bedazzled Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, τις πληρώσαμε όλοι οι Ευρωπαίοι (όχι μόνο Έλληνες) πολίτες με το bail out. Βγάλε τις παρωπίδες σου. 2
Fotis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχα! Μερικοι νεοφιλελε δεν παιζονται! ... Παιρνω ομως μεγαλη ικανοποιηση τουλαχιστον σε ηθικο επιπεδο ,οταν εκεινοι που ειναι κατα του ιδιωτικου τομεα ειναι αυτοι που κατα βαση εκαναν και θα κανουν τις μεγαλυτερες ιδιωτικοποιησεις . Καλα για τον "Μπαμπη" που τους ψηφισε - και ειναι κυριως στον δημοσιο τομεα- για να μην γινουν απλα κλαιω απο τα γελια . αχχαχαχα.Περαστικα. 3
KNSM Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Εκανα edit, απαντησε σε αυτα που ρωταω. Επισης περαστικα. Επισης περαστικα αν εισαι Αθηνα η Θεσσαλονικη, οταν θα δεις (σε περιπτωσης ιδιωτικοποιησης) τον λογαριασμο του νερου αυξημενο εως και 400% σε περιπτωσεις. 1
Fotis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Εκανα edit, απαντησε σε αυτα που ρωταω. Επισης περαστικα. Επισης περαστικα αν εισαι Αθηνα η Θεσσαλονικη, οταν θα δεις (σε περιπτωσης ιδιωτικοποιησης) τον λογαριασμο του νερου αυξημενο εως και 400% σε περιπτωσεις. ΚΑΙ 500% να το δω δεν με ενδιαφερει καθολου ,τωρα το πληρωνω 1000% παραπανω γιατι πληρωνω τον μπαμπα του Χαρη (βλ. το παραδειγμα που αναφερα ). Αλλιως ας το κανουμε διαφορετικα πληρωνε εσυ τον μπαμπα του Χαρη μεσω της φορολογιας σου να παιρνω εγω εμφιαλωμενα να δουμε τοτε ποσο ιδεολογος εισαι γιατι στα λογια ειμαι και εγω η Heidi η μικρουλα των Αλπεων .Στους αριθμους και οταν ειναι να βαλετε το χερι στην τσεπη χωλαινετε ... Στα αλλα εχω απαντησει με κανετε και χασμουριεμαι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις