xranna Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Τέλος Ιουνίου αγόρασα ένα κλιματιστικό Panasonic 9άρι ( cs-re9qke). Μου το εγκατέστησε δυστυχώς φίλος ,φίλου στα 60 ευρώ ο οποίος ένωσε την εσωτερική με την εξωτερική μονάδα με σωλήνα λιγότερο από 1 μέτρο. Από την πρώτα μέρα έκανε θόρυβο στην εσωτερική μονάδα. Κάλεσα την Panasonic και μου έστειλε τεχνικό. Ο τεχνικός γράφει στην τεχνική έκθεση ότι υπάρχει ελαττωματικό σύστημα διεύθυνσης αέρα και πρέπει να αντικατασταθούν κάποια μέρη της εσωτερικής μονάδας. Τα ανταλλακτικά ήρθαν μετά απο 1 μηνά στην Ελλάδα και ήρθε ένας άλλος τεχνικός να τα βάλει. Ο 2ος τεχνικός με ενημέρωσε ότι ο θόρυβος οφείλεται στον σωλήνα 1 μέτρου γιατί υπάρχει πρόβλημα, υπερπιεσης και πρόβλημα εκτόνωσης των στροβιλισμών του υγρού μέσα στον σωλήνα. Δεν έβαλε τα ανταλλακτικά που ήρθε να βάλει και μου είπε ο 1ος τεχνικός έκανε λάθος γνωμάτευση. Εκείνος μου άφησε τεχνική έκθεση προκειμένου να γίνει επανεγκατάσταση του κλιματιστικού από τον ψυκτικό που τοποθέτησε το κλιματικό με σωλήνα τουλάχιστον 3 μετρά όπως αναφέρει ο κατασκευαστής (Panasonic) με διαδικασία κενού. Επίσης με ενημέρωσε ότι εκτός από τον θόρυβο ο μικρός σωλήνας σταδιακά βλάπτει τον συμπιεστή του κλιματιστικού και κατά συνέπεια τη διάρκεια ζωής του. Φώναξα λοιπόν εγώ για 2η φορά τον ψυκτικό μου, ο όποιος ήρθε σήμερα και αποφάσισε αυθαίρετα χωρίς να με ρωτήσει, να ΜΗ ξηλώσει το κλιματιστικό και να βάλει νέο σωλήνα, αλλά να αφήσει την εσωτερική μονάδα ως έχειν, και απλώς στην εξωτερική να κολλήσει 2 μέτρα καλώδιο ,το όποιο το ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΣΕ πίσω από την μονάδα Το βάλαμε μπροστά, και ο θόρυβος συνεχίστηκε… Επίσης ο ψυκτικός μου ζήτησε και χρήματα (αλλά 30 ευρώ), γιατί λέει δεν ευθύνεται εκείνος για το θόρυβο, και ήρθε άδικα.. Και ρωτώ αν γνωρίζει κανείς, η κόλληση για επιμήκυνση του σωλήνα και το κουλούριασμα του, προβλέπεται σε μια σωστή εγκατάσταση? Μήπως όλα αυτά είναι η αίτια που συνεχίζεται ο θόρυβος? Εγώ θα καλέσω την Panasonic τώρα, να έρθει να το δει ξανά, αφού υποτίθεται έκανα ότι μου είπαν και συνεχίζεται ο θόρυβος. Η ερώτηση όμως είναι: Θα μπορεί να επικαλεστεί η Panasonic μετά από αυτές τις τεχνικές του κύριου, ότι πάλι δεν έχει γίνει σωστή εγκατάσταση? …Αυτό θα σημαίνει ότι θα πρέπει να ζητήσω από την Panasonic να κάνει εκείνη την εγκατάσταση ξανά ,γιατί δεν εμπιστεύομαι τον άλλον.. και αυτό σημαίνει άλλα 100 ευρώ…
NikosKallithea Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ο δεύτερος ψυκτικος έκανε αυτό που του ζήτησε κόλλησε 2 μέτρα σωληνα, να μην πληρωθεί? Μπορεί οι προδιαγραφές να λένε 3 μέτρα σωλήνα αλλά το μηχάνημα δεν κάνει θόρυβο για αυτόν το λόγο, κάτι άλλο έχει. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είναι απαραίτητο να μπει 3 μέτρα σωλήνας. Ο τεχνικός λογικό να ζητήσει χρήματα αφού η σωλήνα που έβαλε έχει κόστος. Τώρα καλά ξεμπερδέματα. Στην θέση σου θα ζητούσα εγκατάσταση από τους τεχνικούς της panasonic για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
xranna Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είναι απαραίτητο να μπει 3 μέτρα σωλήνας. Ο τεχνικός λογικό να ζητήσει χρήματα αφού η σωλήνα που έβαλε έχει κόστος. Τώρα καλά ξεμπερδέματα. Στην θέση σου θα ζητούσα εγκατάσταση από τους τεχνικούς της panasonic για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αν δεν ειναι απαραιτητο γιατι το φυλαδιο εγκαταστασης που συνοδευει το κλιματιστικο γράφει 3 μέτρα έως 15 μέτρα? Ετσι απο μόνοι τους οι κατασκευαστες γράψαν 3 μέτρα? απο κάπου προκυπτει αυτο...και μάλιστα ρώτησα και αλλο ψυκτικό και το διασταύρωσα.εκεινος βεβαια για οικονομία βάζει 2.5 μέτρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα