drkar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 τρεξε memtest για τις μνημες και δοκιμασε μια καινουρια εγκατασταση windows με αλλη καρτα γραφικων (που να δουλευει)
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ακριβώς το πρόβλημα μπορεί να είναι άλλο τώρα. Να φταίνε τα win. Μήπως έχει αλλαχτεί στο BIOS το ahci σε IDE ή το αντίστροφο λόγω του clear cmos? Αν μπορείς να βρεις έναν άλλο δίσκο δοκίμασε να εγκαταστήσεις windows. 1
aekdimitris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Προς το παρόν έχω δώσει τον ssd για check και το τροφοδοτικό για επισκευή . Απλά αν ήταν χαλασμένος ο ssd θα έπρεπε να κολλάει και όχι να σβηνει όλο το pc. Ας φτιαξω πρώτα αυτά που ξέρω ότι είναι σίγουρα χαλασμενα για να μπορώ να κάνω τις δοκιμές μου με την ησυχία μου
aekdimitris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Κανένα μαγαζί για reballing μητρικής ξέρει κανείς? Σκέφτομαι ότι δεν έχω να χάσω τίποτα να τη στείλω για έλεγχο πακέτο με cpu και μνημες
aekdimitris Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Τελικά το πρόβλημα αποκατασταθηκε!!! Επισκευάστηκε το τροφοδοτικό με 0,5 ευρώ και αγοράστηκε άλλη κάρτα γραφικών που είχε καεί. Τελικά η μητρική δεν είχε τίποτα απλά χρειαζοταν ξανά φορμάτ επειδή είχε μπει σε άλλο pc και έχασε το boot. Ευχαριστώ τις απαντήσεις σε ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα