Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,ενδιαφερομαι να μπω σε μια σχολη μαγειρικης και θα ηθελα να ρωτησω γνωμες για το ποια ειναι η καλυτερη σχολη μαγειρικης στην ελλαδα,το οικονομικο δεν με ενδιαφερει σχεδον καθολου ειμαι διατεθειμενος να δωσω οσο οσο οταν βρω κατι που αξιζει,για αυτο τον λογο θελω γνωμες απο ατομα τα οποια εχουν μια γνωμη γυρω απο αυτες...

Ευχαριστω εκ τον προταιρον!!

Δημοσ.

Γεια σου! Ο αδερφός μου αποφάσισε κι αυτός φέτος να ξεκινήσει σπουδές στην μαγειρική. Αρχικά κοίταξε για δημόσια ιεκ, τα οποία όπως έμαθε, δεν υστερούν ιδιαίτερα από ενα ιδιωτικό,όσον αφορά το εκπαιδευτικό κομμάτι, υστερούν όμως στο θέμα των εγκαταστάσεων και των εργαλείων. Έτσι απέρριψε τα δημόσια και άρχισε να μαζεύει πληροφορίες για τα ιδιωτικά. Το καλύτερο όνομα και τα ακριβότερα δίδακτρα τα έχει η le monde. Δεν είμαι σίγουρη για το λόγο, ολοι όσοι ρώτησε όμως του είπαν πως από εκεί έχεις αρκετά εξασφαλισμένη δουλειά τελειώνοντας. Οι υπόλοιπες σχολές που κοίταξε,πράξις, ομηρος, και chef d'oeuvre, ολες κυμαίνονται στα ιδια επίπεδα διδάκτρων.

Γνώμη μου είναι πως σε αυτό το επάγγελμα, δεν θα δυσκολευτείςιδιαίτερα να βρεις δουλειά, είτε τελειώσεις σχολή που "σπρώχνει" μετά, είτε όχι. Μαγαζιά με φαγητό υπάρχουν και θα υπάρχουν και εφόσον έχεις αποδεχτεί ότι τα πρώτα χρόνια θα χρειαστεί να δουλέψεις κάτω από αντίξοες συνθήκες και πίεση, πολλές ώρες και με περίεργα ωράρια, οποία σχολή και να τελειώσεις, θα βρεις την άκρη σου.

Δημοσ.

Ξερω τι θα πει αντιξοες συνθηκεσ και περιεργο ωραριο μιας και δουλευω σε Ελληνικο εστιατοριο στην Γερμανια αλλα απο την εξω μερια...Αυτο που θελω εγω κυριως ειναι να μαθω να μαγειρευω και μετα να πιασω καπου δουλεια για να παρω εμπειρια γιατι σκοπος μου ειναι να κανω κατι δικο μου....Για αυτο τον λογο ψαχνω και την καλυτερη σχολη που υπαρχει στην Ελλαδα

Δημοσ.

Εγω που το ειχα ψαξει λιγο το θεμα το καλοκαιρι που μας περασε τα καλυτερα σχολια που ειχα ακουσει ηταν για την la chef levi.Τωρα δικια σου αποφαση ειναι σκεψου πολυ καλα σε ποια να πας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...