200-1490879771_thumb.jpg

Δημοσ.

Η Viva Wallet τελείωσε πλέον. Αθέτησαν ξαφνικά τη σύμβαση που είχαμε ουσιαστικά υπογράψει, ανακαλώντας τον όρο που έδινε δυνατότητα χρήσης χωρίς ταυτοποίηση μέχρι του ποσού των 2500€/έτος, κλειδώνοντας τη χρήση των καρτών και επιβάλοντας άμεσα την ταυτοποίηση. Εγώ τους έστειλα στο διάολο και ελπίζω να έχουν το συντομότερο την τύχη που αρμόζει σε κάθε ασόβαρο αεριτζή όπως αυτοί: λουκέτο. Δεν υπάρχει χώρος για αναξιόπιστους.

• Like 2
Δημοσ.

Το επιβεβαιώνω κι εγώ, μου απενεργοποίησαν την viva prepaid και ζητάνε στοιχεία.

Από ότι βλέπω στοιχεία ζητάει και η money safe.

Δρόμο....

Δημοσ.

Το επιβεβαιώνω κι εγώ, μου απενεργοποίησαν την viva prepaid και ζητάνε στοιχεία.

Από ότι βλέπω στοιχεία ζητάει και η money safe.

Δρόμο....

Όχι απλά "δρόμο". Εγώ θα απαιτήσω να μου επιστραφούν τα 5€ που τους πλήρωσα για την κάρτα (δεν βρήκα χρόνο να το κάνω ακόμα) ή οποία από δική τους υπαιτιότητα και χωρίς καν να προλάβω να τη χρησιμοποιήσω έχει καταστεί άχρηστη. Ποιός τους είπε ότι είχα πρόθεση να κάνω ποτέ ταυτοποίηση; Ο μόνος λόγος που την πλήρωσα και την έβγαλα, ήταν για χρήση εντός των ετησίων ορίων χωρίς ταυτοποίηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...