Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν Hardware πολύ χειροτερο. Ιδιως μπαταρια 2700? wtf

Αν δεν σε καλυπτει το λειτουργικο βεβαια why not. Αν και νομιζω υπαρχουν καλυτερες λυσεις σε αυτά τα λεφτα.

Δημοσ.

Προφανως και οχι.Για ποιο λογο να αξιζει η αλλαγη σε ενα κινητο με χειροτερη αναλυση οθονης,χειροτερη μπαταρια,χειροτερο επεξεργαστη και γραφικα και χειροτερη καμερα?

Να μου ελεγες οτι θες να αλλαξεις απο windows σε Android και οτι μιλαμε για μεταβαση τυπου απο 950XL σε nexus 6p να το καταλαβω.

• Like 2
Δημοσ.

Σαν Hardware πολύ χειροτερο. Ιδιως μπαταρια 2700? wtf

Αν δεν σε καλυπτει το λειτουργικο βεβαια why not. Αν και νομιζω υπαρχουν καλυτερες λυσεις σε αυτά τα λεφτα.

Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις σε αυτά τα λεφτά περίπου;

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις μεταχειρισμένο!

Είχα το 950xl και τώρα Nexus!

Να πω.την αλήθεια το lumia μ φαινόταν πιο γρήγορο αλλά ίσως φταίει και ή διάφορα λογισμικού, επίσης ήταν πιο δροσερό! Αλλά σε ποιότητα εφαρμογών εννοειται android! Σε οθόνη τα ίδια κάμερα εννοείται το 950 κλτρη όχι ότι το νέξους δν έχει παρά πολύ καλή αλλά εντάξει μιλαμε για κορυφαία κάμερα κινητών τα λουμια πάντα!

Γνκα από άποψης hardware μην το αλλάζεις απλά δν θα βρεις κλτρο πακέτο εκτός άμα ανεβεις διπλάσια τιμή (+300) οπότε άμα την παλεύεις WP απλά κράτα το, μόνο για θέμα software άμα θέλεις να κάνεις αλλαγή

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις μεταχειρισμένο!

Είχα το 950xl και τώρα Nexus!

Να πω.την αλήθεια το lumia μ φαινόταν πιο γρήγορο αλλά ίσως φταίει και ή διάφορα λογισμικού, επίσης ήταν πιο δροσερό! Αλλά σε ποιότητα εφαρμογών εννοειται android! Σε οθόνη τα ίδια κάμερα εννοείται το 950 κλτρη όχι ότι το νέξους δν έχει παρά πολύ καλή αλλά εντάξει μιλαμε για κορυφαία κάμερα κινητών τα λουμια πάντα!

Γνκα από άποψης hardware μην το αλλάζεις απλά δν θα βρεις κλτρο πακέτο εκτός άμα ανεβεις διπλάσια τιμή (+300) οπότε άμα την παλεύεις WP απλά κράτα το, μόνο για θέμα software άμα θέλεις να κάνεις αλλαγή

Φίλε μου ακριβώς αυτό όλα με καλύπτουν,απλά μου λείπουν μερικές εφαρμογές τίποτα παραπάνω!Υπέροχη οθόνη,κάμερα,γρήγορο δεν έχω θέμα με αυτά!!Εντάξει τις βασικές εφαρμογές τις έχω fb,messenger κλπ απλά μου λείπουν κάποιες,τέλος πάντων μάλλον θα το κρατήσω,ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Δν υπάρχει εφαρμογή(εκτός από παιχνίδια) που να υπάρχει κάποια εξίσου καλή ή οκ απλά να κάνεις να την δουλειά σου στην χειρότερη χειρότερη περίπτωση

Δημοσ.

Σχετικό είναι αυτό. Καλυτερη εφαρμογή για Reddit από το read it δεν υπάρχει για παράδειγμα. Το ίδιο και για το YouTube. 2 εφαρμογές που λιώνω καθημερινά.

Δημοσ.

Όχι παιδιά επειδή ασχολούμαι με τον καιρό ερασιτεχνικά κλπ είναι κάποιες εφαρμογές όπως το sat24,lightning alarm και μερικές άλλες που δεν υπάρχουν ούτε καν κάτι παρόμοιο κλπ.Οπότε κάνω την δουλειά μου από τον edge που δεν είναι το ίδιο όμως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...