Προς το περιεχόμενο

Huawei P9

Laz93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/8791213/Huawei-P9-32GB.html

Αν μιλαμε για αυτη την τιμη υπαρχουν καλυτερες επιλογες οπως Nexus 6p(αν θες μεγαλο κινητο βεβαια),G5(με λιγοτερα χρηματα),Oneplus3(απο το site της εταιριας στα 399ευρω)και με 70ευρω παραπανω το S7 βεβαια.

Η συσκευη ειναι οντως ομορφη,βγαζει καλες φωτογραφιες(στα video νομιζω εχει θεμα),και σε ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο για τα χρηματα που ζηταει.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλό τηλέφωνο και αξιόλογο. Εγώ πάλι, προτίμησα το Oneplus 3 και δεν το μετάνιωσα. Για μένα είναι η καλύτερη λύση σε αυτή την κατηγορία. Αν μπορείς να πάρεις κάτι από έξω, επίσης αξιόλογο (και το μοναδικό που βάζω πάνω από το Oneplus) είναι το ZTE Axon 7. Γερμανία και Αγγλία υπάρχει, το έχει και το amazon. 

Δημοσ.

το axon 7 για εμένα είναι η καλύτερη υλοποίηση του 16 και ο μόνος λόγος που δεν το πήρα είναι η υποστήριξη από την zte.Είναι επιεικώς ανύπαρκτη.Δεν ξέρω τι θα γίνει όμως γιατί παει να παίξει υποστήριξη από cyanonenmod

Δημοσ.

το axon 7 για εμένα είναι η καλύτερη υλοποίηση του 16 και ο μόνος λόγος που δεν το πήρα είναι η υποστήριξη από την zte.Είναι επιεικώς ανύπαρκτη.Δεν ξέρω τι θα γίνει όμως γιατί παει να παίξει υποστήριξη από cyanonenmod

Βαλε στο παραπανω και την εγγυηση που ακομα και οταν ειχαμε και εδω Zte κινητα δεν ακουγονταν και τα καλυτερα για το service τους.

Επισης το OneplusX το καταλαβαιναμε που δεν ειχε φωτιζομενα πληκτρα αφης για να ριξει το κοστος.Το Axon 7 για ποιο καταραμενο λογο δεν εχει φωτιζομενα πληκτρα αφης στο μπροστα μερος της οθονης....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...