TasosV1908 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Σκεφτομαι να κανω tattoo μανικι αλλα στο χερι μου εχω μια περιοχη η οποια εχει ενα καφε χρωμα οπως βλεπετε στην φωτογραφια και επισης εκει βγαινουν πιο πυκνες και σκληρες μαυρες τριχες. Πηγα σε δερματολογο και μου ειπε να μην κανω τατουαζ και οτι δεν κανουν καθολου σε σπιλο, ουτε πιο διπλα . Θα συμβουλευτω και αλλον εναν δερματολογο να ειμαι σιγουρος.Υπαρχει κανενας που εχει κανει tattoo σε παρομοιο σημαδι ;
Δημοφιλής ανάρτηση Lucifer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Πηγα σε δερματολογο και μου ειπε να μην κανω τατουαζ καθολου , ουτε πιο διπλα . Έλα μωρέ τώρα, δερματολόγος και παπαριές, ρώτα τον pitsara33 στο ινσόμνια και κρίνε. 32
bedazzled Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Έτσι, η ιατρική ομάδα του Insomnia είναι πάντα εδώ για συμβουλές. 7
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω κι εγω παρομοιο σημαδι στο ποδι, ουτε καν να σκεφτεις να το περασεις τατου 2
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Έλα μωρέ τώρα, δερματολόγος και παπαριές, ρώτα τον pitsara33 στο ινσόμνια και κρίνε. Κι όμως χρήσιμο είναι κι αυτό. Θα ψάξει κάποια στιγμή κάποιος άλλος και θα δει ότι το σωστό είναι να ρωτήσει δερματολόγο! 1
pokemonhunter Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Σκεφτομαι να κανω tattoo μανικι αλλα στο χερι μου εχω μια περιοχη η οποια εχει ενα καφε χρωμα οπως βλεπετε στην φωτογραφια και επισης εκει βγαινουν πιο πυκνες και σκληρες μαυρες τριχες. Πηγα σε δερματολογο και μου ειπε να μην κανω τατουαζ και οτι δεν κανουν καθολου σε σπιλο, ουτε πιο διπλα . Θα συμβουλευτω και αλλον εναν δερματολογο να ειμαι σιγουρος. Υπαρχει κανενας που εχει κανει tattoo σε παρομοιο σημαδι ; Εχω βαρεσει πανω σε χτυπημα απο πεσιμο με παπι και δεν επαθα τιποτα. Τωρα για τετοιο σημαδι δεν εχω ιδεα αλλα αφου ειπε ΝΟ ο δερματολογος..
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλοί και οι γιατροί και οι γνώσεις τους και οι συμβουλές τους, αλλά αν δεν σου εξηγήσει τον λόγο γιατί να μην κάνεις κάτι, τότε δεν θα μπορέσεις ούτε να το κατανοήσεις ούτε να το αποδεχτείς και θα καταλήξεις να ρωτάς από δω και από 'κει μετά. Χώρια που σε πολλά θέματα κάποιοι γιατροί θα σου απαντήσουν αρνητικά ακόμα και αν δεν γνωρίζουν ώστε να ξεμπερδεύουν και να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο 1
Invader Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Χτύπα το με laser άμα σε ενοχλεί και άσε τα tattoo.
41ex Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Κάνε τατουαζ ένα σπίλο στο άλλο χέρι για να είναι ασορτί! 4
TasosV1908 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλοί και οι γιατροί και οι γνώσεις τους και οι συμβουλές τους, αλλά αν δεν σου εξηγήσει τον λόγο γιατί να μην κάνεις κάτι, τότε δεν θα μπορέσεις ούτε να το κατανοήσεις ούτε να το αποδεχτείς και θα καταλήξεις να ρωτάς από δω και από 'κει μετά. Χώρια που σε πολλά θέματα κάποιοι γιατροί θα σου απαντήσουν αρνητικά ακόμα και αν δεν γνωρίζουν ώστε να ξεμπερδεύουν και να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο αυτο ακριβως..να εχουν το κεφαλι τους ησυχο γι αυτο ανοιξα το topic Έλα μωρέ τώρα, δερματολόγος και παπαριές, ρώτα τον pitsara33 στο ινσόμνια και κρίνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις