Προς το περιεχόμενο

Εbay bb priv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πιστευετε οτι ειναι ασφαλες να αγορασω στην δημοπρασια παρακατω απο το ebay? Εχω κερδισει αλλα προβληματιζομαι ...σε περιπτωση που ειναι απατη υπαρχει εγγυηση να παρω τα λεφτα μοου πισω?

http://www.ebay.com/itm/122150449563?_trksid=p2057872.m2750.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Δημοσ.

Το βρηκα τελευταια στιγμη μου φανηκε καλο και στα τελευταια δευτερα εκανα την προσφορα... απλα μετα ειδα οτι ο τυπος δεν εχει ουτε φωτος ουτε τιποτα στο προφιλ και εχει λιγες αξιολογησεις...και προβληματιζομαι..επισης αντε και πληρωνω και το παιρνω μετα αν δεν ειναι ετσι πως το περιγραφει τι γινεται? αυτα ρωταω γιατι δν εχω παρει ποτε απο δημοπρασια...τελος σαν ποσο και κινητο πως σας φαινεται?

Δημοσ.

2 πωλήσεις έχει....η μία αρνητική για λάθος αντικείμενο....είναι όντως επισφαλής...

Το ότι δεν έχει φώτο...δεν παίζει ρόλο...

Αν πληρώσεις με paypal είσαι εξασφαλισμένος...τουλάχιστον να σου έρθει αυτό που γράφει μέσα στην αγγελία του αυτός.Αλλιώς ανοίγεις case....και πάει ιστορία μετά...

Από άποψη κινητού και τιμή που το πέτυχες...δυστυχώς δεν έχω ιδέα...

Δημοσ.

ΑΝ αναγράψει την τιμή αυτή στο πακέτο..θα κλαίς με μαύρο δάκρυ!!

Ups courier = τελωνείο

update

είναι ισπανία το πακέτο,δεν έχει τελωνείο

Δημοσ.

ΑΝ αναγράψει την τιμή αυτή στο πακέτο..θα κλαίς με μαύρο δάκρυ!!

Ups courier = τελωνείο

Φιλε μου ειναι απο Ισπανια...οποτε δεν εχει τελωνειο... Απλα ρωταω σε περιπτωση που ερθει και δεν ειναι ατο που πρεπει μπορω να παρω τα λεφτα πισω?

Δημοσ.

Το ebay έχει τρόπους προστασίας για τον αγοραστή σε περίπτωση απάτης.Σε περίπτωση που σου γίνει η στραβή θέλει λίγο τρέξιμο αλλά στο τέλος δικαιώνεσαι και παίρνεις τα χρήματα πίσω.Απλά στο ξαναλέω...μόνο με paypal πλήρωσε...με τίποτα άλλο...

• Like 1
Δημοσ.

Μα δεν έχει να προτείνουμε τίποτα.Απ την στιγμή που είσαι ο τελικός νικητής σε δημοπρασία δεν μπορείς να κάνεις πίσω...πρεπει να πληρώσεις.Και μην είσαι τόσο αρνητικός...ένα μακ που πούλησε ο πωλητης στα 520 ευρω μια χαρά έγινε η αγοραπωλησία....

Πόσο το βρίσκεις αλλού; Αν είναι για λίγα ευρώ διαφορά μήπως να μη το ρισκάρεις;

Αυτό που λες σωστότατο....αλλά το κάνουμε πριν λήξει η δημοπρασία και πριν "χτυπήσουμε"....γι αυτό δεν πρέπει να βιαζόμαστε...να κάνουμε την έρευνα αγοράς πρώτα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Μα δεν έχει να προτείνουμε τίποτα.Απ την στιγμή που είσαι ο τελικός νικητής σε δημοπρασία δεν μπορείς να κάνεις πίσω...πρεπει να πληρώσεις.Και μην είσαι τόσο αρνητικός...ένα μακ που πούλησε ο πωλητης στα 520 ευρω μια χαρά έγινε η αγοραπωλησία....

Αυτό που λες σωστότατο....αλλά το κάνουμε πριν λήξει η δημοπρασία και πριν "χτυπήσουμε"....γι αυτό δεν πρέπει να βιαζόμαστε...να κάνουμε την έρευνα αγοράς πρώτα ;)

Δεν το βρηκα αλλου πιο φτηνα... απλα η αξιοπιστια με επηρεασε...Να το προχωρησω λετε?(δν λεει καν ποτε θα ερθει εκει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...