Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ξαναπήραν και μου μίλησε ο προιστάμενος. Του λέω ότι αν μου υπογράψουν ένα χαρτί ότι αναλαμβάνουν το χρέος στην cyta θα το κάνω. Και μου απαντάει ότι δεν υφίσταται τέτοιο χρέος. Και μου έφερε σαν παράδειγμα τα συμβόλαια ενοικίου. Ότι αν φύγεις νωρίτερα από την λήξη του συμβολαίου δεν θα σε κυνηγήσει ποτέ κανείς. Του λέω επειδή ο ιδιοκτήτης δεν θα έχει όρεξη να σε κυνηγήσει , εδώ μιλάμε για εταιρεία. Τελικά νευρίασε και μου το έκλεισε.

Τι να σου πει ο προϊστάμενος? εχεις το νομο μπροστά σου. Καταρχήν επρεπε να τους ρωτήσεις αμα ξέρουν για ποιο νομο μιλάνε. Και αν τον έχουν διαβασει. Μπροστά τον έχεις εσυ πχ.

Αυτος που μας εδειξες δεν είναι? για 14 μέρες λεει μεσα όχι για 2 μηνες. Εκει τελειωνει και κάθε συζητηση. Γιατι μερικούς (επειδή δουλευω για αυτό στο λεω και καθημερινα έρχομαι σε επαφή με αρκετούς διαφορειτκούς τύπους) αν δεν τους οριοθετήσεις λιγο τη συζητηση θα σου λενε ένα καρο μαλακιες. Όπως αυτος καλη ώρα που σου εκλεισε και το τηλέφωνο.

Προϊσταμενε πές του λυπάμαι αλλα οι νομοι υπερισχυουν της αποψης σου όπως και οι διεθνεις συμβάσεις που έχουν υιοθετηθεί από το εσωτερικο δικαιο υπερισχύουν των Π.Δ , ΦΕΚ κτλπ

Δημοσ.

Με ξαναπήραν και μου μίλησε ο προιστάμενος. Του λέω ότι αν μου υπογράψουν ένα χαρτί ότι αναλαμβάνουν το χρέος στην cyta θα το κάνω. Και μου απαντάει ότι δεν υφίσταται τέτοιο χρέος.

Αφού δεν υφίσταται, τι πρόβλημα έχει να στείλει ένα χαρτί ότι το αναλαμβάνει (το μηδενικό/ανύπαρκτο);

Δημοσ.

Μπορει να μην έχει καμια ισχύ και αυτή η υπευθυνη δηλωση που του ζητησε να κάνει. Όπως ακριβως δεν έχουν ισχυ ιδιωτικά συμφωνητικά αν δεν πάνε σε συμβολαιογραφο πχ.

Και να της την εστελνε ακομα μπορει να μην ηταν καλυμένη. Παιδια για αυτά πρεπει να ρωτησει δικηγορο αρχικά κάποιος δεν είναι τοσο απλά οσο φαινονται.

Δημοσ.

Αυτή μου είπε ότι αυτός είναι ο νόμος κι έτσι τον έψαξα.Αλλά δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Αυτός περίμενε να πω οκ στα τέτοια μου που θα με κυνηγάει η σύτα, έτσι κι αλλιώς δεν το πάνε δικαστικώς, ας βάλω αυτή την προσφορά που με συμφέρει. Αλλά δεν το ρισκάρω.

Επίσης 3 το μεσημέρι με πήρε, την ώρα που ήμουν μισοκοιμισμένη στον καναπέ. 6.30 το πρωί ξυπνάω κλώσσα.

Δημοσ.

Η απάντηση βρίσκεται στο συμβόλαιο που υπέγραψες, συνήθως στην πρώτη ή δεύτερη σελίδα. Εννοείται ότι για να σπάσεις συμβόλαιο πρέπει να πληρώσεις κάποιο ποσό.

Μην πιστεύεις τι σου είπε αυτή, από άλλες εταιρίες εκτός ΟΤΕ σου λένε ότι θέλουν και δεν τους ενδιαφέρει κιόλας. Το ζήτημα είναι αν αξίζει να σπάσεις το συμβόλαιο. Αν ναι go for it.

Δημοσ.

Αν υπάρχει νομος νομιζω υπερισχυει του ιδιωτικού συμφωνητικού. Γιατι ένα συμφωνητικο προκυπτει από κάποιον νομο. Πχ ένας νομος σου λεει ότι για να είναι έγκυρη η πράξης μια μεταβίβασης (πχ σε ένα σκάφος αναψυχής) θα πρέπει να έχει υπογραφει ένα ιδιωτικο συμφωνητικο. Αλλιως δεν θα γινοταν το συμφωνητικο θα υπηρχε μια αποδειξη αγοραπωλησίας. Και σε ένα συμφωνητικο πχ ενοικιασης σπιτιου μπορει να υπογράψεις συμβολαιο για 2 χρονια αλλα να ισχυει για 3 λογω του Αρειου πάγου. Υπάρχει μια γνωμοδοτηση αν δεν κάνω λάθος ή κάποιος νομος για αυτό το τελευταιο.Τα ειχαμε συζητησει αυτά πριν κατι μήνες σε ένα άλλο θρέντ.

Τωρα στη περιπτωση σου δεν τρέχει τιποτα σου ειπε μια βλακεια την απέρριψες και τελειωσε δεν υπάρχει καμια συνέπεια. Σκεψου να εισαι στη δουλεια να σε παιρνει ο καθενας να λέει τα δικα του και να πρέπει να ψαχτείς για να υπογράψεις κάτι. Εκει μπαινει υπογραφη οποτε αλλαζει... στο προφορικο ο καθενας μπορει να πει την μαλακια του. Το θεμα σοβαρευει όταν πέφτει η υπογραφη. Γιατι αυτό μπορει να έχει νομικές προεκτάσεις.

Δημοσ.

Η wind είναι η πιο μεγάλη ψεύτο εταιρία εκτός από τις χάλια υπηρεσίες της, κοροϊδεύει και τον κόσμο.. μείνε εκεί που είσαι αν είσαι ικανοποιημένος μέχρι να λήξει το συμβόλαιο σου.. δεν γίνεται να φύγεις χωρίς αντίτιμο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...